Carisma vuotaa vettä oikean puolen jalkatiloihin

Liittynyt
1 Marraskuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Moi. Tosiaan otsikon mukainen ongelma itsellä '99 pre-facelift Carismassa. Apukuskin puolen jalkatiloissa vettä aikas runsaasti niin edessä kuin takanakin. Onko mitään ideoita mistä voisi johtua? Pohjaa vilkuiltu nopeasti nosturilla läpi ja pohjan tulpat ja läpiviennit vaikuttaneet ehjiltä. Mitään selkeitä valumajälkiä ei sisätiloista löydy, joten tuskin vuotaa esim ovitiivisteistä lattialle. Kuskin puoli täysin kuiva niin edestä kuin takaakin.
Kesän aikana ongelma ei ole ollut havaittavissa mutta nyt syksyn märkien kelien myötä vettä löytyy. Auto tuli itselle viime jouluna, jolloin matot jäässä apukuskin puolelta, mutta ajattelin että olisi vain tullut edellisen omistajan aikaan lunta kenkien mukana sisään kun ei ongelmasta ollut mitään havaintoa kesällä.
 
Liittynyt
1 Marraskuu 2019
Tykkäykset
0
#3
Onhan sisäilmanoton vedenpoistokanavat avoimet? Voisiko vuotaa tuulilasin välistä?
Miltä kohtaa nämä poistokanavat tarkalleen löytyy? Jos niitä saisi tutkittua huomenna päivänvalossa. Tuulilasin yläsaumaa tiivistelin jo kesällä kun kattoverhous oli a-pilareiden yläpäästä hieman kostea ja kosteus sieltä hävisi siinä. Pitänee tutkia läpi myös vielä ala- ja sivusauma siitä lasista jos sitä kautta pääsisi vesi läpi
 
Ylös Bottom