-91 Galantin mittarivalo

M

mikada

Guest
Onko kukaan paininu kyseisen Galantti mallin mittariston kanssa. On semmonen ongelma, että lattauksen merkkivalo palaa selkeästi himmeämmin kuin muut merkkivalot. Itseasiassa kirkkaalla päivänvalon aikana latauksen merkkivaloa ei erota ollenkaan kun taas muut merkkivalot näkyvät hyvin. Olen kokeillu vaihtaa normaali kirkkaudella palavan öljynpaineen merkkivalo lampunkin siihen mutta ei vaikuttanu ja taas alunperin latauksen merkkivalo lamppu palaa ihan normaali kirkkaudella öljynpaineeen merkkivalon paikalla. :seina. Mikähän mahtaa mättää?
 

ST

Well-Known Member
Club Member
Liittynyt
24 Syyskuu 2003
Sijainti
Manse
Vs: -91 Galantin mittarivalo

Yksi mikä aiheuttaa pimennystä,on hapettuneet "piirimuovin/levyn" liitokset,eli lampun kannan ja "levyn",ja sitten ne suurimmat liitokset eli "levyn" ja mittariston tukiraudan väliset.

Tai sitten jos "levy" osuukin hieman vinossa noihin tukiraudan välisiin liittimiin,niin ettei saa kunnon kosketusta.

Itse olen noihin käyttänyt karhunkieltä kevyesti,lähtee helposti hapettumat.

TAI sitten,niinkuin tässä tapauksessa kuulostaisi,niin laturin piuhoissa/laturissa mätää.

Katoppa ensiksi että kaikki laturin puolen liitokset ovat VARMASTI kunnolla kiinni,ettei ole esim murtumassa johdin liittimen tyvestä yms.
 

V.Taavila

Lancer Sportback 1.8 Intense -09 CX3A
Liittynyt
1 Tammikuu 2001
Vs: -91 Galantin mittarivalo

Joku tietty osa jos laturissa on rikki aiheuttaa just ton, en kyl muista mikä kun koulussa oli ja siitä on useempi vuosi jo kulunu ;D
 
M

mikada

Guest
Vs: -91 Galantin mittarivalo

Kiitoksia vastauksista. Pitääpä alkaa tutkimaan tuota laturi puolta ja aloittaa helpoimmasta eli laturin piuhoista. Vaikuttaa, että vika ei olekkaan mittaristossa, kun hapettumat on sieltä poistettu. Vieläkö joku muistaisi, minkä osan hajoaminen laturista aiheuttaa juuri tuon ongelman, niin ei tarvis kaikkia laturin sisuskaluja vaihtaa, jos vaikka piuhoissa ei olekkaan vikaa :).
 

MVa~1

Liian korkea ja liian matala..
Liittynyt
4 Syyskuu 2006
Sijainti
Rovaniemi
Vs: -91 Galantin mittarivalo

eikös helpoin konsti varmistaa onko vika laturissa vai johdoissa/mittaristossa ole maadottaa se merkkivalon johto sieltä laturista.. runkoon vain ja virrat päälle ja sit tarkistaa onko lamppu kirkas vai ei.. jos on kirkas niin sitte vika laturissa, jos ei vaikuta kirkkauteen niin sitte jossain johdoissa tai mittaristossa
 
Ylös Bottom