Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#1
Kerho osallistuu jälleen suosittuun Classic Motorshow näyttelyyn Lahdessa 5.-6.5.12.

http://www.classicmotorshow.fi/yleistiedot/

Asiasta enemmän tuonnempana.

Paikalle saadaan mahdollisesti hienoja yksilöitä mitkä on ollut esillä myös Klassikot lehdessä.
Omistajan suostumuksella ainakin Starion EX -85 ja ehkä Colt GLX:n -80 :peukku
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#2
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Lehdistötiedote 24.2.2012


Classic Motorshown teemaosastolla kadonneet merkit

Klassikkoajoneuvoharrastajia hemmotellaan jälleen toukokuun alussa kun järjestyksessään jo viides Classic Motorshow tapahtuma avaa ovensa Lahden messukeskuksessa 5.-6.5.2012. Tapahtuma on alan kokoava vuosittainen klassikkoajoneuvojen yleisnäyttely, jossa on nähtävillä satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa.

Ainutlaatuista tapahtumassa on juuri sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain jonkin tietyn tyylin klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan tapahtuma kokoaa kaikki yhteiseen viikonloppuun.

Teemaosasto
Muun näyttelytarjonnan lisäksi tapahtumaan kootaan vuosittain vaihtuva teemaosasto. Tämän vuoden teemana ovat kadonneet merkit, joten osastolla esitellään ajoneuvomerkkejä joiden tuotanto on päättynyt. Esillä olevat yksilöt kutsutaan teemaosastolle järjestäjän toimesta ja ne ovat löytyneet alan kotimaisten harrastajien kätköistä.

Kadonneita merkkejä esitellään osastolla eri vuosikymmeniltä ja jälleen kerran osastolle sopivien ajoneuvojen määrä ja merkkeihinsä perehtyneiden omistajien harrastuneisuus ovat lyöneet järjestäjät ällikällä. Kotimaisten harrastajien kätköistä saadaan esittelyyn erittäin hyvä otos teemaan liittyen.

Nostalgisia elämyksiä
Teemaosaston lisäksi näyttelyssä on puolentoistasataa muuta näytteilleasettajaa. Esillä on alan tuotteita, asiantuntijoita ja palveluita sekä klassikkoajoneuvojen harrastekerhoja.

Ajoneuvokerhojen osastot tarjoavat yleisölle mainion mahdollisuuden löytää näyttelystä juuri se omannostalgiakokemuksen herättävä ajopeli. Näyttelyn ehkä useimmin kuultu huudahdus onkin "Voi, meidän vaarilla oli just tuollainen!"

Näyttelyviikonvaihteeseen mahtuu paljon muutakin kuin upeasti toteutettuja näyttelyosastoja. Tänä vuonna näyttelyssä järjestetään esimerkiksi ensikertaa klassikkoajoneuvojen huutokauppa, jonka toteuttaa Triangle Motor Co. Lisäksi näyttelyalueella sijaitsee lauantaina Lahti Historic Tour -matkailuajon maali ja palkintojenjako. Oheisohjelma tarkentuu kevään mittaan.

Classic Motorshowssa on niin paljon nähtävää, että näyttelyvieraat viihtyvät näyttelyssä pitkään, keskimäärin jopa viisi tuntia. Yksi suosittu näyttelyn erityispiirre on messukeskuksen edustan pysäköintialue johon pysäköivät ilmaiseksi kaikki 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat ajoneuvot. Tästä parkkialueesta on muodostunut elävä ja alati vaihtuva osa näyttelyä joka katsellaan läpi niin näyttelyyn tullessa kuin lähtiessäkin.

Mainio ja monipuolinen klassikkoajoneuvoharrastajien kauden avaus on jälleen muodostumassa toukokuulle 2012. Voidaankin sanoa, että Classic Motorshow on lunastanut paikkansa Suomen suurimpana klassikkoajoneuvonäyttelynä.

Journalistisiin tarkoituksiin julkaisuvapaa kuva linkistä:http://www.classicmotorshow.fi/images/2012-02-24T14-29_-975822749_37.jpg
("Kadonneet merkit", piirros Janne Kutja)

Lisätiedot:
RLO Events / viestintä
Terhi Heloaho
GSM 040 6822 662
terhi.heloaho@rloevents.fi
www.classicmotorshow.fi
Akkreditoinnit: http://www.classicmotorshow.fi/lehdistolle/

CLASSIC MOTORHOW 5.-6.5.2012
Avoinna: la-su 10-17
Liput: 15 e, alle 12-v ilmaiseksi aikuisen seurassa
Ennakkoliput Lippupalvelusta.
www.classicmotorshow.fi
facebook.com/classicmotorshow
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#3
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Kerhon osastolla Starion EX -85 ja Colt GLX:n -80
Osasto on c16, C rakennuksessa ja ollaa Honda clubin vieressä.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#4
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Tiedote 22.3.

