Auto vs mp

Liittynyt
8 Marraskuu 2008
Tykkäykset
0
#1
Suora lainaus moottoripyörä.org sivulta(rata-foorumi), sinne ilmottautuun vaan jos autosta reserviä löytyy...
Alustavasti on vahvistunut ylimääräisten SM-kisojen järjestäminen toimestamme (Moottoripyöräilyn tuki ry) Alastarolla.

Ajankohta:
Lauantai 18.7.2009 klo 10-20
Sunnuntai 19.7.2009 klo 10-20

Alustavasti suunniteltu kisaviikonloppua jossa ainakin SM-kuskeilla (A1000, A600) olisi tuplalähdöt, ensimmäinen lauantaina, toinen sunnuntaina.

Väliaikaohjelmaksi suunniteltu auto vs pyörä -koitoksia.

Sunnuntaille alustavasti moisen näytöksen suostuneet järjestämään Tero Tupala, ajokkina kilpakäyttöön rakennettu Porche. Teron speksit: http://www.fhra.fi/dragracing/kuskit/tupala_tero.html auton myöhemmin.

Vastapeluriksi lupautui alustavasti äsken Kari Vehniäinen, Karin speksit: http://karivehniainen.com/content/fi/11501/76/76.html , pyörästä speksit myöhemmin.

Lauantaille tai sään tms. muuttaessa suunnitelmia, sunnuntaille myös allekirjoittanut lupautunut.

Omat speksini: 464 ratapäivää toistaiseksi putkeen kaatumatta, epävirallinen lähtökuninkuus jokamiesluokassa, keskitasoinen ratakuski.
Pyörän speksit: Yamaha YZF R1 vm. 2008. Vakiokuntoinen ja katulaillinen. Kilpi löytyy ja pyörä tulee ajamalla paikalle täysin katukuntoisena.

Nyt siis etsittäisiin allekirjottaneelle vastustajaa. Auton tulee olla Suomessa katukäytössä oleva kilvellinen ja katsastettu auto. Auto myöskin ajamalla paikalle katulaillisilla renkailla. Auton viritysaste vapaa. Sopiva kuski ja kalusto -yhdistelmä voi ilmoittautua vaikkapa suoraan minulle sähköpostilla jukka.relander(ät)pp.inet.fi

Koitos tultaneen ajamaan siten, että ensin on kaksi lämmittelykierrosta. Sitten seisovalla lähdöllä kolme kierrosta siten, että pyörä lähtee 200 m auton jälkeen. Kummallakin oma lähtö- ja maaliviivansa. Jos pyörä on saavuttanut autoa, pyörä voitti. Jos auto jätättää pyörää, auto voitti. Ohittaminen turvallisuussyistä kielletty.

Aikaa auton ja kuskin löytämiseen lähemmäs yhdeksän kuukautta, joten autotkin ehditään varmaan siihen mennessä laittamaan iskuun. Paikalle saapuneelle kuljettajalle maksetaan matka- ja majoittautumiskulut sekä hänelle ja kolmelle avustajalleen pääsyliput kisoihin.
 
Ylös Bottom