Hakutulokset

 1. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Kesäkin siellä jo nurkan takana tulossa, ja ilmastointi ei toimi tai ei varmuutta toiminnasta? NYT on hyvä aika varata korjaukselle/täyttöhuollolle aika, koska sesongin sattuessa on taas muutaman viikon ruuhkat. Tälle sesongille hinnat ovatkin hieman tippuneet, eli täyttöhuolto 50€ sis 100gr...
 2. ST-Services

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Siitä se alkaa, parin vuoden päästä on evo myynnissä ja ajelet nahkalätsä päässä täysin vakiolla museoleimalla varustetulla Galantilla.
 3. ST-Services

  Bensan säästö lanka

  Jää kotiin.
 4. ST-Services

  Ostetaan CB tai CA eli lancer tai colt vaihdelaatikko miellellään 1.6 litraisen perästä.

  OT, itsehän aikanaan pulttasin E33:n hilut, kun niitä oli jaloissa montakin.. Ja sopii ne 1,8/2,0 samanikäisten välikoppien.
 5. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Olemme lomalla 17.12-2.1.2019 ajan, emmekä vastaa puheluihin/viesteihin, palaamme työn sarkaan 3.1.2019.
 6. ST-Services

  Polttoaineen kulutus gallup?

  Vs: Polttoaineen kulutus gallup? Ysikytluvun tuplaturbo Subaru vienyt tähän mennessä 13800L, mitsut karkeesti tähän mennessä 50000L. Kai noista jotain keskiarvoakin saisi, mutta kaiken ne on vieneet mitä tankkiin laittanut..
 7. ST-Services

  Outlander 05 ilmastointilaite.

  Vs: Outlander 05 ilmastointilaite. Onko välystä tarkastettu oikeasti vai vain mututuntumalta otettu shimmiä pois? Mitä tekee suoralla virralla? Edelleen sanoisin että vika magneettikytkimessä, kuitenkin likaherkässä paikassa, ja muutenkin kuluva osa.
 8. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Vs: ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella. Taas sitä saa! Meinaan kylmäainetta. Eli voi lopettaa sen kuumassa kärvistelyn, ja nyt tämän kesän erikoishintaan 60€/huolto/sis 100gr kylmäainetta (yli menevät 10€/100gr). Myös ilmastointijärjestelmän vuototestaukset...
 9. ST-Services

  O:lancer 2004 tuulilasi (rhd)

  Vs: O:lancer 2004 tuulilasi (rhd) Ihan vaan tiedoksi, AT on eri lasi kuin MT.. AT:n lasi MR520281, ja suomen ovh 291€, eli soitappa Jouni suoraan vaan merkkiliikkeeseen ettet tilaa väärää lasia.
 10. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Vs: ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella. Toiminnan laajentuessa ja yleisen hintatason noustessa emme voi muuta kuin seurata virtaa että voimme jatkossakin kehittyä ja pysyä ajan hermoilla, tästä johtuen muutama hinnanmuutos, yleiseen tuntihintaan korotus niin että...
 11. ST-Services

  Ostetaan ECU MD351866 (Carisma GDI 96-99).

  Vanhempaan malliin missä vaijerikaasuläppäkotelo. Tarjoa YV.
 12. ST-Services

  Kirjautumisvirhe

  Vs: Kirjautumisvirhe Tämä sama ongelma itselläkin, kolmella eri koneella ja kännyllä.. Ja on poistettu keksit ja kaikki mahdollinen, mutta ei apua.
 13. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Vs: ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella. Päivitämme varastotuotteitamme ja alamme varautumaan sesonginvaihtoon, joten muutamia poistoja: Evo 6 AYC-pumppu (kunnostettu, pintakäsitelty) 555€.
 14. ST-Services

  Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu

  Vs: Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu Päivän vinkki: Hae jostain ilmastointihuoltoja tekevästä pajasta 0,5dl ac-väriöljyä, putsaa jakopää, kaada moottoriöljyn sekaan, pyydä jotain muuta käynnistämään, kato uv-valolla mistä alkaa vuotamaan.
 15. ST-Services

  Outlander 1gen jälkiasenteinen vakionopeudensäädin?

  Vs: Outlander 1gen jälkiasenteinen vakionopeudensäädin? Gold Cruise. AP550. Parempi kuin mitsun omatkaan.
 16. ST-Services

  Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu

  Vs: Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu Kingin (ex ACL) laakerit nyt sattuu olemaan 2000-luvun materiaaleja, ja mitsun omat kasarin laatua, ei ole edes yhtä sanaa kummilla itse kasaan. Siinä ei ole mitään tekemistä säästölinjan kanssa.
 17. ST-Services

  ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella.

  Vs: ST-Services Oy, Mitsubisheihin erikoistunut korjaamo Tampereella. ST-Services toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista ja antoisaa joulua, sekä hyvää uutta vuotta! Välipäivinä olemme nimellisesti paikalla, mutta töitä emme ota vastaan, palaamme normaaliin ruotuun...
 18. ST-Services

  CS-Lancer (2003-2007) ajovalojen säätömoottori, tai sitten koko vas valaisin.

  Pirkanmaan alueelta voin hakeakkin, muualta Matkahuolto kuljettaa. Yht YV tai tähän ketjuun.
 19. ST-Services

  V6 sytkän osat

  Vs: V6 sytkän osat Ei ole mitään samaa muuta kuin valmistaja.
Ylös Bottom