JATKUVIA JA JO PÄÄTTYNEITÄ TARINOITA CLASSIC MOTORSHOW’SSA
Lahden Messukeskuksessa 5.-6- toukokuuta viidettä kertaa järjestettävän Classic Motoshow’n tämänvuotinen anti alkaa hahmottua näytteilleasettajien päättäessä osastojensa teemoista. Kuten aina, erilaiset juhlavuodet nousevat vahvasti esiin näissä valinnoissa.

2012 tulee kuluneeksi jo 150 vuotta siitä, kun Adam Opel aloitti lukkoseppäisänsä työtiloissa ompelukoneiden valmistuksen. Ensimmäiset autonsa Opel teki vielä ennen vuosisadan vaihdetta, ja niistä tulikin sitten yhtiön päätuote, kun ompelukoneet miljoonannen yksilön valmistuttua poistettiin ohjelmasta. Suomen Opel Yhdistys – Opel Club Finland OCF ry – juhlii Classic Motorshow’n osastollaan merkin kunnioitettavan pitkää historiaa.

1962 Ford onnistui iskemään juuri sopivaan markkinarakoon uudella Cortina-mallillaan. Auton menekkiä ehkä lisäsi massatuotantomallille erikoinen muotoilu ja valmistus jatkuikin eri versioina 80-luvulle asti. Suomen Britti-Ford Kerho luotailee Cortinan 50-vuotista taivalta tuomalla paikalle sen kolme ensimmäistä ja useimpien mielestä klassisinta korimallia.

Tuona samana vuonna alkoi myös Datsunin maahantuonti Suomeen. Japanilaisautojen maihinnousu aiheutti kohua ja Datsunin maine levisi nopeasti osittain erilaisten huhupuheidenkin ansiosta. Sen muun muassa väitettiin mystisessä ”ravistustestissä” päihittäneen kaikki muut merkit. Nissan Club of Finland isännöi yhdessä merkin maahantuojan Nissan Nordic Europen kanssa osastoa, jossa juhlitaan sittemmin nimeä vaihtaneen merkin Suomen valloitusta.

Classic Motoshow’n järjestäjän itse koostaman teemaosaston aiheena on tällä kertaa kadonneet merkit. Niin monen maineikkaankin automerkin valmistus on ehtinyt päättyä, että täällä esiteltävästä kalustosta on ollut suorastaan runsauden pulaa. Tutut itäautot Ifa, Wartburg ja Trabant ovat luonnollisesti esillä, samoin aikanaan Suomen teillä varsin yleiset Simca, Austin ja Triumph. Amerikkalaisten merkkien määrä on jatkuvasti supistunut: jo mennyttä maailmaa edustavat Lahdessa esimerkiksi Plymouth ja Studebaker. 1960-luvulla kadonneista saksalaismerkeistä ovat nähtävillä ainakin Borgward ja Glas sekä jälkimmäisen valmistama pikkuauto Goggomobil, samoin myös 70-luvulle sinnitellyt NSU. Esillä on myös harvinaisempia pikkumerkkejä, kuten 1950-luvun lopun edistyksellinen Berkeley.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#5
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Classic Motorshow laajenee vesille

Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Classic Motorshow on toistuvasti onnistunut yllättämään uudet kävijänsä monipuolisella tarjonnalla, jota tänäkin keväänä taas laajennetaan uudelle alueelle. 5. ja 6. toukokuuta on näyttelyssä ensimmäistä kertaa esillä myös veneitä.

