Hakutulokset

 1. G

  Pimp My Ride (MTV) ja komea auto etusivulla

  Laitetaas vähän uppia tällekin keskustelulle ja tossa olisi linkki sarjassa olleeseen galanttiin http://www.ifilm.com/episode/16267
 2. G

  Evo 9 vs. Evo 6

  http://video.google.com/videoplay?docid=-7082440385723152468&q=gear Video kertokoon puolestaan... :peukku
 3. G

  Pimp My Ride (MTV) ja komea auto etusivulla

  Ja hieno eclipse siitä sitten tuleekin... Ainakin mun mielestä :peukku
 4. G

  Muuta Styling osa galanttiin (halpoja)

  http://www.w-tuning.com/ Tuolta kanssa löytyy samanlainen etupuskin galanttiin ja helmat kans :peukku Edit: Liike näyttää toimittavan osat juuri tuolta latvian/liettuan (kumpijompi) liikkeestä.
 5. G

  Galant EA 97-> tyyppiviat / ostajan opas

  Elikkäs olisi kiikarissa 1997, -99 ja -01 vm. galantteja ja siksi haluaisin niistä tietoja. Onko minkälaisia tyyppivikoja? Mitkä on kulutusmäärät (2-litrainen)? Muuta yleistä mitä pitäisi korimallista tietää? Tiedot mielellään Sedan mallista.
 6. G

  Jääkiekon MM 2004

  Ka niinhän siinä sitten kävi että slovakipoika oli kovempi mitä suomen "kotikissa". Jos suomen pelit johonkin kaatuvat niin ne ovat todellakin nuo aloitukset ja maalivahtivalinnat.... tolppien välissä pitäisi seisoa aivan jotkut muut miehet. Jospa kumminkin pelit paranisivat kisojen edetessä 8)
 7. G

  Jääkiekon MM 2004

  Joka ottelu on pakko katsoa (siis Suomen) Tässäpä tämä mun veikkaus. 1.Tshekki 2.Suomi 3.Kanada 4.Slovakia
 8. G

  GTI ja GLXi eroavaisuudet

  Kiitän tiedoista :) noilla pääsenkin jo eteenpäin ::)
 9. G

  GTI ja GLXi eroavaisuudet

  Meinaako tuo "-sähkölasit (-92 ja -93)" , että noissa vuosimalleissa ei ole glxi:ssä sähkölaseja mutta siitä eteenpäin on?
 10. G

  GTI ja GLXi eroavaisuudet

  mitäkä eroa on siis GTI ja 1.6 GLXi Lancereilla -93=> muuten kuin moottorin tehot? esim. mitä eroavaisuuksia lisävarusteissa?
 11. G

  Kuka myy weberin kaasuttimia?

  Mieluiten ottaisin ton weber 32/32 adf kun siinä on toi automaattiryyppy, ei jaksaisi tota käsiryyppyä laittaa käyttöön. (vie auton 5 vuotta iässä taaksepäin, joskin vähemmän söisi)
 12. G

  Kuka myy weberin kaasuttimia?

  Olisin kiinnostunut paikoista jotka myisivät weberin korvauskaasuttimia. Freetechnicsiltä jo kyselin mutta ei löytynyt semmoista jonka tarvitsisin. Jos joku tietää mistä liikkeestä saa niin eikun osoitteita kirjoittelemaan tai yhteistietoja.
 13. G

  Galant -89 1,8 kaasarin korjaussarjaa

  Re:korjaussarjaa Joo sain juuri tossa vastauksen sieltä motonetistä mutta ei niillä ole sitä myynissä. Jos joku toinen paikka löytyisi?
 14. G

  Galant -89 1,8 kaasarin korjaussarjaa

  Onko kenelläkään tiedossa mistä saisi galant -89 1.8 koneen kaasarin korjaussarjaa? Edit:otsikko Edit:2 otsikon pitää olla kuvaavampi kuin korjaussarjaa?? (tuosta saa käsityksen lauantai aamunako) ;)
 15. G

  2.0i vai 2.0 gti

  Olisi tarkoitus vaihtaa tuon 1.8 koneen tilalle uusi kone ja vaihtoehtoina olisi 2.0i 8v ja 2.0i 16v. Mitenkä paljon osia yleensäkin joudun vaihtamaan ja miten paljon enemmän jos laitan gti koneen paikoilleen? Mitkä osat kävisivät entisestä jo suoraan jotta saisin paperiin leiman? Eilen selailin...
 16. G

  Jackie Chan + Mitsubishi

  Paras mitsu leffa Jackiellä on toi Thunderbolt. Kannattaa mitsu fanin tutustua 8)
 17. G

  Talvirenkaita Kuopiosta?

  Jos jollakulla olisi tietoa mistä liikkeestä saisi halvimmalla 14-15" talvirenkaita ja vanteet niin olisin kiitollinen tiedosta. :o
 18. G

  kaasarikoneesta ruiskuun

  joo tosta 88-92 galant 1.8i koneen olemassa olosta ei ole mullakaan varmaa tietoa mutta sitä seuraavan korimallin konettahan on olemassa mutta siinä on sellaisia ongelmia paikalleen laitossa että tuennat on eri paikassa ja muutenkaan sitä ei kait sais edes katsastettua sen jälkeen kun se ois...
 19. G

  kaasarikoneesta ruiskuun

  mielipiteitä otettas vastaan: olen ajatellut joko ostaa galanttiini uuden kaasarin (weber) tai sitten jos sais jostain joko 1.8i koneen tai pelkän ruiskun ja tarvittavat piuhat. Onko kellään kokemusta ruiskun paikalleen laitosta kaasari koneeseen? vai pitäisikö tyytyä vain uuteen kaasariin...
 20. G

  iskari infoa

  Tuli tilattuun galanttiin noi monroen sensa-trackit (kaasut, jos niitä nyt on muun merkkisinä tehtykkään) ja tavaroitten saavuttua iskarit olivatkin reflexit. tarkemman tiedustelun jälkeen monroe on lopettanut sensa-trackien valmistuksen ja ne kulkevat nykyisin reflexien nimellä ja ne ovat...
Takaisin
Ylös Bottom