Ajastettu lämmitin ei käynnisty

Heffu

Member
Club Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2005
Tykkäykset
10
Sijainti
Forssa
#1
Tuommoinen PHEV ollut talossa nyt vajaan kuukauden ja ongelmaa.

Vielä en ole saanut sitä päälle kertaakaan, mikäli auto huomattavaa ääntä pitää sen päällä ollessa.

Tänään on ollut aikaa testailla eri aika asetuksia väliltä -3&+2tuntia. Koska minimi aika on +-10min niin hieman on joutunut testien välissä odottelemaan. Vielä on kokeilematta laittaa kaikille päiville sama ajatus, nyt vain lauantain kohdalla testailin, jos tuossa vekottimessa olisi päivätkin sekaisin.

Muita vinkkejä?
Remotella en vielä pääse autoon kiinni, täytyy käyttää takaisin kutsut hoitamassa. Voiko vanhat remotella tehdyt ajastukset haitata?
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
190
#2
Lämmittimen tai ilmastoinnin kuulee kyllä vaikkakaan mitään kovaa ääntä ne eivät pidä. Puhaltimien humina kuuluu mutta molemmat sammuvat kun oven avaa.
Onhan sulla ollut ovet lukossa kun olet kokeillut?
Sun auto on vielä sen verran vanha että siinä toimii avaimen modaus. Ja sinunhan ei tarvitse siis tehdä pysyvää modia vaan "tupla klikata" oikeita kohtia piirilevyllä vaikka jollain johdon pätkällä. Auto ilmoittaa käskyn vastaanotetuksi vilkauttamalla vilkkuja.
Remoten ajastukset on samat jotka näkyy auton valikossa joten ne eivät voi haitata mutta sun toimilaite voi olla jumissa esim. pieleen menneen päivityksen vuoksi. Joten kannattaa nyt ihan ekana hoitaa ne päivitykset kuntoon.
 

Heffu

Member
Club Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2005
Tykkäykset
10
Sijainti
Forssa
#3
Juu, tosiaan joka uuden ajastuksen jälkeen äijä ulos autosta ja ovet kiinni.
Mulla itseasiassa on ihan erilainen tuo avain vs nuo jota on modattu.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
190
#4
Miten erilainen? Tarkoitat et sulla on se ajastettujen latausten resetointi nappi kyljessä? Se ei nimittäin suoraan tarkota etteikö avainmodi toimisi.
 
Liittynyt
14 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
1
#8
Itsellä oli kanssa -14 mallissa niin, että en saanut sitä esilämmitystä toimimaan mitenkään auton valikoista. Mutta kun kerran kävin ne ajastukset ikään kuin hyväksymässä remotella, niin sen jälkeen on toiminut.
 

Heffu

Member
Club Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2005
Tykkäykset
10
Sijainti
Forssa
#9
Näyttää siltä, että ratkaisu tuon ajastimen toimimattomuuteen oli resetoida tuo remote control ohjelmisto:

WiFi Reset Procedure:
1. Get in the car and Fully close the Drivers door.
2. IMPORTANT - All steps below must be performed within a total of 30 seconds.
3. Without pressing the brake pedal, press the power button once so that it glows orange (ACC mode).
4. Turn on the Hazard lights.
5. Now quickly alternately press and release the LOCK and UNLOCK buttons on the key fob 5 times, i.e. 10 presses in total. This must be done within 10 seconds of pressing the Power button ON as in (1) above.
6. Listen for one BEEP, followed by 0, 1 or 2 more beeps.
7. Now quickly alternately press the LOCK and UNLOCK buttons on the key fob another 10 times each within 10 seconds, i.e. another 20 presses.
8. Listen for one BEEP, followed by 0 more beeps.
 

Heffu

Member
Club Member
Liittynyt
15 Heinäkuu 2005
Tykkäykset
10
Sijainti
Forssa
#10
Lämmitin tosiaan toiminut ok ja nyt modattiin pikaisesti tuo avainkin.
Minun avaimestani tosiaan löytyi nuo ns. sivunapit, niin toistaiseksi vaihdettiin tuo "Cancel charge timer" -nappi toiselle puolelle ja modasin blankon napin toimivaksi.
Noita sivu kytkimiä tilasin myös ebaysta 4kpl, niin saa palautettua tuon toisenkin nappulan takaisin.
 
Ylös Bottom