Perin erilaisia lähestymistapoja veneilyyn edustavat osapuolten Lahteen tuomat vetonaulat Riva Registro Finlandian ja Mahogany Yachting Societyn yhteisellä osastolla. Yhteistä molemmille on oikeastaan vain se, että kumpikin liittyy vauhdikkaaseen vapaa-ajan viettoon vesillä.

riva_super_florida.jpgItalialaisen Carlo Rivan veistämön tuotteita on rinnastettu Ferrarin autoihin. Suomesta on jäljitetty tusinan verran Rivan veneitä ja niistä Classic Motorshow´ssa on nähtävänä 6,1-metrinen Super Florida, jonka 185 hevosvoimainen Chris-Craft moottori kiidättää parhaimmillaan 37 solmun nopeuteen. 1964 valmistetun mahonkiveneen omistaa Riva Registro Finlandin ylläpitäjä, joka viime syksynä perusti epävirallisen "Riva-rekisterin" täkäläisille omistajille.

Mahogany Yachting Society on ehtinyt toimia jo paljon kauemmin ja se muistuttaa näyttelyvieraita viidenkymmenen vuoden takaisesta villityksestä. 1962 lanseerattiin Suomeen n.s. vesimäkärä, kun Tekniikan Maailmassa julkaistiin piirrokset ja ohjeet sellaisen rakentamiseen. Alle kolmimetrisiä vanerilituskoja ilmestyi nopeasti valtava määrä kotimaan vesille ja niiden kilpailutoimintakin saavutti suurta suosiota.

MYS pyrkii löytämään Lahteen tuotavaan mäkärään mahdollisimman tyypillisen voimanlähteen, mieluimmin Terhi 14 perämoottorin. Polviasennossa ajettava pieni vesikirppu tarjosi sitä pienemmilläkin koneilla rivakkaa kyytiä usein kasvuikäisille omistajilleen, kunnes harrastus kuihtui 70-luvun energiakriisin seurauksena.

Veneosastoa somistamaan saadaan myös Kääpiöautoyhdistykseltä kolmipyöräinen pieni Lambro "tavara-auto" Rivan nostalgisiin väreihin teipattuna. 60-luvun Italiassa tällaiset moottoripyöräksi rekisteröidyt kiidättimet olivat varsin yleinen näky ja Super Floridan vierellä Lambro helposti johdattaa ajatukset välimerellisiin tunnelmiin.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#6
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Moottoripyörät vahvasti mukana Classic Motorshowssa

Harrasteajoneuvojen vuotuinen suurkatselmus Classic Motorshow lähestyy kovaa vauhtia. Tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 5.-6. toukokuuta. Näyttely on tunnettu monipuolisesta ajoneuvotarjonnasta. Tänäkin vuonna esillä on moottoriajoneuvoja laidasta laitaan, mm. autoja, traktoreita, veneitä, mopoja, moottorikelkkoja sekä tietenkin myös paljon moottoripyöriä. Onhan moottoripyörä ollut merkittävä kulkuneuvo Suomessa autojen ja työkoneiden rinnalla.

laverda750gt.JPGClassic Motorshow´ssa on totuttu näkemään isoja pyöräkavalkadeja yhteisen teeman alla. Niin tänäkin vuonna, kun VMPK (Veteraanimoottoripyöräklubi ry) on valinnut teemakseen italialaiset moottoripyörät, joita näyttelyyn on luvassa parisenkymmentä. Kalusto on etupäässä 1960- ja 70-luvuilta ja siihen mahtuvat lähes kaikki maineikkaimmat italomerkit, kuten Aermacchi, Benelli, Ducati, Gilera, Laverda, Morbidelli, Morini, Moto Guzzi ja MV Agusta. VMPK Kilvanajokerho noudattelee niin ikään italialaisteemaa ja tuo näytteille kolme Saapasmaassa valmistettua kilpapyörää.

VMPK:n 20-vuotias jäsenjärjestö Japsistarat puolestaan juhlii oman merkkivuotensa lisäksi "Jytä-Jammua", eli Yamaha XS 650:tä. "Siitä on nyt 40 vuotta, kun ensimmäiset Jytä-Jammut rekisteröitiin ja myytiin Suomessa", vahvistaa mallin auktoriteetti Pentti Danbom. Japsistarojen osastolla tulee olemaan monia eri versioita Jytä-Jammusta. "Tulossa on muun muassa museo-XS2, 1981-mallinen Special 650, pari vuotta vanhempi Flat Track ja jotain chopper-versiotakin ollaan tuomassa", paljastaa Danbom. Japsistarat muistaa myös Jarno Saarisen Yamahalla saavuttamaa maailmanmestaruutta 40 vuoden takaa.

