Lukkosarja + avain

Ile

Member
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Sijainti
Laitila
Mulla on kyllä lukot ja virtalukko ... ja avainkin niinhin löytyy. Se vaan on ongelma ettei noissa lukoissa paljoa avainta tarvita.

Tuskin tuohon vuoden 1982 Lanceriin kenelläkään enää ehjiä lukkoja löytyy, niin uskoisin että sovellettua saisi uudemmista lancereista.

Joten kiinnostaisi 1988 ja vanhemmista sedan lancereista lukkosarja. Tahdon siis etuovien lukot, tavaratilan kannen lukon ja virtalukon, sekä tietenkin vähintään yhden avaimen kyseisiin lukkoihin.

Mikäli tavaraa olisi tarjolla, laita viestiä YV:nä ja muista laittaa viestiin suoraan hinta niin karsitaan heti ne pois kalleimmat.
 

Haza

Member
Liittynyt
27 Syyskuu 2015
Sijainti
Merimasku
Vs: Lukkosarja + avain

menee ohi aiheen mutta onko niitä lukkoja tullut yhtään tutkittua?
se on loppuviimein varsin yksinkertainen laite, ei nyt satu olemaan yhtään kokemusta mitsun lukoista mutta muista on ja purku, puhdistus ja kulahtaneiden haittojen ja avaimen sovittaminen yhteen yleensä tekee noista likimain uudenveroisia (tässä auttaa suuresti jos on varaosiksi samanlaisia lukkopatruunoita jostain purkuautosta)
tietty jos avain on kulunut ihan suoraksi niin sitten kannattaa ensin teettää uusi avain (tai useampi) ja arpoa haitat sitten sen mukaisesti.
 

Ile

Member
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Sijainti
Laitila
Vs: Lukkosarja + avain

Siis noi on murjottu siihen pisteeseen että ne toimii ihan vaikka tasapäisellä meisselillä.

Ongelma siis on se että noi saa 4 vuotiaskin auki ilman avainta ja ihan niin helppoa ei viitsisi autoon jättää.

Olis ollu kiva laittaa kuva tavaratilan kannen lukosta josta ei paljon jäljellä ole mutta en jaksa lähteä sitä tuolta kaivamaan. ;D
 
Ylös Bottom