Outlander PHEV modaukset

Liittynyt
24 Helmikuu 2020
Tykkäykset
3
#1
Ei nyt pistänyt silmään omaa ketjua PHEV:iin tehtyihin modauksiin. Tähän voisi siis kerätä kaikki, mitä porukka on tehnyt, esimerkiksi oma-asenteiset lisävalot, tutkat, näytöt, ulkonäkö, lämmitys taskerilla jne.

Voisin itse aloittaa:

 • Vaihdoin MY15 orkkisnäytön/multimediakeskuksen Android-pohjaiseen 10,2":een. Oli jo käytössä diesel-versiossa (MY14), mutta otin näytön vaihdossa takaisin (n. tunnin homma vaihtaa, kun ei hosu).
  • Kapasitiivinen kirkkaampi kosketusnäyttö resistiivisen sijaan.
  • Siinä toimii kaikki muut ominaisuudet paitsi lämmityksen asettaminen. Tämä johtuu siitä, että Mitsun remote app ei toimi vaakatasossa, jolloin juuri appin painikkeet jäävät ruudun ulkopuolelle. Kännykällä siis säätelen niitä. Mikäli appiin tulee joskus ruudun kääntyminen, toimii sekin autosta, mikä vie siis yhden parituspaikan auton wifiin.
  • Auton infot suoraan näytölle watchdogin kautta.
  • Split screen toimii eli tarvittaessa voi pitää esim. watchdogin ja navigaattorin samaan aikaan näytöllä. Orkkisnavigaattori on muuten ihan paska, kun tottunut parempaan.
  • GPS:lle oma antenni, jonka sijoitin apukuskin puoleisen pilarin viereen. Näytöllä siis myös suoraan GPS-nopeus.
  • Oma mikki, jonka sijoitin kuskin puolen pilarin yläreunaan. Orkkismikin saisi toimimaan, jos jaksaisi tehdä jonkun adapterin liittimen väliin. En jaksanut nähdä vaivaa.
  • Asensin launcheriksi Agama Car Launcherin. Taisi olla 2€ Googlen Play-kaupasta.
Peruutuskamera.jpg Agama car launcher.jpg GPS-antenni.jpg Mikrofoni.jpg Sovelluksia.jpg


Tässä vielä listausta ja linkit muihin ketjuihin eri modauksiin ja asennuksiin (päivitellään tätä vaikka sitten tarpeen mukaan):

 • Pehvanlämmitin : Ulkolämpötilan modaus. Huijaa auton ulkolämpötilan lukemaa, mikä vaikuttaa tiettyihin sähköisen ajon ominaisuuksiin
 • PHEV Box : Lisäboksi, jolla voidaan säätää auton sähköisen ajon ominaisuuksia.
 • Lisävalojen asennus
 • Äänieristys
 • Lämmitys päälle manuaalisesti : Avaimen modaus, jolla voidaan laittaa esilämmitys päälle. Lisäksi taitaa olla juttua taskerista eli lämmityksen käyttö tekstiviestillä/soitolla
 
Viimeksi muokattu
Liittynyt
27 Joulukuu 2019
Tykkäykset
2
#3
Onko kukaan tehnyt, kuullut tai lukenut jostain modauksista, että pelkällä sähköllä ajettaessa saisi enemmän tehoa irti sähkömoottoreista. Moottoreissahan tehoa olisi, mutta pystyykö akusto luovuttamaan sähköä riittävän paljoa kerralla??..
 
Liittynyt
24 Helmikuu 2020
Tykkäykset
3
#4
Onko kukaan tehnyt, kuullut tai lukenut jostain modauksista, että pelkällä sähköllä ajettaessa saisi enemmän tehoa irti sähkömoottoreista. Moottoreissahan tehoa olisi, mutta pystyykö akusto luovuttamaan sähköä riittävän paljoa kerralla??..
Muistaakseni olen lukenut, että joku Euroopassa olisi moisen tehnyt. Oli tosin vaatinut kennojen vaihdon sekä ohjelmiston uudelleenohjelmoinnin. Lisäksi mahdollisesti kaapeleita suuremmaksi. Aika kalliiksi tulisi.
 
Liittynyt
14 Joulukuu 2019
Tykkäykset
3
#6
Vtech tuning, eli PHEV Boxin kehittäjä on tehnyt tuollaisen modin, mutta ei ole tuonut sitä kaupallisesti saataville. Se 60kW rajoitus on käsittääkseni siellä suojelemassa akkuja, eli virtaa sieltä saisi kyllä ulos enemmän, mutta ei välttämättä kovin pitkäikäisesti.
 
Ylös Bottom