Hakutulokset

 1. Laza

  Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

  Jaahas, vai koko euroopassa :( Se oli siinä sitten, olin odottelemassa uusia malleja Lancerin korvaajaksi, mutta näemmä joutuu sitten vaihtamaan kyllä merkkiä.
 2. Laza

  Ralliart + EVO X ecu?

  Tietääkseni EVOn ja RA:n ACD pumput eivät käy (ainakaan suoraan, heittämällä) ristiin, EVOssa on AYC:lle vielä oma lähtö pumpusta, ja myös kiinnitys on erilainen.
 3. Laza

  service reguired

  Sama homma nyt, jokaisella (~6) käynnistyksellä kaikki OK, mutta parin ajometrin jälkeen tulee tuo AWD service required. Kaikki toimii kyllä, mutta joku tuon virheen heittää..OBD lukija ei saa mitään koodeja luettua, mutta nuo ovatkin kai jossain eri ECUssa?
 4. Laza

  Uusi Outlander

  Isompi tuon ainakin pitäisi olla. Saas nähdä...kovasti on erilaisia konsepteja näytetty, mutta tuotantomalleja kovin vähän. Pajero ei enää saane seuraajaa, mutta ASX, Lancer, Outlander ovat jo melko wanhoja. Itse olen odottanut mitä siitä E-evolution:sta tulee, mutta kovin on hiljaista.
 5. Laza

  Näyttely/messuautoja 2020? Myös "henkilökuntaa"

  Voin myös tulla auttamaan HRRS:ssa jos on tarvis.
 6. Laza

  transmission service required

  Ihan mielenkiinnosta, paljonko on kilsoja alla?
 7. Laza

  P0171 System too lean

  Moro, Pari kertaa olen nyt saanut ralliarttiin ko. vikakoodin ja samalla CEL- lampun syttymisen: 1. kerran lokakuussa, auto oli seissyt n.5 min, 2. kerran tällä viikolla kun lähdin lämpimästä tallista liikkeelle. Onko tuosta syytä huolestua, tiedän että RA:ssa on laiskahko polttoainepumppu...
 8. Laza

  Pajero Sport 2018 Suomeen tuonti??

  2020 facelift julkistettiin juuri: https://www.motor1.com/news/361661/2020-mitsubishi-pajero-sport-revealed/
 9. Laza

  Mitsubishi Lancer rallyart perästä kolinaa

  Lämpöpelti on ainakin sellainen osa, joka alkaa tietyillä kierroksilla rämisemään. Mutta sen kyllä kuulee selvästi jos tyhjäkäynnillä käy antamassa vähän kierroksia ja kuunteleepi.
 10. Laza

  Pajero Sport 2018 Suomeen tuonti??

  Tutkin samaa itse tuossa vuosi-pari sitten! Itsellä oli kiikarissa tuo edellinen korimalli (-2016) mutta vastaavia ongelmia on uusikoppaisellakin. Tosiaan tuota mallia ei ole EU alueella missään, ainoat LHD mallit ovat rajan takana venäjällä. Kyselyiden jälkeen sain sellaisen kuvan, ettei sieltä...
 11. Laza

  -10 ralliart, ketjun varoitus?

  ST-Service tarkisti oman autoni eilen, ja olihan sielläkin venymää jo :( Eli vaihtoon menee ketju+laahaimet+kiristimet, laskin että parempi vaihtaa nyt kun sitten kun on vikavalo päällä ja muutakin p*skana. :mad:
 12. Laza

  Mitsun navipäivitys

  MMCS:n osalta kirjoittelin pienen ohjeistuksen tänne: https://www.evolutionm.net/forums/09-ralliart-how-installations/715153-howto-mmcs-map-update-dvd.html
 13. Laza

  Mitä puoluetta äänestät eduskuntavaaleissa

  Veikkaan, että sähköautojen edistymisen suurin este tulee olemaan kotilataamisen vaikeus. Sähköauto vaatii todennäköisesti pääsulakkeiden koon kasvattamisen, uudet johdotukset sekä latausaseman. Arkikäytössä ei vaan voi elää pelkkien huoltoasema/kauppakeskusten latausasemien varassa, ja nyt kun...
 14. Laza

  Tc-SST vaihteiston käyttö

  Joo en myös vaihtaisi vauhdissa N->D, ei välttämättä tee hyvää. Ihan jostain mateluvauhdista olen joskus ruuhkassa (alamäkeä pitkin rullatessa) tehnyt, se menee vielä ok.
 15. Laza

  Mitsujen nelivedot

  tuolla myös selostettu kivasti Evo X:n neliveto!
 16. Laza

  Tc-SST vaihteiston käyttö

  Joo joskus rullailen kanssa vapaalla, pyrin välttämään luistattelemista / ryömintää kun se väistämättä kuluttaa kytkinlevyjä. Sport-asentoa en käytä juur ikinä, kun se on mielestäni vähän tyhmä (käytännössä vaan käyttää normiasentoa 2 pykälää pienempää vaihdetta). Tuossa saisi olla jokin...
 17. Laza

  Ralliart 08 - > huoltoväli yms

  Moro! 3.5mm liitin (tai no 2x RCA) löytyy, jos on vähän uudempi malli (tais olla 2011 eteenpäin) niin autosta löytynee FUSE systeemi joka tukee myös BT:tä ja USB:ia. Vanhemmista löytyy myös BT mutta se toimii vaan hands-free profiilina eli kännykän kanssa soitellessa. Nelivedon toiminta...
 18. Laza

  Outlander PHEV

  Vs: Outlander PHEV Onko kukaan löytänyt mistään uutta (1.9 päivitettyä) hintaa Pehville? Mitsun sivuilla on edelleen wanha 1.1.2018 listaus :( Kiinnostaisi vaan nähdä muuttuiko hinta mihinkään.
 19. Laza

  PHEV neliveto järjestelmä

  Vs: PHEV neliveto järjestelmä No onpa outoa, onko tuo sitten muuttunut jotenkin tuota uudemmissa malleissa vai sutivatko nekin samaan malliin?
 20. Laza

  PHEV 2017 MY17

  Vs: PHEV 2017 MY17 Muuttuiko 2016-> 2017 myös käsijarru sähköiseks? Tuo on aika surkea juttu..mutta toisaalta voiko PHEV:llä noin ylipäätänsä tehdä donitseja lumihangessa (antaako kytkeä avustimia pois)?
Ylös Bottom