Yhtään Classic Motorshow´ta ei ole taidettu järjestää ilman, että halleista löytyisi vähintään yksi Jawa, ja tälläkin kertaa sellainen on luvassa ainakin Classic Enduron osastolle, jonne toki mahtuu muitakin 60- ja 70-lukujen pyöriä. Aivan vieressä, Classic Motocross Finlandin osastolla pitäisi olla ihasteltavana toinen tsekki, CZ:n crossimalli vuosikertaa 1969 sekä tosi nätti, alkuperäiskuntoonsa saatettu Maico ja lisäksi harvinaisella Biggelaarin rakentamalla moottorilla varustettu sivari-Yamaha.

Kaksipyöräisiä löytyy muiltakin kuin niihin erikoistuneiden kerhojen osastoilta. VMPK:n välityksellä on vakuutusyhtiö Tapiolan osastolle tulossa järeä 1000-kuutioinen Vincent vuodelta 1951. Kyseessä on ensimmäinen tuotantopyörä, jolle koskaan on mitattu yli 200 km/t huippunopeus.

Tämän tyyppisessä tapahtumassa useat näytteilleasettajat puntaroivat paikalle tuomaansa kalustoa aivan kalkkiviivoille saakka ja siksi kaikkien osastojen tarjonta ei ole tiedossa ennen kuin vasta viime tingassa. Siinä on myös osa Classic Motorshow´n viehätyksestä: paikan päällä eteen osuu aina jotain täysin yllättävää.

Monille moottoripyöristä kiinnostuneille Classic Motorshow voi toimia silmät avaavana kokemuksena, joka rohkaisee laajentamaan omaa harrastusta kerhotoimintaan tai ainakin innostaa osallistumaan useammin kerhojen järjestämiin tapahtumiin. Lahden Messukeskuksessa on tilaisuus päästä kiireettömästi keskustelemaan asioista osastoja miehittävien varsinaisten asiantuntijoiden kanssa. Tällaiset kontaktit helposti syventävät käsitystä oman kiinnostuksen kohteesta aivan uudelle tasolle.

Classic Motorshown osuu tänä vuonna mainiosti vapun ja äitienpäivän väliselle vapaalle viikonlopulle. Ajokausi alkaakin olla jo hyvällä alulla tuossa vaiheessa kevättä ja moottoripyörällä näyttelyyn saapuminen onnistuu mainiosti. Moottoripyöräparkki on järjestetty messuhallien edustalle ja narikka ajovarusteille löytyy heti lipunmyynnin jälkeen Lahden Suurhallin päädystä.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#7
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Veteraaneja tukkirekasta jakeluautoon

Veteraanikuorma-autoseura ry, eli tuttavallisemmin VetKu, viettää 25-vuotisjuhlaansa Lahden Messukeskuksessa 5.-6. toukokuuta järjestettävässä Classic Motorshow´ssa, jossa se esittelee menneiden vuosikymmenten kuljetuskalustoa laidasta laitaan.

Suomessa toimivista ajoneuvohistoriallisista yhdistyksistä Veteraanikuorma-autoseura ei ole kaikkein vanhimpia, mutta jonkinlaisen käsityksen sen merkityksestä antaa tieto, että VetKu:n 750 jäsenen omistuksessa on jopa parisen tuhatta museokatsastettua hyötyajoneuvoa. Monet jäsenistä ovat ammattimaisia liikenteenharjoittajia ja heillä on siksi hyvät mahdollisuudet entisaikojen kaluston ylläpitämiseen.

Lahdessa VetKu:n osastolla tullaan näkemään muun muassa 60-luvun jälkipuoliskolta peräisin oleva Vanaja 690 tukkiauto puoliperävaunuineen ja joutsalaisine nostureineen. Tämä oli viimeinen Vanajan valmistama kuorma-automalli; tehdashan yhdistettiin Sisuun ja lopuksi sen merkin alla tehtiin enää vain linja-autoja. Samalla osastolla on myös kevyempää kuljetuskalustoa: ainakin kotimainen Teijo kuorma-auto vuodelta 1976 sekä Morris-Commercial vuodelta 1952 (kuvassa).

morrisp.jpgMorris-Commercial on tuusulalaisen liikenneneuvos Raimo Stenvallin omistuksessa ja aivan samanlainen LC5-malli, jollaista hän itse ajoi isänsä lukuun 50-luvulla. "Se oli siihen aikaan etenkin Helsingin alueella tärkeä auto, koska kapeana mahtui sisään kantakaupungin porttikongeista", toteaa Raimo Stenvall.

