Outlander koira/tavaratilan verkko?

MJK

New Member
Liittynyt
4 Maaliskuu 2020
Tykkäykset
1
#1
Kävi niin, että päädyimme hankkimaan perheeseen Outlander PHEVin.
Halusimme edelliseen c-segmentin farkkuun verrattuna isomman tavaratilan ja vaikka se nyt ei Outlanderissakaan valtava ole niin leveämpi ja korkeampi kontti on kuin edellisessä autossa.
Kia Ceedissä oli todella kätevä matkustamon ja tavaratilan väliin tuleva verkko estämään tavaroiden lentämistä eteen äkkijarrutuksessa.
Vastaavasta verkosta olisi varmasti Outlanderissakin iloa jos ollaan liikenteessä isommalla tavaramäärällä eli putkikasseja kattoon saakka.
Olen toistaiseksi törmännyt netissä erilaisiin koiraverkkoihin tai hieman järeämpiin kaltereihin.
Sellaisen ehkä joutuu hankkimaan, mutta tässä vähän kyselisinkin, että kun meillä ei koiraa ole niin onko kenellekään tullut vastaan jotain vähän kevyempää verkkoa tavaratilan/takapenkin väliin mikä olisi suhteellisen nopeasti irroitettavissa?
Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Mielenkiinnolla odottelen kuinka hyvin ja luotettavasti Outlander PHEV arjessa toimii, todella monta huoletonta Kia vuotta takana, mutta Kian mallistossa ei tällä hetkellä ole tavaratilaltaan nelihenkiselle autolla matkailevalle perheelle yhtä tilavaa plugin hybridiä kuin mitä Outlander on, Outlander vaikutti joka vinkkelistä pätevältä kompromissilta, iso muttei liian iso auto.
 
Ylös Bottom