Hakutulokset

 1. H

  Hukkaportin kellon varaosanumero????

  Osaako kukaan kertoa Evo7:n ahtimen hukkaportin kellon varaosanumeroa? ??? ??? ??? Merkkiliikkeestä arpoivat 3 eri vaihtoehtoa eivätkä osanneet sanoa varmaksi mikä niistä käy koska eivät löydä auton tietoja kun kyseessä on tuontiauto. Ahtimesta löytyvät merkinnät TD05HRA-16G6-9.8T /...
 2. H

  O: Evo7 AYC-pumpun moottori

  Vs: O: Evo7 AYC-pumpun moottori Up up
 3. H

  O: Evo7 hukkaportinkello

  Moi, Hakusessa siis Evo7:n ahtimeen sopiva hukkaportinkello. Myös ns.virimalli käy kunhan on vaan ehjä. Tarjoukset mieluiten yv:nä, kiitos.
 4. H

  O: Evo7 moottori

  Hakusessa on siis Evo7 sopiva moottori, lähinnä alakerta+kansi yhdistelmä ilman apulaitteita. Voi tarjota myös apulaitteiden ja vaihdelaatikonkin kanssa. Tarjoukset yv:nä, kiitos.
 5. H

  Evo ilmastointi toimii vain hetken

  Evo7:n ilmastointi alkoi pätkimään, eli kytkeytyy päälle mutta sammuu ketken kuluttua(noin 10sek), on hetken pois päältä ja kytkeytyy taas. Kysymys kuuluukin että mitkä kaikki komponentit vaikuttavat ja ohjaavat ilmastoinnin kytkeytymistä? Ilmastoinninpainekytkin on jo pois suljettu ongelman...
 6. H

  evo7 pätkii, tulpanjohdoissa vikaa?

  Vs: evo7 pätkii, tulpanjohdoissa vikaa? Itsellä alkoi ilmetä samaa ongelmaa, pätkii pirusti 5t prm jälkeen, sen alta toimii ihan hyvin. Myös kylmänä saa sahata hetken ennen kun lähtee käyntiin. Maanantaina leimalla kuitenkin päästöistä läpi kirkkaasti.
 7. H

  O: Evo7 AYC-pumpun moottori

  Hei, Mikäli joltain löytyy nurkista pyörimässä rikkinäinen AYC-pumppu niin olisin kiinnostunuit ostamaan siitä pelkän sähkömoottorin, toimivan tietenkin. Tarjoukset yv:nä.
 8. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Evo 7 on kyseessä ja osanumero anturissa on MR483948.
 9. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Osaako joku kertoa millaisia vastuksia tuon AYC:n painekytkimen pitäisi antaa ehjänä lepotilassa? Itsellä antaa 2,5kohm kaikkien napohjen välillä, onko siis söhä? Jos on niin ei kellään sattuis olemaan toimivaa myytävänä?
 10. H

  Evo 8 ilmastointi ongelma

  Vs: Evo 8 ilmastointi ongelma Shimmilevyn poiston jälkeen magneettikytkimen pinnat ottavat paremmin yhteen kun tuo prikka ei ole stoppaamassa kiinniveto liikettä, eli tuo rako menee kokonaan umpeen. Ainakin maalaisjärjellä ajatellen, korjatkaa toki jos olen väärässä. Itse kun poistin tuon...
 11. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Mihin tuon 1-pinnin puuttuminen vaikuttaa jos autoa tutkii vaikka evoskannilla? Vai vaikuttaako mihinkään?
 12. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Vilasin tuota liitintä ja muuten selkee homma mutta 1pinnin paikka on autossa tyhjä??? Ja auto on siis Evo7. Otin vielä liittimen irti telineestä ja vilasin olisiko ponnahtanut ulos mutta takaa ei löytynyt "ylimääräisiä johtoja".
 13. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Miten vikakoodit saa otettua? Saako ilman laitteita tai näkeekö jollain motonet luokan vikakoodinlukijalla vai pitääkö mennä liikkeeseen katsomaan?
 14. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Tää kuvaus osuu juuri ongelmiin, auto saa käydä paikallaan vaikka tunnin mutta ei sytytä valoja kun vasta liikkeelle lähettyä.
 15. H

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Itsellä muutama kuukausia sitten korjattiin pumppu, vaihettu se levy sisälle, tiivisteet ja yksi solenoidi (st-motorssilla) ja pelitti niinkuin piti, mut muutaman kukkauden. Nyt sytyttää kaikki valot ajoon lähdettyä muutaman kymmenen metrin jälkeen...
 16. H

  Evon kontissa vettä

  Vs: Evon kontissa vettä Kattoluukkua ei ole.
 17. H

  Evon kontissa vettä

  Vs: Evon kontissa vettä Vesi tekee kontin pohjalle märät kohdat kummallekin puolelle pyöränkaarien eteen kun katsoo perästä päin, mielestäni näyttää tulevan jostain C-pilareiden sisältä.... Mutta miten se vesi voi päästä sinne C-pilarin sisään ??? Ongelma ilmenee vaikka auto seisoo, joten...
 18. H

  Evon kontissa vettä

  Vs: Evon kontissa vettä Ei ollut vika takalasissa ei, irroitettiin lasi ja liimattiin uudelleen mutta edelleen tulee vettä konttiin. Lisää paikkoja siis etsimään. T.Laakso, selventäisitkö tuota laittamaasi että mistä se sinulla vuoti, takakolmio ikkunahan on ovessa kiinni ja ennen takalasia...
 19. H

  Evon kontissa vettä

  Vs: Evon kontissa vettä Takalasin liimaus on revennyt noin 40% irti lasin yläoasasta, todennäköisesti siinä vika.
 20. H

  Evon kontissa vettä

  Vs: Evon kontissa vettä Evo7 kyseessä, täytynee katsastaa nuo siiven kiinnitykset ja lampun tiivisteet.
Ylös Bottom