Hösselin Space Gear -96

hösseli

miun mitsu..
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#1
Tollanen vähä harvinaisempi tapaus tuli kesällä hommattua ja nyt kun on saanu ekasta leimasta läpi melko vähillä merkinnöillä nii voishan tuota ruveta enemmänkin laittelemaan. Projektina tulee varmasti edistymään hitaanlaisesti lähinnä ajan ja valuutan puutteen takia. Mutta aina jos jotain pientä sais aikaiseks. Ideoita ainakin on.
Mallina siis Space Gear 2 litranen takaveto. Näitä kun ei Suomessa tunnu montaa olevan nii osien metsästäminen on sen mukaista. Saksasta ainakin löytyy kohtalaisesti osia ja Mutaselta (paikallinen timanttitiski) ainakin. Motonetit ja muut saa unohtaa..
Tähän mennessä remonttia ei juuri ole tarvinnut tehdä. Jonkun verran hitsihommia leimalle ja eturenkaan laakerin vaihto. Kuhan kelit lämpee nii vois vähän enemmänkin ruveta laittelee.
Tekniikka tuntuu pelaavan mitä nyt vähän öljyä fuskaa. Jos koneen tiivisteitä vaihtelis. Ja pakoputki pitäis laittaa uusiks.
Sisustassa olis jonkun verran laiteltavaa on sen verran repeilly nuo penkit. Jos vaikka piristäis samalla värimaailmaa.. ;)
Oikea kylki tuossa on lommoja täynnä. Liekkö joskus jollain lipsahtanu.
Kuvia pitää laitella kuhan kerkii nii tulee lähtötaso esille.

keskustelu tuolla http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=54057.0
 

hösseli

miun mitsu..
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#2
Vs: Hösselin Space Gear -96

Elikkäs tällänen 9 paikkainen tuli hommattua. Sinänsä penkkijako sopii mainiosti kun tarve on yleensä 6 hengelle. Mahtuu koirakin kyytiin.
Ja koiranhäkin kun ottaa pois nii saa helposti kolme paikkaa lisää. :)
Tuo koiranhäkkikin varmaan pitää uusiks rakennella et saa helpommin pois eikä kilisis ja kolisis nii pirusti.
Penkit alkaa olla vähä kulahtaneet ja tarkoitus olis ne päivitellä. Soitinhan tuohon tuli vaihdettua ensimmäisenä.
Takakaiuttimet on ehtiny paikkaansa eikä niille vieläkään mitään hyvää paikkaa oo löytyny.
Ulkopinta tuskin hirveitä muutoksia kokee. Tummennukset pitää kesällä tehä uusiks kun eka oli harjoitus ja tietenkin halvimmalla kalvolla.. Ei tullu hyvä..
 

Liitetiedostot

Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#3
Vs: Hösselin Space Gear -96

Pitkästä aikaa kerkis taas jotain tekemään. Tuli hommattua erkkasatsi ja yhet 4" koaksit nii pitäähän ne paikalleen saada.. Koaksit meni helposti vakiopaikoille vaan noiden 6.5" kans pitää tehä vähä enemmän hommia. Ovipahvit saatiin tällepäivää puhkottua ja kuskin puolen ovi melkein valmiiks asti.. Pitää viel tolle 6.5 laittaa korokepala alle nii saa paremmin istumaan. Apparin puolella näkyy kivasti ECU olevan läpiviennin edessä nii ei jaksanu sitä viel ruveta irrottelee.. jos ens viikolla sit.. Tavoitteena et 27.3 on äänenlaatu kohillaan kun erään lemppari bändin uus levy ilmestyy.. ;D
Muutama kuva tän hetkisestä tilanteesta:
 

Liitetiedostot

Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#4
Vs: Hösselin Space Gear -96

Äänenlaatu parani kummasti.. :) Vielä pitäis ritilät ostaa tuohon reiän kaunistukseks nii sit on hyvä.
Löytyhän sieltä yks yllärikin kun ECUn otti irti.. hitonmoinen reikä jalkotilan nurkassa. Kesällä olikin tarkoitus kattoo paikat läpi ja hitsailla pellit kuntoon. Yksi paikka taas lisää.. Ja nuo sähkötyöt tuos on selkeesti tehny ammattilainen.. kaiken maaliman virityksiä löytyy sieltä täältä..
 

Liitetiedostot

hösseli

miun mitsu..
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#5
Vs: Hösselin Space Gear -96

Eihän sitä tuota ulkopintaa pitänyt laittaa.. Mutta.. Maski piti uusiks tehä kuitenkin.. ja paljon parempi näin.. ;D
Puskuriin pitää vielä ostaa tota kromi verkkoo nii saa senkin samaan muottiin.. :)
Koko autosta ei kehannu kuvaa ottaa kun on enemmän harmaata kun sinistä kyljissä..
Ihanat nää kelirikko kelit sorateillä..
 

