Hakutulokset

 1. Webtrap_86

  Outlander 2.2 dpf täynnä

  Suosittelen käymään merkkiliikkeessä voisit saada lisää aikaa sille dpflle, sillä on myös laskennallinen laskuri. Se kun täyttyy niin tulee häiriö ilmoituksia. Sama sille eolyysille, toki jos pussi tyhjä niin uusittavahan se on ja alustettava.
 2. Webtrap_86

  Galant 2.5 v6 moottorin vaihto

  Käy mutta pitää vaihtaa vetolevy vauhtipyörään tai toiste.
 3. Webtrap_86

  Farmari Lancer -04, 1.6l. Lämmönsäätimen vaijeri

  Sun tarvitsee vaihtaa vain vaijeri ja lämmönjakokotelossa oleva vastakappale uuden malliseen. Niin rupeaa toimimaan. Osat luokkaa max 50e töitä max 40min. Ei muuta ku timatti tiskille tilaamaan uudet osat ja vaihtoon.
 4. Webtrap_86

  Grandis purkaa akkua.

  Jotta pääsee jäljille niin pitäis ihan mitata et mikä purkaa. Virtamittari väliin ja sitten sulake kerrallaa irroittamaan et mikä tiputtaa sitten purku virran normaaliksi. 0.2A aika normaali nykyautoissa. Jos taksilaitteita sun muita voi viedä 0.4A mut yleensä mitsujen purkuvirrat luokka 0.04A...
 5. Webtrap_86

  Outlander 2008 ja ilmastoinnin kompura katastrofi

  Voitelun puute, öljy. Niinkuin tuossa todettukin jo.
 6. Webtrap_86

  Outlander 2.4 08 automaatti ei liiku kunnolla.

  Ootko öljymäärän tarkastanut? Ja josbtaso ok, niin haiseeko palaneelle? Jos kyllä niin silloin laatikko remppaa tiedossa.
 7. Webtrap_86

  Sigman jakopään huoltoväli

  90tkm/5v
 8. Webtrap_86

  Ohivuotomittarit

  Ehkä enemmän liitäntä mahdollisuuksia ja käytännöllisyyttä kalliimmat. Linkatuista ei ole kyl kokemusta. Töis käytössä snap onin tekele ja sit toinen laajempi setti mitkä käy sit vähän laajemmin kaikkiin. (Toki niillä ikää jo, joten nykyään joku halpakin voi olla hyvä)
 9. Webtrap_86

  Kolina/jurina ajossa veto päällä

  Tarkastitko kytkin akselin päälaakerin se on noissa mikä antautuu herkästi ja pitää kovaa mekkalaa tietyssä vaiheessa. Kyllä mä vaihteiston purkaisin ja laakeroisin uudelleen.
 10. Webtrap_86

  Mitsubishi carisma 2002 1.6 polttaa puolan

  Tuskin nyt carismaan kukaan on mitään piggypack ecua on työntänyt et se sen polttaisi. Mutta on hyvinkin mahdollista että itse ohjainlaite polttais sen myös. (Mutta tähän päädytään siinä vaiheessa kun on tarkastettu ja mitattu johdotukset) Johdoista puheen ollen onko defaa tai calixia...
 11. Webtrap_86

  Ratapäivä Ahvenistossa

  Kyllä paikalle voi tulla tutustumaan ja jutustelemaan. Jos ajamaan haluaa niin sitten pitää olla member ja ratamaksu suoritettuna.(toki ensikertalaisena pääsee ilmaiseksi radalle.)
 12. Webtrap_86

  Oireita jakopääremontista

  Noissahan pitää ajoittaa pumppu kellolla. Jos jakoheitti ja joskus ennen joku säätänyt sen siihen alkujaan väärään kohtaan. Niin nyt kun ajoitusta korjattu niin varmaan pitää myös korjata se pumpun ajoitus. Kyllä mä silti vielä tarkastaisin sen jaon kertaalleen ensin.
 13. Webtrap_86

  Oireita jakopääremontista

  Jos auto toimi ennen jakopää remppaa normaalisti ja jälkeen ei niin ensi aloittaisin siitä että menikö kaikki oikein. Ja jako kohdillaan. Ennen kuin rupee enemmän muuta ihmettelemään.
 14. Webtrap_86

  Colt CZT transmission?

  Jos nyt yhtään vertaa vanhempiin mitsuihin niin tuntuu olevan että kaikki kestää yhtä paljon. Että siltä osin ei muuta ku kokeilemalla selviää.
 15. Webtrap_86

  Gdi carisman jakopään koppa?

  Eipä nuo nyt niin hankalia ole, eka kertaa ku tekee niin toki saattaa tuntua siltä. Kokeileppas kuule italialaisia välillä ;)
 16. Webtrap_86

  Colt CZT transmission?

  kannattaa varmaan vertailla vaihteisto koodia toisiinsa. et jos ei muu eroa kuin välitys niin meneehän se. Toki saattaa erota sitten käytöltä se auto.
 17. Webtrap_86

  Bc racing alustan huoltoohjeita?

  Ei siihen kait ole mitään sellaisia, eiköhän nuo oo kun jokin komponentti rikki niin uusitaan se kyseinen osa.
 18. Webtrap_86

  Dodge Stealth R/T / Mitsubishi 3000GT 1993 -projekti Kesä2019 Keskustelu

  Mielenkiintoista oli lukea projektikirjaas. Hauska huomata että ei se muillakaan vanhojen autojen kanssa ole ns. helppoa. Mutta kunhan ei luovuta niin kyllä se vaan yksi asia kerrallaan paranee. tsemppiä =)
 19. Webtrap_86

  Ostetaan legnum vr4 vm2000 etummainen ahdin !

  Löytyy vr4 ahtimia, soittele nol nel viis 12 ysi yks 960
 20. Webtrap_86

  Manuaali Vaihteiston/voiman siirron hultoon ja korjaukseen ohjeita ja keskustelua.

  Ainut ohje ja mitä oikeastaan tarvitsee sitten tietää tuon laatikon irroituksessa on: vasemman puolen vetarin puolelta sitten pitää irroittaa akseli laatikon sisältä, siihen tarvii vaan heittovasaran tai sitten rakentaa 8mm kierretankoa ja joku iso hylsy siihen ja pari prikkaa/lukitus mutteri...
Ylös Bottom