Hakutulokset

 1. Peke

  Matalanostin/Saksinosturi

  Vs: Matalanostin/Saksinosturi Mitäs tossa parempaa ku Bilteman laitteessa? Hinta ainakin eli ei sovi enää budjettiin. ::)
 2. Peke

  Matalanostin/Saksinosturi

  Vs: Matalanostin/Saksinosturi No niin, tuli hankittua talli ja nyt pitäs hankkia sinne matalalattianostin. Onko Biltema paras alle 2000€ nostimista vai onko muita ehdotuksia(MS-Tuonti, Vannetukku jne...)? EX tallilla Biltema pelas hyvin sen 5v mitä se siellä käytössä oli, joten siitä on hyviä...
 3. Peke

  Evo 9 pyöränmutterit?

  Vs: Evo 9 pyöränmutterit? Olikos tääl jossain juttua, et mistä Evoihin sopivia kultaisia, mustia ym. värisiä hyvälaatuisia pyöränmuttereita löytyy? ::)
 4. Peke

  Mistä olet iloinen?

  Vs: Mistä olet iloinen? Missäpä maalautit noi, näyttää hyvälle? Hintaa? ::)
 5. Peke

  Mistä olet iloinen?

  Vs: Mistä olet iloinen? Tilatut vanteet kohta lähössä Suomeen, kumit tilattu, tänään kalvotusta ja Audin putsailua, vielä ku sais jostain hyvän tarjouksen putkistosta ja välijäähystä... :) 8)
 6. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? :peukku :driver
 7. Peke

  Millaisia rengaskokemuksia?

  Vs: Millaisia rengaskokemuksia? Täällä ku tietoa pitäs olla tietoa eri renkaista aika hyvin niin tällästä mietin; mitkä näistä kesäksi? (Muitakin toki saa ehdotttaa) Falken FK-452(paljon hyviä kokemuksia, mutta nyt viime aikoina ollut jotain vähän negatiivisempaakin) Continental SportContact...
 8. Peke

  Xenonit ysiin

  Vs: Xenonit ysiin Minusta Ollojakin on eri laatuisia, Ex Evossa pelaa nuo edelleen kuin unelma. :peukku
 9. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? ^ ET on nois 28 ja 30.
 10. Peke

  vapaavirtaus suodatin evo9

  Vs: vapaavirtaus suodatin evo9 Tuolla on paaaaljon juttua aiheesta http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=12935.0
 11. Peke

  Spacerit Evoihin?

  Vs: Spacerit Evoihin? ^ Niin ja saa just sellaset ku haluaa. Monet tullu tuolta tilattua eikä tartte pettyä. ;)
 12. Peke

  Evo IX etuvaloista!

  Vs: Evo IX etuvaloista! Mikäs tää sit on ??? ::) Kyl nuo minusta kirkkaat on ja mitään oranssia sinne ei jää.
 13. Peke

  Kevyet pyöränmutterit

  Vs: Kevyet pyöränmutterit Tietääkö kukaan mistä löytys kuusiokolo pyörän PULTTEJA, kierre muistaakseni 14x1.5. Ja vielä jos löytys ihan eri värejä, mistä valita. :)
 14. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? No mulla oli Evossa 9.5" levee ET:llä 28 ja ois ottanu kiinni, jos ei ois mankeloinu. Edessä oli ET 30 eikä ottanu missään tilanteessa kiinni. Kumit 235.
 15. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? No huh, saa olla kyl kapeet kumit et pyörii raapimatta. :o :peukku Ainakin kaaret pitää mankeloida ja hyvin. Eikä kyl kovin hirveesti voi madaltaakaan noilla ET:llä, mutta tulee varmasti hieno jos ja kun saat pyörii nuo. ;)
 16. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? pois
 17. Peke

  80-120kmh/kiihtyvyys

  Vs: 80-120kmh/kiihtyvyys Pitäs olla enemmän, ei mene tolla tavalla vielä 380hv:llä. ::)
 18. Peke

  Olitko se sinä?

  Vs: Olitko se sinä? Löytyy niitä valmiiksi punaisiakin polttimoita, ite vaihdoin sinne punasen LEDin ku jenkkimallin takavaloissa on molemmin puolin kirkkaat(pakki) pallot.
 19. Peke

  Evoon vanteet?

  Vs: Evoon vanteet? Hieno tulee emsii, erikoinen on väri kyl vanteissa. Missä maalautit? Takana ei varmasti lopu camberin säädöt kesken, mul oli jossain vaihees jotain -2.5 luokkaa ja vielä ois voinu säätää. ;)
 20. Peke

  lancer evo scan gauge mittari

  Vs: lancer evo scan gauge mittari Eihän siel oo ku Karalan softa ja ST-Motors on muokannu sitä...Kumma ettei ScanGauge sit toimi. :( ??? Pystyyköhän kukaan tekee tolle mitään vai onko vaan palautettava tuo mittari?
Ylös Bottom