Liitetiedostot

Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#6
Vs: Hösselin Space Gear -96

Jaahans päivitetääs välillä. Rankka vkoloppu takana. On niin vähän aikaa auto pihassa arkisin et ei juuri kerkee kone viilentyäkään. Ei paljoa saa tehtyy. Nyt otettiin parin päivän projekti. Maalattiin matto, laitettiin vähä äänieristystä (2cm paksuu kumimattoo, auttaa varmaan talvellakin pito-ongelmissa kun painaa aika reilusti) ja sit poppiksia piti laitella viel kanssa. Tunnit loppu vkolopusta kesken kun ei verhoilemaan kerenny. Mut sen saa kotosallakin tehtyy ei tarvii lähtee porukoiden navettaan tekemään. :D Vähä jäi laikukkaaks tuo matto kun loppu maali kesken. ostin biltemalta 2 purkkii vinyylisprayta nii ei riittäny. olis menny kolmas ja ehkä neljäskin nii olis saanu tasasen mustan. Lisättiin toinen vahvari hoitaa erkkasatsin ja 6*9. Autostudio pyörittää 10" ihan mallikkaasti. Kaapelit vedettiin kans kunnolla nyt kun oli matot poissa ja sisusta tyhjä.
Viikko olis viel kesälomaan nii sit kerkee vähä laitella taas.. (ehkä)
 

Liitetiedostot

Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#7
Vs: Hösselin Space Gear -96

Se alko parin viikon kesäloma. :) Tarkoitushan oli lomilla hitsailla pellit kuntoon ja tehä muutenkin kunnon huolto.
NO. Alko sit vasemmasta eturenkaasta kuuluu sellanen naputus et ties et matka loppuu kohta. :seina Onneks sentään kotia asti pääs vaan laakerihan siel on uusilla. Tammikuus meni viimeks, varmaan sillon meni sit napakin kun näin nopeesti laakeri hajos. Nyt on sit mitsu seisonnassa ja pööppelin sai onneks ajoautoks hommattuu. mistähän sen navan vaan löytäis.. saattaa tovi mennä koneella ettiessä.. Eipähän tarvi miettii mihin lomarahat sijoittaa :seina
 
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#8
Vs: Hösselin Space Gear -96

Eka viikko lomasta kohta menny eikähän tuota mitsuu hirveesti oo joutanu laittaa. Sai sentään verhoiltuu tuon kaiutin kopan ja ton vahvistin levyn. Ja pitihän sitä laittaa vahvarien kaapelit vähä nätimmin. :D Viikonloppuna jos laittais viel konehuoneen puolelta paikat kuntoon. Pikku huoltoo ja puunausta. Maanantaina pitäis UPS kuljettaa uuden laakerin ja raidetangon pään nii pääsee sit laittaa ihan ajokuntoonkin.. :D
 

Liitetiedostot

hösseli

miun mitsu..
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#9
Vs: Hösselin Space Gear -96

Mitsu on taas ajokuntoinen. :driver Eihän tossa mennykään kun 1,5 viikkoo.. Laakerin vaihdoin mut ei se tainnu vieläkään asettuu siihen napakasti.. piruko siinä on et ei saa tiukkaa. Lisäks harmaita hiuksia sai aikaan tuo satulan pultti. pari päivää sai sen kanssa tapella kun nurkat pyöristy ilosesti. Poikakin kävi välillä vasaralla hakkaamas auki.. :D No Vaihdettu on osat jokatapaukses ja kulkee taas eteenpäin. Pitää vielä käyttää nuo aurauskulmat tarkistaa.. Sisustaankin piti tuo valo laittaa nii on melkeimpä sen osalta valmis. Jos nyt loppu loman ottais ihan rennosti.. :D Onko kellään kokemuksia tollasesta sivusta -> https://www.kaikki-autonosat.fi/q/?regnr=mgo-827&adv=1&t=0 Vaikuttais osia löytyvän ihan hyvin. Kaliit toimitukset on ainakin... mitenkähän hyvin toimii?
 

Liitetiedostot

hösseli

miun mitsu..
Liittynyt
24 Marraskuu 2007
Tykkäykset
0
#10
Vs: Hösselin Space Gear -96

Kaikenlaista sitä oppii tuon kanssa telkutessa. Nyt oli vuorossa öljypohjan vuodon tukkiminen. Muuten ihan jees homma vaik pirusti pitikin purkaa matkalla. Sit rupes ihmetyttää tollanen pikkanen osa joka aluks näytti olevan öljymäärän anturis kiinni. No aikani putsailin ja laittelin mut sit rupesin takas laittaa nii en tota pikku osaa saanu millään pysyy paikallaan.. Aina tippu paikaltaan. Sit piti jo ruveta googlettelee et minkä näkönen se anturi normaalisti on. Ja eihän siin sellasta pikkuosaa olekkaan.. Mikäs hele se sit on?? No löyty vastaus mut pitäisköhän täs olla sit viel enemmän huolissaan?? Osa oli tämä http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?action=dlattach;topic=29987.0;attach=6709 ja jos ei linkki kuvasta tuu nii löytyy myös täältä http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=29987.0
Mistäs mie tiiän onko kaikki tollaset mollukat paikallaan ja miten se yks on päätyny tonne öljypohjaan?? :eek:
Ei mul muuta ihmetellääs lisää.. :D
 
Ylös Bottom