Hakutulokset

 1. K

  Galant GDI:n abs

  -01 tää on, mutta luultavasti todellisuudessa -99. On Japanin lähetystön entinen auto. En tiedä onko sillä mitään merkitystä. Ilmeisesti rekisteröity ylivuotisena.
 2. K

  Galant GDI:n abs

  Millä ne luetaan kun tuossa ei ole obd pistoketta? Tai on pistoke, mutta pelkkä se. Ei sinne mene ensimmäistäkään piuhaa.
 3. K

  Galant GDI:n abs

  Viikko sit vaihdoin abs kehän edestä ja valo sammui ja kaikki toimi niinkuin pitää. Nyt alkanut taas sytyttämään abs valoa. Joskus kun kesken ajon sammuttanut ja laittanut käyntiin niin sen jälkeen ei ole syttynyt. Ei tosin joka kerta. Mistä etsiä vikaa? Jarrupoljin ei pompota niinkuin...
 4. K

  Galant EA -01 etupalkki

  Katsurin mielestä ei saa olla palkissa reikää Onnistuuko etupalkin vaihto ilman että ottaa konetta ja lootaa pois?
 5. K

  EA Galantin ABS anturin vaihto.

  Meni ABS:s kaapeli poikki edestä vasemmalta ihan siitä anturin juuresta. Minkälainen homma sen vaihto on? Missä asti se toinen pää on ja miten sen vanhan anturin saa irti?
 6. K

  GDI Galantin käyntihäiriö

  Äsken laitoin käyntiin ja kävi epätasaisesti. Ajoin 100 metriä ja sammui. Sit yritin käyntiin ja starttaus ääni oli tosi outo. Annoin seistä hetken ja edelleen kuulosti oudolta. Pumppasin kaasua ja lähti käyntiin. Savua tuli pirusti ja bensa haisi. Nyt taas toimii. Onko muilla ollut samoja oireita?
 7. K

  Galant ajovalo

  Vs: Galant ajovalo Ite hain timanttitiskiltä jokunen vuosi sitten. Hintaa en muista.
 8. K

  GDI Galantin ABS valo

  Syttyi tuo valo :seina. Onko vinkkejä mikä on mahdollisesti vikana. Onko näissä joku tyyppivika mikä yleensä hajoaa vai voiko olla mikä tahansa?
 9. K

  EA Galantin vetonivelen vaihto.

  Onko nivel lyömällä irroitettava vai onko siellä sokka?
 10. K

  Takajouset

  Onko -01 Galanttiin olemassa taakse mitään asuntovaunujousia ja iskareita tai vastaavia? Tuntuu tuo perse olevan kuormalla niin pirun alhaalla. Mulla siis farkku johon en raaskinut ostaa liki 900€:n iskareita taakse vaan siellä nyt sedanin osat.
 11. K

  EA Galantin takarenkaat.

  Vaihdoin äsken talvinakit alle ja huomasin että molemmat takarenkaat kulunut kesän aikana sisäreunoistaan kankaille asti. Onko sieltä takaa joku tukivarsi tai pusla mikä aiheuttaa tommosta?
 12. K

  ABS potkii

  Vs: ABS potkii Onko se kehä irrotettavissa? Vai onko se kiinteästi vetonivelessä kiinni?
 13. K

  ABS potkii

  Onko muiden EA Galanteissa ollut semmoista ongelmaa että kevyesti jarruttaessa absit alkaa potkimaan vastaan. Mistä etsiä vikaa?
 14. K

  Galant GDI tyhjäkäynti hävisi.

  Otsikko kertoo olennaisen. Aamulla käynnistin ja tuntui kun olisi käynyt kolmella, mutta kierroksia otti kuitenkin hyvin. Vikavalo ei syttynyt. Pariin kertaan sammui risteykseen. Ajaessa toimii normaalisti eikä nykimistä ole. Mistä lähden etsimään vikaa?
 15. K

  Galant -01 pohjapanssari ja sisälokarit

  Vs: Galant -01 pohjapanssari ja sisälokarit Mistä niitä saisi uusia? Alvadi tarjoaa jotain mutta eipä niistä tiedä mihin ne käy. Toki jos jollain on tarjota ehjät käytetyt sportin lokarit ni saa tarjota.
 16. K

  Galant -01 pohjapanssari ja sisälokarit

  Onko Sport/Avance etupuskurin kanssa otsikossa mainitut osat erilaisia kun normipuskurin kanssa?
 17. K

  Mittaristo

  Sopiiko EA Galantin perusmittariston tilalle korkeakontrastimittaristo ilman muutostöitä? Ja jos käy niin pystyykö sen kilometrinäyttämän muuttaa oikeaksi?
 18. K

  Galant -01 automatic vaihdekepin irroitus

  Kuinka tuo homma tehdään?
 19. K

  Galant -01 ovipahvi ja lukkopesä ongelma.

  Onko kellään tietoa käykö kuskinoven lukkopesä kartturin puolelle? Tänään meni rikki :seina tai jotain kummaa sille tapahtui. Ja uutta ei saa tilattua samalle avaimelle sarjoitettuna. Kävi mielessä että vaihtaisi ne ristiin kun harvemmin tuolta kartturin puolelta ovia aukoo. Ja vinkkejä tuohon...
 20. K

  Galant EA farmari avance/sport osia

  Maski ja etupuskurin alle keskelle tuleva pala. Värillä ei väliä kunhan ovat ehyitä. Myös takakaarien taakse tulevat levikepalat tarvis. P. 0445497170
Takaisin
Ylös Bottom