Veteraanikuorma-autoseuran jäsenet ovat yllättyneet reaktioista, joita heidän vaalimansa hyötyajoneuvot saavat aikaan ulkopuolisissa. Kerrotaan etenkin keski-iän ylittäneiden naisten välillä herkistyvän jopa kyyneleisiin työjuhtien synnyttämistä muistoista.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#8
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Nostalgia ja vintage houkuttelee myös naiset klassikkoautojen pariin

Suomen suurin klassikkoajoneuvotapahtuma Classic Motorshow täyttää 5.-6.5.2012 Lahden messukeskuksen sekä ulkoalueet nostalgisilla ja kauniilla menneiden vuosikymmenten ajoneuvoklassikoilla. Motorshow ei ole pelkkä miesten tapahtuma, vaan siellä viihtyy vuosittain myös paljon naisvieraita - eikä ihme, sillä tapahtuma tarjoaa mielenkiintoista nähtävää myös naisille. Mainittakoon kiinnostavista osastoista esimerkiksi vierekkäisillä osastoilla esittäytyvät Naisten Automobiiliklubi ja Vintage Fashion Boutique.

HannanMB190SL1957_p.jpgNaistenpäivänä 8.3.2007 perustettu Naisten Automobiiliklubi esittele toimintaansa osastolla A35. Yhdistys järjestää vuosittain Naisten Automobiiliajot museoajoneuvoikäisillä autoilla ja erilaisia automobiileihin ja esimerkiksi eri aikakausien pukeutumiseen, meikkaukseen ja kampauksiin liittyviä tapahtumia sekä retkiä. Tulevan kesän ajotapahtumassa ajellaan Lahden ja Asikkalan maisemissa, ja suunnitteilla on teemapäivä 1940-1950-luvun pukeutumisesta.

Klubin osastolle voi piipahtaa juttusille, osastolla on koko tapahtuman ajan jäseniä paikalla kertomassa toiminnasta, ja klubiin liittyminenkin on paikanpäällä mahdollista. Jäseneksi voi liittyä, vaikkei omistakaan omaa klassikkoajoneuvoa - pelkkä kiinnostus asiaan riittää.

Vintage Fashion Boutique on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä löytöjä orimattilalaisen vintage-harrastajan Nina Peltosen ja hänen ystäviensä mittavasta vuosittain uusiutuvasta kokoelmasta: rekkikaupalla aitoja menneiden vuosikymmenten vaatteita odottaa Classic Motorshow:n osastolla A31 oikeankokoista ostajaa. Myytävät vaatteet ja asusteet ovat pääosin kirpputorilöytöjä, mutta mukana on myös toimintansa lopettaneiden vaateliikkeiden vanhaa varastoa - uusia, käyttämättömiä aitoja vanhoja asuja. Suurimmaksi osin kokoelma koostuu 1960- ja 1970- lukujen vaatteista, mutta jonkin verran 1950- lukuakin löytyy.

Nykyisin monet päivänsankarit haluavat juhlia pukeutuneena syntymävuosikymmenensä tai nuoruuden aikansa mukaiseen asuun - ja samaa toivotaan vierailtakin. Nyt messujen yhteydessä onkin hieno mahdollisuus löytää itselle aito asu haluamaltaan vuosikymmeneltä.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#9
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Puuttuuko tallistasi De Tomaso Pantera?

Klassikot vasaran alla kevään Classic Motorshowssa


Motorshow´n uusi aluevaltaus tänä keväänä on näyttelyssä toimeenpantava klassikkoautojen huutokauppa, jonka läpiviemisestä vastaa Triangle Motor Co.

Kumpanakin näyttelypäivänä on myynnissä seitsemän autoa. Aiemmin julkistettujen Mercedes-Benz 600 SWB:n, Citroen DS23:n, MG TC:n sekä 1926-mallisen Chevrolet Touringin lisäksi vasaran alle ovat tulossa mm. Chevrolet Corvette vm. 1968, Jaguar E-type vm. 1963, Cadillac Series 62 Convertible vm. 1947 sekä Lamborghini Jarama ja De Tomaso Pantera GTS.

Autovalikoima tulee edustamaan varsin laajaa hintahaitaria, joten ostajaksi yltävät vallan hyvin muutkin kuin sijoitusmielessä autoharvinaisuuksia etsivät alan ammattilaiset. Huutokaupassa tulee lisäksi olemaan tarjolla myös muuta, lähinnä keräilytavaraksi luonnehdittavaa esineistöä aina Mercedes-Benz emalikyltistä formula 1 -tiimien virallisiin vaatekappaleisiin.

