Hakutulokset

 1. B

  -97 pajero parkit kadoksissa kylmänä

  Eli tuommonen -97 pätkäpajero, kylmänä on kaikki parkit ja mittarinvalot kadoksissa. Hetken kun ajelee ni ne syttyy itsestään. Autossa ei oo ajovaloautomatiikkaa. Onkohan tuommoseen mitään vakiopaikkaa mitä tutkia?
 2. B

  Voi poistaa

  eli TC05-10A turboon käypänen öljyputki. yv:llä yhteyttä
 3. B

  2 Gen pajeron jarrulevyn pultit

  Saakos nuita muualta ku alkuperäisenä? Tuohan on m10x45 pultti mutta avainkoko 14. kyseessä siis nuo pultit millä jarrulevy tulee napaan kiinni.
 4. B

  -97 pajeron etunavan pronssiholkki

  Nii, onkohan tuommosta saatavana muutaku alkuperäsenä vai onko sieltäkään? Isän pajerosta vänkärin puolelta kahessa osassa ja tuskin se paljo parempi on toisellakaan puolen.
 5. B

  pajeron vaihdelaatikon rallatus

  http://youtu.be/bvvIOVXf8lA Videolla kuuluva rallatus joka lakkaa kun kytkimen painaa pohjaan. Ei varmaankaan mitään vaarallista kun tiedän neljä mitsua mistä kuuluu justiin samanlainen, mutta kiinnostas tietää että mistä tuo kuuluu? Nuorin mistä kuullu tuon on reilusti alle 200 tkm ajettu l200.
 6. B

  1 gen pajero kierrejousiperäisen rungon korjaus.

  Mitenkäs porukka on täällä noita takarunkoja korjaillu? Lähinnä tuo poikkipalkkien ja yläjousilautasten paikka. kuvat olis mukavia. Takarunko menee uusiksi aikalailla kokonaan ja olis tarkotus koittaa tehä nii että kestäs ees muutaman vuoden ees.
 7. B

  Pajeron Nexus kytkinpaketti?

  Onko kellään kokemuksia tuosta nexus merkkisestä kytkimestä? Halpa hintahan siinä houkuttaa mutta samalla pelottaa. Näkyy monessa paikkaa olevan 80-90€ luokkaa ja tuolla täälläkin mainostavalla nimarkilla 55€. Tuosta vaan kun ei netistä löydy oikeen mitään tietoa.
 8. B

  Mikä öljynpainemittari sopii 1 gen pajeroon 2,5 TDic?

  Nii eli minkä mittarin anturi sopii paikalleen tuonne öljynsuodattimen jalkaan? http://www.motonet.fi/fi/tuote/492011/Oljynpainemittari-mekaaninen tuommonen mulla on mut sen sovitin ei sopinut tuonne paikalleen, kierre tuntu olevan sama mut halkasija karvan verran enemmän ni ei mene paikalleen...
 9. B

  Pajero -90 2.5 TDic moottoriremontti

  Hajos pajerosta keinuvipu tuossa ja teki samalla nokkaan mukavan uran. Kannattasko tuohon katella käytettyä nokkaa vai ostaa uus? Milnerillä näky olevan 70€ uus. Värkkäsin laittaa samalla vähän muutakin uutta, laakerit ainakin alakertaan ja rengastaa. Kannattaako nuo tilata milneriltä vai...
 10. B

  1 gen pajeron iskareista ja kallistuksenvakaajista.

  Saako tuohon pajeron etuiskarin alapäähän uutta sitä kumia? Iskari vielä hyvä mutta alapään kumi aivan sökö. Yritin hydrauliletkusta uutta sinne turata mutta eipähän se kestäny. Sitten takavakaajasta, kummin päin se kuuluu paikalleen perän ylä vai alapuolelle? Potilashan on tuo -90 pitkä 2.5 TDic.
 11. B

  1 gen pajeron etuvetarin peltinen suoja.

