Oulujärvi Cruising 10.7.2010

Nuhapumppu

Mitsubishi Pajero 2,5TD
Liittynyt
15 Elokuu 2005
Sijainti
Muhos
Tervetuloa 10.7.2010 kolmanteen ”Oulujärvi Cruising” –tapahtumaan upeisiin maisemiin Oulujärven rannalle (Ruununtörmäntie 1, Säräisniemi, Vaala).

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista niin näytteilleasettajille kuin yleisöllekin. Näytteille voit tuoda harrasteajoneuvon merkkiin tai valmistusmaahan katsomatta. Yleisö äänestää” Oulujärven Helmen” (I, II ja III) sekä ”Oulujärven Hirviön”. Lisäksi järjestävä taho palkitsee muutamia muita ajoneuvoja, jotka ovat erityisen kiinnostavia tai suurella sydämellä rakenneltuja tai entisöityjä. Äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja.

Yhteislähdöt Oulusta Maikkulan Nesteeltä ja Kajaanin ABC:ltä kello 11. (Huom! Lähtöaika, ei kokoontumisaika!) Näyttely alkaa kokoontua Ruununhelmen yläpihalla kello 13, jolloin ajoneuvoja aletaan ohjata alas satama-alueelle. Ajoneuvoja toivotaan paikalle viimeistään kello 14:30, minkä jälkeen äänestykseen ei voi enää osallistua. Äänestys päättyy kello 17 ja palkintojen jako on ravintola Ruununhelmessä kello 18.

Satama-alueella on myynnissä virvoitusjuomia, lättyjä, munkkeja, kahvia, makkaraa ja pyttipannua. Ravintola Ruununhelmessä A-oikeudet. Arpajaiset hyvin ja runsain palkinnoin. Ohjelmanumeron esittää ”Stunt Freaks Team” noin kello 15 ja 17:30. Automaalaus- ja ilmailunäytös (säävaraus). Iltajuhla ravintola Ruununhelmessä (Jouni Järvelä & Feat), sisäänpääsylippu 7 euroa.

Majoitusvaraukset: Camping Ruununhelmi 08-8107700 tai Suviranta 050-4630994. Alueelle varattu oma telttamajoitusalue, hinta 15 euroa/teltta (sis. aamusuihku su-aamuna), varaukset Ruununhelmestä. Ajoneuvot voi jättää yöksi satama-alueelle, alueella yövartiointi.

Odotamme tapahtuman kasvavan entisestään, niin näyttelyajoneuvojen kuin yleisönkin osalta. Tervetuloa!

T: Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry
www.oshary.net
osha@oshary.net
P: 045-1207721
edit: korjasin otsikon.. :)
 
Ylös Bottom