Fcm Etutuka

konzika

New Member
Liittynyt
3 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Moi tietäjät Etu törmäys suoja herjaa että väliaikasesti pois käytöstä ? Siis kokoajan ei mene takaisin päälle ,eikä pois vaikka nappia miten painaa. Onnistuivat saamaan vian päälle huollossa. No nyt ei sitten tietenkään toimi adaptiivine eikä törmäys suoja. Ennen huoltoa ei mitään vikaa aikaisemmin. Mitähä olisivat voineet tehdä että saivat moisen aikaan?? Onko tutkassa joku kalibroiti tai muu millä saavat takaisin. Vika kiusannut jo pari viikkoa ja huolto vetkuttellee uuden ajan kanssa.
Nim. Pitääkö olla huolissaan.
 

konzika

New Member
Liittynyt
3 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
0
#3
No ei mikään muutunut keulassa ja auto ja anturi puti puhdas. Oli kyllä lukenut vika koodit ym.
Mutta ei kuulema mitään tutkaan viittaavaa ollut. Oli luulut että normaalia ja poistuu itsetään kun vähä ajaa?? Näissä tämän tyylistä kuulemma. No vein ehjänä sinne ja nyt ei toimi. Horisi jostain kalibroineista mutta heillä ei kalibrointi tauluja? Ymmärtäisin jos kamera katselee, mutta minun käsitääkseni mikroaalto tutka haistelee etäisyyttä. Jos joku tietää paremin saa kertoa.
 

Telehell

Active Member
Liittynyt
6 Tammikuu 2019
Tykkäykset
25
#4
Itselläkin herjaa aina silloin tällöin acc service required, mutta poistuu yleensä uudestaan käynnistyksellä. Auttasko "boottaus"? Jos sulaketta käyttäs irti.
 
Liittynyt
16 Helmikuu 2005
Tykkäykset
24
#6
Mitä autolle oli tarkoitus tehdä huollossa? Olisiko jostain syystä etupuskuri irrotettu? Asennettinko softapäivityksiä, joskus itseltä hävisi ominaisuuksia kun oli laitettu väärä versio?
 

konzika

New Member
Liittynyt
3 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
0
#7
Sulake ja akku buutti kokeiltu jo ei vaikutusta. epäilen että joku softa juttu mutta sanoivat että eivät päivittäneet mitää. Mutta voisiko vahnigossa poistaa jonkun moduuli pois käytöstä. Ennen ei mitään kertaakaan ole herjannut. Ja nyt ei ole kertaakaan tullut päälle kin virrat laittaa päälle.
 
Ylös Bottom