M: Mitsubishi Outlander turbo vm2006

A.Hätänen

Outlander turbo
Club Member
Liittynyt
27 Tammikuu 2016
Laitetaan nyt ensin tänne , ennenkuin laitan tsättiautoon myyntiin. Jos vaikka löytyisi hyvä koti tälle kiiturille.

Haikein mielin luovun kohta 7 vuotta (85tkm) minua palvellesta "evon" korvikkeesta. Lisääntynyt ajomäärä, sekä ei niin lailinen veturi nykyiseen asuntovaunuun syynä luopumiseen.

Hyvin huollettu, Amw:llä säädetty 260hv/380NM ,samaan aikaan turbo huollettu turbo-tekniikassa, suuttimet pesty, katiton downpipe, 2,5 tuuman rst-putki katillta taaksepäin. MW-STEEL billet pakosarja 309 rosterista, 245 tkm mittarissa.

Taka-apurunko vaihdettu keväällä,, samalla säädetty pyöränkulmat. jäähdytin jonkin aikaa sitten , jarrut kunnostettu, iskarit vaihdettu, ilmastointi huollettu keväällä, Evon kytkin.

Öljyjä vaihdeltu ahkeraan.

Yhden kesän ajetut Goodyear efficient grip 2 renkaat , Hakkapelitta 9 talvirenkaat, ainakin 6mm pintaa jäljellä, molemmat hyväkuntoisilla alkuperäisillä vanteilla.

Tästä hauska nelikko ilman turhia luistonestoja.

Vetokoukku, kenwood bluetooth soitin , ahtopainemittari, aem-laajakaistamittari, aem- säädettävä bensapaineensäädin, walbro bensapumppu.

Kori hyvässä kunnossa , ottaen huomioon että rippikouluikä on jo saavutettu. Voi tulla nosturilla taivastelemaan jos niin haluaa.

Katsastus helmikuussa, voin käydä katsastamassa jo nyt jos on kynnyskysymys ostamiselle.

BONUKSENA TOINEN avk:lta ostettu keulakolaroitu (yllätys) turbo outlanderi, värikin sama musta.

Kuvia saa kun ehdin pesemään ensin auton.

Sijainti Helsinki , yhteydenotot arkisin klo 16- 21 ja viikonloppuisin 8-21 o4o 5117o15 tai ace.harkonen(pullero)gmail.com

Hintapyynto molemmista yhteensä 6000e, näkemykset omasta mielestä voi esittää,mutta mielellään vasta kun on tutustunut tuotteisiin paikanpäällä.
Mielummin myydään aluksi yhdessä köntissä.

SOITTAJA ON VOITTAJA!
 
Viimeksi muokattu
Ylös Bottom