Hakutulokset

 1. MakeM

  Hienoin kuva Mitsubishistäsi?

  Syyskuva kympistä, talvea odotellessa.
 2. MakeM

  Jarrupalat

  Katukäyttöön tulossa? Itselläni myös huonoja kokemuksia Yellowstuffista Evo 3:ssa, irtosi kokonainen kitkapinta jarrupalasta. Sama käynyt myös kahden tutun autossa, eli ei tosiaankaan jatkoon.
 3. MakeM

  Evo X alkuperäisen vakionopeudensäätimen jälkiasennus

  Ainakin tämä sovellettu ohje pohjautui nimenomaan peruslanceriin: https://www.evolutionm.net/forums/evo-x-how-tos-installations/747520-cruise-control-how-install-can-installed.html
 4. MakeM

  Evo X alkuperäisen vakionopeudensäätimen jälkiasennus

  Mikäli jollain (muullakin) on Suomessa kymppievo ilman vakionopeudensäädintä, niin jälkiasennus onnistuu kohtuullisen pienellä vaivalla. Osiksi tarvitsee (omaan autooni sopineet osanumerot suluissa): - Vakionopeudensäätimen ratin oikeanpuoleiseen puolaan (8602A016) - Jarrupolkimella olevan...
 5. MakeM

  Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu

  Vs: Sliderin Galant VR-4 'Monte Carlo' -keskustelu Osta se. Mäkin olen hellinyt sitä tossa lattialla. Hukkis kairattu isommaksi jne ;D
 6. MakeM

  Öljynpaineet seilaa kylmänä

  Vs: Öljynpaineet seilaa kylmänä Noissa öljyissä voi olla paljon eroja viskositeetissa. Esimerkiksi kahdessa 5W-40 öljyssä voi olla aika erilainen viskositeetti kylmänä tai kuumana, koska noissa määritelmissä on kohtalainen haitari mihin sen tulee osua.
 7. MakeM

  evo 8 suuttimista

  Vs: evo 8 suuttimista Kyllähän niistä normaalistikin kuuluu pieni naputtava ääni ihan sen takia että asiat pitää liikkuessaan ja toimiessaan ääntä.
 8. MakeM

  Offtopic

  Vs: Offtopic Länsimetro liikkuu, on se ihmeellistä. Uskalsin jopa yhden pysäkinvälin kokeilla edestakaisin ;D
 9. MakeM

  Lohkolämmittimen liiallisen käytön haitat

  Vs: Lohkolämmittimen liiallisen käytön haitat Onhan tästä kaikenlaista huhua. Esimerkiksi että jatkuva lämmittäminen kuivattaisi tai haihduttaisi öljyjä sylinteriseinämistä. Startissa sitten raaka koneelle. Tavallaan ihan validin kuuloinen teoria, mikäli lohko on jatkuvasti pitkiä aikoja...
 10. MakeM

  Uutisia

  Vs: Uutisia Varmaan tässä on tehty laskelmia kannattavuudesta ja hyödystä. Jos ajatellaan karkeasti, että joka sadas Euro 6 -auto feilaa katsastuksessa päästömittauksen. Näistä joka sadannessa testeri ei huuda vaikka putken päästä tulee kakkaa. Lopputuloksena 1/10 000 autosta saa leiman...
 11. MakeM

  Hienoin kuva Mitsubishistäsi?

  Vs: Hienoin kuva Mitsubishistäsi? On kyllä todella nätissä kunnossa tuo Pajero :peukku
 12. MakeM

  Turbomoottorin öljyn kierto

  Vs: Turbomoottorin öljyn kierto Olisiko ihan vaan tulppa anturipaikalle?
 13. MakeM

  Välitysten muokkaaminen?

  Vs: Välitysten muokkaaminen? Kuulostaa kaikin puolin fiksulta suunnitelmalta :peukku
 14. MakeM

  Kallistuksenvakaajat

  Vs: Kallistuksenvakaajat Onko madallettu kuinka rajusti? Voi myös olla jousitusgeometria vähän hanurillaan, lisää kallistelua.
 15. MakeM

  Radalle sopivat renkaat

  Vs: Radalle sopivat renkaat Täällä lisäinfoa: http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=58795.0 Renkaan profiili ja muoto vaikuttaa toki paljon.
 16. MakeM

  Radalle sopivat renkaat

  Vs: Radalle sopivat renkaat Ei ole Evosta kokemusta noista renkaista, mutta yleisesti olleet ihan pätevät varsinkin hintaansa nähden. Kolmoseen ei kyllä mene kunnolla edes 215 leveät renkaat.
 17. MakeM

  Välitysten muokkaaminen?

  Vs: Välitysten muokkaaminen? Ihan näin aihetta sivuten, onko vakioalakerralla vai rakennettu? Vaihteisto ei myöskään tykkää juuri tuon kovemmasta vääntömomentista.
 18. MakeM

  Mistä Evo 3 penkit ja muita pikkuosia?

  Vs: Mistä Evo 3 penkit ja muita pikkuosia? Semmoinen kunnostettu on kyllä merkittävästi tiukempi istua kuin tuollainen kulahtanut. Riippuu tosiaan vähän kropasta, itsellä (195/90) kunnostettu tuntuu liian ahtaalta ja vähän lössähtänyt oli hyvä :)
 19. MakeM

  Mistä Evo 3 penkit ja muita pikkuosia?

  Vs: Mistä Evo 3 penkit ja muita pikkuosia? Melkein miettisin noiden penkkien korjattavaksi viemistä. Samaa ongelmaa on vähän kaikissa yksilöissä kun ihmiset eivät ole osanneet istua autoon :)
 20. MakeM

  Mikä mieltänne painaa ?

  Vs: Mikä mieltänne painaa ? Pääsin työmatkalta kotiin ja lähdin hakemaan ruokaa niin Evo purjosi jäähdytysnesteet pihaan. Syyläri halki :-*
Ylös Bottom