Lisätehoa - onko järkee vai ei?

Mitsupitsi

Member
Liittynyt
16 Kesäkuu 2021
Sijainti
Oulu
Tässä mietiskellyt kun tulee 150 heppasella Outlanderilla (4N14) vedettyä suht paljon raskasta peräkärryä ja välillä hiipii ajatuksiin että josko sitä tehoa sais jostain vähän lisää... Tiedostan, että tämä on aiheena monelle meistä tunteita herättävä.
Kysyn silti, että jos joku täällä on moiseen höpötykseen ryhtynyt niin onko vehkeet lauenneet heti vai sittenkin kestäneet? Mulla kun on tuossa tuo perinteinen 6 vaihteinen automaatti, jossa on jo vääntömomentti laskettu manuaalilaatikon 380 Nm:stä --> 360 Nm:iin. Tälle lienee peruste, että laatikko ei tule kestämään enempää?

Koittanut etsiä netistä tietoa, mutta laihoin tuloksin. En nyt puhu ns. tehobokseista vaan softamuutoksella tehtävästä päivityksestä .
 

moilanen88

New Member
Liittynyt
15 Syyskuu 2021
Ja minäkin miettiny samaa tähän 4hk moottoriin jossa tc-sst,mutta miten kestää paikat? Ja mistä saa ohjelman,tekeekö kajaanin lähellä kukaan niitä?
 

Mitsupitsi

Member
Liittynyt
16 Kesäkuu 2021
Sijainti
Oulu
Mulla nyt ollu mitsussa vähän aikaa softalla laitetut 200 hv / 460 Nm . Onhan se ero entiseen sanotaanko huomattava. Tais likimain puolittua kiihdytysaika 80-120 km/h.
Päätin uskaltaa kokeilla eli tein nähtävästi itsestäni "ennakkotapauksen" forumille :giggle:
Jos porsii paikat niin nuollaan haavat ja korjataan .
 

ah-05

Active Member
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
23 Heinäkuu 2008
Sijainti
Hamina
Omaan 2016 2.2D outtikseen kesällä pistettiin Turbotecin stage 1 sisään.+35hp ja 70 nm ja ihan pirteeksi se mötkö muuttui.
 

Mitsupitsi

Member
Liittynyt
16 Kesäkuu 2021
Sijainti
Oulu
Kyllä kaasuun vastaaminen muuttui kivasti, ei tartte paniikissa survoa enää lappua pohjaan ohituksissa. En oo uskaltanut tehdä asfaltilla pysähdyksistä täys kiihdytystä eikä nyt sillai oo ollu tarvettakaan. Soralla tuo kyllä nyt lyö sutia kaikilla neljällä renkaalla että ropina käy :geek:

Nyt sillä on kiva ajaa .
 

moilanen88

New Member
Liittynyt
15 Syyskuu 2021
Paljonko oli ohjelman hinta? Onko laatikolle omaa ohjelmaa vai tarviiko sille mitään tehä? Jos et uskalla julkisesti huudella niin laita yv.
 

Mitsupitsi

Member
Liittynyt
16 Kesäkuu 2021
Sijainti
Oulu
No ei ole ainakaan mun tapauksessa ! Ei siis mitään faktaa mitä siellä on mutta persdynon mukaan ei ainakaan oo vähemmän ku ennen eli viritys lasketaan enemmän onnistuneeksi ku epäonnistuneeksi
 
Ylös Bottom