Takuun siirtyminen

mullet

New Member
Liittynyt
29 Elokuu 2018
Terves,

Harkitsen ensimmäisen Mitsubishini ostamistani ja olen haeskellut käytettyjä PHEV Outlandereita. Kysyisin täältä viisaammilta takuun siirtymisestä. En oikein löytänyt verkosta (tai tältä keskustelupalstalta) hakemalla mitään selkeää sen suhteen, että siirtyyhän takuu normaalisti käytetyn Mitsubishin kaupassa riippumatta siitä, että mistä tai keneltä auto on ostettu ? Takuuhan myönnetään aina myydylle tuotteelle eikä ostajalle, mutta tuntuu olevan tämän suhteen epäselvyyttä varsinkin siksi, että Deltalla on ollut ainakin Kian kanssa näitä laittomiksi todettuja takuun siirtymiseen liittyneitä rajoituksia aikaisemmin.

Minulle ostajana tämä on erityisen tärkeää varsinkin kun harkitsen käytetyn Hybridin hankintaa, jossa erityisesti akuston takuu kiinnostaa.

Kiitos!
 

T. Kiili

Mr. Cyborg
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
28 Helmikuu 2004
Sijainti
kotka
Vs: Takuun siirtyminen

Hyundai puolelta sen verran tiedän että takuu tosiaan siirtyy, joskin takuun edellytyksenä on että kaikki huollot on suoritettu asianmukaisesti ja valmistajan huolto-ohjelman mukaan. Eli tarkista huoltokirja ja selvitä että se täyttää valmistajan vaatimukset niin homma aika lailla ok.
 

akio

impact green
Club Member
Hallitus
Moderaattori
Liittynyt
16 Huhtikuu 2010
Sijainti
Lohja
Vs: Takuun siirtyminen

Ainakin vaimon lancer ja asx siirtyi takuu
 
Ylös Bottom