Maalinpinnan kiveniskemien korjaus

p3tteri

New Member
Liittynyt
30 Kesäkuu 2012
Ittelle on kertynyt aika paljon rumia kiveniskemiä maalipintaan (Punainen Rally Red). Erityisesti noita löytyy takalokarien edestä. Onko joku keksinyt jotain hyvää tapaa piilotella noita? Vahaaminen (Autoglym punainen+kulta) ei ainakaan auttanut.

http://www.drcolorchip.com/

Tuo näyttää ainakin videolla hyvältä (ja niiltä löytyy ainakin Evon punainen valikoimasta), mutta miten mahtaa olla käytännössä? :)
 

Samurai

3000GT VR-4 -00
Liittynyt
27 Tammikuu 2012
Vs: Maalinpinnan kiveniskemien korjaus

Olis sama homma edessä, ootellaan josko sitä vinkkejä sais.
 

JaPato

E8
Liittynyt
7 Helmikuu 2012
Sijainti
Vantaa
Vs: Maalinpinnan kiveniskemien korjaus

Itellä sama homma myöskin edessä. Kyselin asiasta, miten ko. homma kannattaa hoitaa, niin sain vastauksen entiseltä automeikkarilta, miten homman hoitaa ”kotikonstein”. Korvatopsiin suihkuttaa jarru-cleaneria ja sillä pyöräyttää kiveniskemä puhtaaksi. Sen jälkeen meikkikynäpurkista maalia hammastikkuun, ja varovasti sillä täyttää iskemän. Tämähän varmastikkin toimii, mutta jos iskemiä on paljon, niin aikaa saa varata...
 

mystinengalant

Mennyt mies
Liittynyt
14 Kesäkuu 2004
Sijainti
Uusimaa
Vs: Maalinpinnan kiveniskemien korjaus

Noh edellämainittu about mutta jos teillä on ruostetta pohjalla niin sitten ei kannata sitä jättää sinne. Bilthamberin deox gelillä saa ruosteen näppärästi pois ja sitten on puhdas pelti. En kyllä lähtis sitäkään täyttämään vaan ite vedän sinkkipohjan edellämainitulla tikkutyylillä. okei se nousee väkisin eikä siitä tuu hyvää mutta semmosta se on elämä. Oikeesti pohjamaalille jääneet kivenhakkaumat ei mee mihinkään jos autoa vahaa ja pesee säännöölisesti. Jos teillä on noita pelkkiä 1 kerrosvärejä joissa ei ole erillistä lakkaa niin toi töpötys onnistuu hyvin. Erillinen lakka sitte nouseeki liian ylös väkisin ja vaatii sen että vesihiotaan pois ekstrat jos halutaan hyvännäköstä.
 
Ylös Bottom