Outlander PHEV ajoakkujen rikkoutuminen!

Liittynyt
8 Toukokuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Mulla on 2014 vuosimallin Outlander PHEV ja maaliskuun puolessa välin autosta hajosi Delta-auton selvityksen mukaan ajoakku ulkoisen iskun johdosta. No akut tilattiin seuraavalla viikolla maahantuonnista. Delta-auto ilmoitti aluksi että auto valmistuu huollosta 10.4. Mutta akkuja ei saatu vielä siihen mennessä ja maahantuonti ilmoitti että heillä ei ole antaa mitään tietoa, koska akut saadaan. Olen viikottain ollut yhteydessä Delta-autoon, mutta mitään aikataulua ei akkujen saamiseksi ole annettu. Nyt siis 8.5 on kulunut 6 viikkoa kun akut tilattiin ja ainoa tieto on että kestää vielä viikkoja ennen kuin akut saadaan autoon asennettua. Ja maahantuonti ei aio millään tavalla osallistua esim. sijaisauton kustannuksiin (vakuutusyhtiö korvasi 30vrk). En voi ihan hirveästi kehua kyseisen maahantuonnin toimintaa!
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Hallitus
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
72
#2
Vahva veikkaus on että pistävät ajoakun välittömästi kuntoon kun saavat osat. Ikävä tilanne ja harmillista ettei tuollaisia osia saa myöskään vapaan varaosakaupan puolelta vaan joudut odottamaan kunnes osat tulevat jostain päin maailmaa. Toivottavasti samassa kuormassa tulee osia useampaan autoon jotta niitä löytyisi tulevaisuudessa suoraan Suomesta. Maahantuonnin on ollut kenties hieman hankala varustautua näin suuren tuontiautojen määrän tarvitsemaan osa varastoon.
 
Liittynyt
8 Toukokuu 2019
Tykkäykset
0
#4
Pelkät akut maksaa kuulemma noin 7000€ ja siihen päivän asennustyöt päälle. Vähän outoa vaan koko homma että toimitus kestää näin pitkään... automalli on kuitenkin aika yleinen ja luulisi että akkuja tai niiden komponentteja valmistetaan koko ajan, niin miten voi olla ettei koko Eurooppaan saada toimitettua yhden yhtä akkua?? Tai edes pystytä sanomaan koska sellaiset mahdollisesti saadaan toimitettua.
 
Liittynyt
6 Tammikuu 2019
Tykkäykset
1
#5
Luulishan noita menevän kolareissa rikki muuallakin kuin vain Suomessa. Itse työskentelen vakuutusalalla ja olen kyllä itsekin autovahinkotarkastajien suusta kuullut samaa viestiä, että Mitsubishin varaosatoimitukset kyntävät syvällä suossa.
 
Ylös Bottom