Outlander PHEV musiikin kuunteleminen BT:n kautta

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
216
#2
Kuuntelen mutta en tiedä miksi ensimmäinen biisi jää näkymään näytöllä, enkä miten sen saisi vaihtumaan. Toivottavasti joku osaisi ratkaista.
 

Jorgus

New Member
Liittynyt
11 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#5
Itsellä Hollannin tuont vm-13 PHEV ja ainakin iPhone7+ spotify tai apple musicin kautta yleensä näyttää aina uuden biisin, mutta toisinaan tosiaankin jämähtää näytölle vain se ensimmäisenä soitantaan laitetun biisin nimi. Eli joku bitti taitaa mennä poikittain toisinaan.
 
Liittynyt
7 Elokuu 2019
Tykkäykset
0
#6
Enpä osaa sanoa kikkoja.
MY16 toimii mulla pääosin oikein android 9 luurin kanssa. Muistaakseni jos soitto alkaa keskeltä kappalettta, niin ei päivity. Eli esim silloin kun kuuntelee jotain ja käy esim kaupassa välissä ja jatkaa, niin uudelleen aloituksen jälkeen vasta toinen kappale tulee näkyviin. Pääosin päivittyy uuden kappaleen tiedot, joskus jää tyhjäksi, mutta ei koskaan jää edellisen kappaleen tiedot näkyville.
 
Liittynyt
12 Maaliskuu 2020
Tykkäykset
1
#7
Sain puhelimen pariksi liitettyä, mutta kun menee soittimeen ja painaa modea, niin bluetoothkuvake ei ole aktiivinen. Klikkaamalla kuvaketta sanoi, ettei ole liitetty Bluetooth audio laitetta. Kävin uudelleen settings parituksessa ja siellä oli puhelimeni, valitsin vielä Bluetooth audion, enkä puheominaisuutta.

Edit. Niin, mitä pitäisi tehdä, jotta voin kuunnella puhelimella musiikkia? Kaikki näyttää puhelimessa ja settings valikossa olevan kunnossa, mutta audio mode ei aktivoitu.
 
Viimeksi muokattu

Barath

Member
Club Member
Liittynyt
22 Marraskuu 2019
Tykkäykset
8
#10
Mulla Sonyn Anroid puhelimessa täytyy Mitsun BT asetuksista laitaa median ääni päälle ja puhelut pois, niin sitten tomii media.
Ja eihän ole wifi päällä ja kiinni autossa? wifi ja bluetooth samassa puhelimessa päällä yhtäaikaa ja molemmat kiinni autossa ei toimi, se lukee manuaalissakin
 
Liittynyt
12 Maaliskuu 2020
Tykkäykset
1
#11
Nyt alkoi toimimaan. Vika oli ilmeisesti siinä, kun puhelimessa oli täpit päällä bluetoothlaite (audio+puhelin+yhteystiedot), siitä kun jätti pelkän audion ja autosta valitsi uudelleen yhdistä audiona. Nyt rokki soi
 
Ylös Bottom