Huutokaupasta kiinnostuneet, joko ostajana tai myyjänä, voivat olla yhteydessä Triangle Motor Co:n Risto Paunoseen, 040-900 60 30.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#10
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Klassikkoajoneuvojen huutokauppa

Classic Motorshown toiminnallinen yhteistyökumppani Triangle Motor Co. järjestää tämän vuoden näyttelyn yhteydessä klassikkoajoneuvojen huutokaupan.

Huutokauppa järjestetään molempina päivinä, lauantaina klo 15.00 ja sunnuntaina klo 13.00. Kumpanakin päivänä kaupataan seitsemän ajoneuvoa (yhteensä 14).

Kaikki huutokaupattavat ajoneuvot ovat esillä ja tutustuttavissa koko näyttelyn aukioloajan Classic Motorshowssa. Näyttelyä ennen ajoneuvot esitellään myös verkkosivuilla, jotka avataan viikolla 14.

Voitte tarjota ajoneuvoanne huutokaupattavaksi ja osoittaa muutkin huutokauppaan liittyvät tiedustelut suoraan Triangle Motorin Risto Paunoselle: Lähetä sähköpostia puh. (02) 416 2323, 040 900 6030.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#11
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Muistakaa Classic näyttely tulevana viikonloppuna :peukku

Tervetuloa ihastelemaan wanhoja autoja ja tulkaa kerhon osastolle moikkaamaan.
Hienoja avoautoja näkyykin jo tuolla kaupungilla pyörivän. Johtuneeko sitten vapusta vaiko hyvistä keleistä ;D
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#12
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Osasto on valmis ja hienolta näyttää :peukku

Onko tänne tulossa kerholaisia?
 

Skydiver

Active Member
Liittynyt
20 Tammikuu 2005
Tykkäykset
0
Sijainti
Kerava
#14
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Ottakaa paljon kuvia! :peukku Itse en ikävä kyllä pääse paikalle, mutta suosittelen kaikkia kynnelle kykeneviä käymään paikalla, sillä siellä on klubin osastolla pari varsin maukasta palaa suomalaista Mitsuhistoriaa... ;)
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#16
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Colt on kiinnostanut ihmisiä ehkä hiukan enemmän kuin Starion vaikka olis kuvitellut juuri toisin päin :)
Monen kommenteissa kuuli, että jollain sukulaisella on ollut samanlainen tai ainakin tuttavapiirissä.
Ehkä se onkin tutumpi monelle kun Starionia ei ole virallisesti tuotu Suomeen.

Isännälläkin on ollut 4 Colttia ja nyt 2 on jäljellä vaikka ne onkin jo vähän rapsakoita :peukku :driver

Jaguar kerhon osasto voitti tänä vuonna "paras osasto" kilpailun.
 

Liitetiedostot

Jahvetti

Active Member
Club Member
Toimihenkilö
Moderaattori
Liittynyt
9 Tammikuu 2003
Tykkäykset
2
Sijainti
Honduras
#19
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Hieno osasto!! :)

Mitä noissa esitteissä on? Ku ainaki mun vanha pajero näkyy yhdes kuvas
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#20
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Jahvetti sanoi
Hieno osasto!! :)

Mitä noissa esitteissä on? Ku ainaki mun vanha pajero näkyy yhdes kuvas
Thanks. Osasto oli neutraali kun autothan ne päätähtiä tässä on.
Esitteissä on kerrottu kerhon toiminnasta ja juu siinä on sun pajero ;D

Kiitosta sai myös autojen infotaulut :peukku
 

Niko Päivinen

Colt, Lancer, Pajero
Club Member
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Tykkäykset
0
Sijainti
Lahti
#21
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Kiitokset Jokelle je Helenalla autojen järkkäämisestä ja osaston pystyssä pitämisestä. Ja Nasulle kaikista järjestelyistä.

Kerhon osasto ei kyllä hävinnyt millekään muulle osastolle, hienot autot olivat pääroolissa, ja hyvä niin. Samoin pidän edelleen hyvänä ja toimivana tapana sitä, että joka kerta meillä on uusia autoja esillä, vrt. monet muut ständit, joissa on vuodesta toiseen ne samat kuplat, taunukset ja kuussataset (vaikka hienoja ovatkin, mutta ne on nähty jo tuhanteen kertaan).

