Airtrek automaattivaihteiston kestävyys?

miniwee

New Member
Liittynyt
3 Maaliskuu 2019
Morjesta. Tuli tehtyä kaupat -05vm Airtrekistä, 4g63t koneella ja automaattina. Onko näissä jotain tyyppivikoja laatikon kannalta jotka pitäisi etukäteen tietää, ja muutenkin onko kuinka kestäviä kovemmassa rasituksessa? Ilmeisesti sama laatikko kun Evon GT-A vehkeissä? Kiinnostaisi käyttää ohjelmoinnissa ja tehdä perus viritykset, miten kestää esim. n.350hp/450nm?
 

jouni_k

Active Member
Liittynyt
22 Maaliskuu 2007
Sijainti
Klaukkala
Hei! Minulla oli hetken tuollainen Airtrek. Se nyt pysyi melkein vakiona, mitä nyt ohjelmoin ECUa toimimaan E85:lla ja nostin vähän ahtoja. Sen tuo laatikko kyllä kesti helposti. Mikäli nyt olen ymmärtänyt lukemani oikein, kyllä tuo sama laatikko on kuin EVO GT-A:ssa.
Luulisin (kun en varmasti tiedä) että tuo kyllä nuo ilmoittamasi lukemat kestää, kunhan et harrasta mitään automaattia rikkovaa toimintaa. Esim. pykälää sisään kierrokset tapissa N:ltä lähettäessä yms. Mutta sillai nyt saa minkä tahansa automaatin rikki.
 

miniwee

New Member
Liittynyt
3 Maaliskuu 2019
Hyvä kuulla. Lähinnä mietin että kestäähän nuilla vääntömäärillä kumminkin lappu lattiassa kiihyttää, ilman että tarvitsee luistamista pelätä. Kiitoksia!
 

Maestro

Evo V Black, Evo V Green, Evo IV, Airtrek TURBO R
Club Member
Liittynyt
23 Joulukuu 2010
Sijainti
Pori
Paljonko kilsoja?
Itsellä oli vuoden ja reilu 31tkm. Oli vakio, mutta esim. Kärryä vedettiin jonkun verran, välillä painavaakin. Eipä ollut ongelmis, tosin autolla oli myytäessäkin ajettu vasta 108tkn
 
Ylös Bottom