  Nii elikkäs tuossa kuskinpuolen vetonivelen päällä oleva peltinen suoja, onko kuinka elintärkeä?
 12. B

  kesärengas kokemuksia

  Pitäis tuohon vääränmerkkiseen ostaa uudet kesärenkaat. Kokona on 225/40/18. Vanteilla on nyt goodridet mutta epäilisin että ovat aika äänekkäät? Eli suht hiljaset ja ei uraherkät sais olla. Mitään rataahan tuolla ei ajeta. Ehdotuksia otetaan vastaan.
 13. B

  Gen 1 pajeron lämmityslaitteen puhallin lakkaa pyörimästä.

  Eli puhallin lopettaa toimintansa miten tykkää. Tuntuu tekevän tuota sillon kun on pakkasta yli 10 astetta. Eberin kautta puhallin kyllä toimii koko ajan ja kaikki pykälät. Sulake on kunnossa mutta missäs tuo puhaltimen rele mahtaa olla? Vai voiko tuo eberi jotenkin estää sen puhaltimen...
 14. B

  LEd työvalojen häiriönpoisto?

  Juu laittelin kokeeksi pajeroon toiselle puolen ledvalot työvaloiks ja muuten hyvä, valoa tuli riitävästi mutta radio ottaa tuosta häiriötä hullun lailla. Lukenu tuosta jotakin mutta ihan selvää ei oo saanu että auttaako esim tuo ferriittirengas johdossa tai joku muu kikka?
 15. B

  pajeron eberi ei käynnisty ensimmäisellä.

  Eli mulla on tuossa pajerossa jälkiasenteinen Eberspächer Hydronic B/D 5WSC lämmitin. Se on varustettu tuolla vuorokausikellolla ja kun lämmittimen laittaa siitä liekinkuvasta päälle niin se käy pari minuuttia ja sammuu sitten. Uudestaan kun laittaa päälle niin kuulee kun vesipumppu lähtee...
 16. B

  Milner offroadin napalukot -90 pajeroon

  Onkos kukaan noita manuaalinapiksia tilannut tuolta? Mahtaneeko ne passata tuohon -90 pitkään pajeroon. On aika paljon halvemmat kaikkine kuluineen kun mitä suomesta oon löytäny myytävän, noin 150€...
 17. B

  -97 saksantuonti pätkäpajeron vetomassoista

  Mitenkäs se tuo homma menee kun ei rekisteriotteessa lue mitään painoja? Jostain vanhasta topicista luin hätäseen että sovellettais auton painon mukaan. Eli mitä tuumaa karvalakki jos pajella täräyttää ratsiaan 2 tonnin kärry peräs.
 18. B

  -90 pajeron umpiovaihtoehtoja

  Pajen ajovalot on luokkaa kynttilä, värkkäsin vaihtaa umpiot uusiin ja motonetistä katoin niin kahta tarjoaa. Toinen merkitön näytti olevan 11.50€ kipale ja hella/valeot 27.90€ Onkohan tuo hella niin paljon parempi että kannattaa maksaa tuo hintaero? Eihän tuo nyt tietysti ökykallis oo tuo...
 19. B

  pajero napalukon pultit

  Edellinen omistaja mulkannu päät puolesta pulteista ja irrotuksessa meni lopullisesti hajalle(hitsi&rälläkkä ;D) saakohan nuita mistään uusia? yhteen nettikauppaan laitoin kyselyä mutta onkohan tuo alkuperänen pultti kuinka luja? Oli muuten asentaja edelliskerralla jättäny toiselta puolen myös...
 20. B

  Mistä -05 Lanceriin ajovalon säätömoottori?

  Porukoitten autosta vänkärin puolelta ei säätö toiminut katsastuksessa. Käykös tähänkin tuo golffin moottori niinkun tuohon galanttiin? vai saako jostain omansa muualta kun timanttitiskiltä. Autohan tosiaan 2 litranen mutta ei taida tuohon vaikuttaa.
Ylös Bottom