Gen2 2,8tdi:n dieselpumppu

Liittynyt
22 Lokakuu 2009
Tykkäykset
0
#1
tuosta kysyten miten saa perussyöttöä säädettyä, tosta 2,5:sta osaan kyllä ruuvata kun se on siellä perällä. mutta tosta uudemmasta en löytänyt ruuvia, onko se jossain jemmassa vai peräti sähkösäätöinen syöttö? jälkitarkastuksen viimonen päivä lähestyy ja empä oo muuta saanu tehtyä kun löysättyä kaasuvivustoa. kun tuossa oli tyhjäkäynti 1200 ja savu arvot 3,14 :eek:
 
Liittynyt
12 Syyskuu 2011
Tykkäykset
0
#2
Vs: Gen2 2,8tdi:n dieselpumppu

En kyl ole perussyöttöä lisännyt enkä välttämättä lisääkään kun ahdonalainen syöttö taitaa riittää minun tarpeisiin, mut haulla kyl löytyy paljon tietoo helposti ymmärrettävässä muodossa kummankin syötön ruuvailuun. En kyl kännykällä lähe linkkailemaan niitä, joudut ettii ite ;)
 
Liittynyt
22 Lokakuu 2009
Tykkäykset
0
#3
Vs: Gen2 2,8tdi:n dieselpumppu

löysimpäs googlella tuon ohjeen tolle uudemmalle pumpulle, luulin että miulla on pienet kädet ja ne mahtuu mut noup. purin pumpun ympärilä liittimien kiinnikkeitä sun muuta rojua mutta ei taipunu käsi. päätin jättää siihen, ihmettelen vaan miten tuo pöllyttää reilusti vaikkei perussyöttöön ole puututtu? no eipä auta muu kuin nostaa paineta ja viskata virveliin se ylipaine venttiili. hommaan kyllä tohon egr:n laippojen väliin sokeat kappaleet niin saa tuonkin hilavitkuttimen hemmettiin ;D
 
Ylös Bottom