Lisäksi pidän todella oksettavana ilmiönä uusien (ja siis täysin vakioiden) autojen tuomista tällaiseen näyttelyyn. Uusille autoille on omat näyttelynsä ja tilaisuutensa (joita on paljon useammin kuin tämän tasoisia wanhojen autojen näyttelyitä). Jokainen kaupasta halliin ajettu uusi auto vei paikan OIKEASTI classic-autolta. Ei näin. Viime vuonna näitä erheitä oli kahdella osastolla, nyt jo AINAKIN olympia-skoda, fiiat, pösö, mersu ja nissan-osastoilla oli uusia autoja. Sanoisin jopa, että hävetkää p*rkeleet. Rajansa (epätoivoisella?) myynninedistämisellakin. Myös järjestäjän tulisi valvoa, ettei tuollaista tapahdu. Jos joku haluaa nähdä jonkun olympiamossen tai Nissan Juken, niin sitä varten ei tarvitse maksaa pääsylippua, vaan voi mennä vaikka Prisman parkkipaikalle pyörimään.

Mutta, meidän osasto onnistui mielestäni hienosti. Toivottavasti ensi vuonnakin saadaan samantasoiset autot ja porukka näyttelyyn.
 
Liittynyt
2 Kesäkuu 2011
Tykkäykset
0
#22
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Suurkiitos Nikolle ja Ankille näyttelyn järjestelyistä! Sivusta seuranneena näki työn määrän jonka he tekivät ennen näyttelyä, sen aikana ja sen jälkeen. Onneksi kerhossa on tällaisia ihmisiä jotka jaksavat rehkiä yhteisen edun nimissä.

Itse näyttelyssä Starionia lähinnä ihmeteltiin. Colt herätti sensijaan monta muistelua tyyliin:mulla,mun faijalla,mun broidilla on ollu tollanen. Tai sitten joku oli vaan ajanut moisella vehkeellä, ja muisti tuplakeppivaihteiston. Muistelut automallista olivat kaikki positiivissävyisiä, maustettuna ehkä pienellä ruostevärillä.
Toivottavasti joku saatiin innostumaan jopa harrastamaan Mitsuja.
Ensi vuotta odotellen.
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#23
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Hyvät Näytteilleasettajat!

Classic Motorshown henkilökunta kiittää kaikkia näytteilleasettajia. Tänä vuonna tapahtuma keräsi historiansa ennätysyleisön, noin 17.500 näyttelyvierasta!
Ensi vuoden Classic Motorshow järjestetään 4. – 5.5.2013, uusitussa ja entistä suuremmassa Lahden Messukeskuksessa.

Kiitos ja Hyvää kevään jatkoa toivottaa
Classic Motorshown organisaatio
 

cristan

Active Member
Club Member
Liittynyt
26 Tammikuu 2003
Tykkäykset
1
Sijainti
Lahti
#24
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

Erityis kiitos kyllä Joukolle ja Helenalle, että saatii hienot autot näytille :peukku
Ja kiitokset Elinalle infotauluista :)

Nämä tapahtumat on aina niin mukavia. Ensi vuonna uudestaan "uusilla" autoilla.
 
M

mikada

Guest
#25
Vs: Classic Motorshow 5.-6.5.2012 Lahti

cristan sanoi
Colt on kiinnostanut ihmisiä ehkä hiukan enemmän kuin Starion vaikka olis kuvitellut juuri toisin päin :)
Monen kommenteissa kuuli, että jollain sukulaisella on ollut samanlainen tai ainakin tuttavapiirissä.
Ehkä se onkin tutumpi monelle kun Starionia ei ole virallisesti tuotu Suomeen.

Isännälläkin on ollut 4 Colttia ja nyt 2 on jäljellä vaikka ne onkin jo vähän rapsakoita :peukku :driver

Jaguar kerhon osasto voitti tänä vuonna "paras osasto" kilpailun.
Samanlainen kuin tuo Colt oli tuolla, niin kahtena peräkkäisenä vuonna Oulun veteraani ajoissa on ollut samanlainen metallihohto sinisenä. Hitsikö olisin säilyttänyt aikoinani sen metallihohto tummanruskean takaveto Lancerin :seina Vaikka ei noita paksuilla puskureilla olevia 142:siakaan ole paljoa, mutta priimakuntosia takavetolankkuja vielä harvemmassa.
 
Ylös Bottom