Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

Liittynyt
24 Tammikuu 2008
Tykkäykset
0
#1
Huhu tai ei, mutta tuoreita juttuja aiheesta löytyy viimeisen päivän parin ajalta netistä useammastakin "nettilehdestä", mutta ei itse MMC:n kertomana.

Esim.:

https://www.autoexpress.co.uk/news/352852/mitsubishi-confirms-gradual-retreat-uk-and-european-market

"Mitsubishi will depart the UK and European markets in the near future, following confirmation that it won’t introduce any new-generation models to Europe or develop cars for the European market moving forward.
Its existing model line-up will remain on sale in Europe and the UK for as long as emissions regulations and residual stock levels will allow."

EDIT: Löytyy MMC:n kertomanakin:

"Freezing of the introduction of new products in Europe"

https://www.mitsubishi-motors.com/content/dam/com/ir_en/pdf/financial/2020/200727-1.pdf

No onneksi vain "freezing" ja "FY2020-2022".

EDIT2:

"Additionally, after-sales and services will continue, for customers who prefer to use Mitsubishi products."

https://www.mitsubishi-motors.com/content/dam/com/ir_en/pdf/irtop/2020/20200727-04.pdf
 
Viimeksi muokattu
Liittynyt
13 Tammikuu 2018
Tykkäykset
0
#2
Jos ei tuoda uusia malleja, niin kyllähän se on sitten täydellinen vetäytyminen edessä. Ei niitä vanhoja malleja kovin kauaa mene kaupaksi. Varsinkin nyt, kun on autohistorian kovin murros menossa ja ollaan siirtymässä polttomoottoreista pois. Nyt vuodessa tulee muilta niin paljon uuden teknologian tuotteita, että kahdessa vuodessa mallisto on homehtunut käsiin, jos ei uudisteta. Ja se merkitsee, että tuotteet jää kauppaan varsinkin, kun verotus niitä vielä rankaisee.
 
Liittynyt
24 Tammikuu 2008
Tykkäykset
0
#3
Jotta tarkemmin tietäisi, niin pitäisi olla kärpäsenä katossa MMC:n palavereissa, joissa näistä jutuista päätetään. Onhan sitä toki ennenkin autoteollisuudessa lanseerattu uusia malleja vaiheittain eri markkina-alueille ja jos/kun niitä tulee muualle kuin Eurooppaan, niin onhan niitä ainakin teoriassa mahdollista alkaa myydä myöhemmin täälläkin. Kun nyt ei ainakaan vielä ole kyseessä totaalinen uusien myynnin lopetus Euroopassa, kuten esim. Chevroletilla muutama vuosi sitten. Mutta jos myyntiorganisaation annetaan kuihtua olemattomiin, niin aina isompi kynnys on paluuseen.
 
Ylös Bottom