"L2000" Vollen tbo koneella

Cossukka

New Member
Liittynyt
15 Elokuu 2011
Tuommonen tuli ostettuu entiseltä työpaikalta ja märätin sitä ruohikossa 2 vuotta. Hommat lisäänty sen ansiosta hieman lisää mutta ois tuossa ollu muutenki. Iskareiksi laitellaan varmaanki jossain vaiheessa joku coili sarja mutta tässä vaiheessa madalletaan muuten. Koneeksi valitsin volvon b19 koska on vahva kone josta saa melko helposti 250-300hv ja on kuitenkin katsastettavissa tähän koppaan. Muuten olisin laittanut bemarin m30b30 myllyn niin sitten ois kyllä lentänyt lavaton 2satku.
Vanteiksi olisi tarkoitus laittaa leveellä huulella 15"pellit. Lavaksi vaneri tai raakaponttilaudasta ja reunaan tulee alastaivutettu turkkipelti + sidontalenkit joka nurkkaan. Lavalle hitsaillaan turvakaari ja hyttiin ois tarkoitus väsäillä jotain kaarien tapaista. Ulkokuori kokee muutakin muutosta kunhan saa visioitua.
 

Cossukka

New Member
Liittynyt
15 Elokuu 2011
Vs: "L2000" Vollen tbo koneella

Tänään hitsailin kuskin jalkatilan ja vaihdoin takarungon palkit. Enää olisi helmat ja muut muutos työt jäljellä... Kiitos plasmaleikkurin homma sujui helvetin helposti koko ruostehomman ajan :)
 
Ylös Bottom