Uusi palvelu autoilijoille

Liittynyt
9 Kesäkuu 2009
Tykkäykset
0
#1
Tervehdys!

Olemme kehitelleet autoilijoille uutta palvelua, johon keräämme kokemuksia ja arvosteluja eri automalleista, ja toivotamme teidät tervetulleiksi kokeilemaan sivustoa! Palvelu löytyy osoitteesta www.koeajot.com.

Rakentamamme sivuston idea on yksinkertainen: Koeajot.com on ilmainen sivusto, jolle pyrimme keräämään käyttäjien kokemuksia autoista. Koeajot.comissa voi kuka tahansa käydä arvioimassa omistamansa tai koeajamansa auton antamalla 1-5 tähteä auton eri ominaisuuksille. Näiden perusteella automallille lasketaan automaattisesti keskiarvo kaikkien käyttäjien arvioiden perusteella.

Auton ostaja voi siis tältä sivustolta saada myyjän myyntipuheita objektiivisemman mielipiteen automalleista, jotka häntä kiinnostavat. Lisäksi usein tiedonlähteenä käytetyt autolehtien testit ja vertailut tarjoavat vain pintaraapaisun autojen ominaisuuksista. Monet merkittävät ominaisuudet, kuten esimerkiksi luotettavuus, selviävät vasta pitempiaikaisessa käytössä, joten autojen omistajien kommentit ovat auton ostamista harkitsevalle erittäin tervetulleita. Koeajot.com on suunnattu toisaalta tiedonlähteeksi auton ostajille, joiden tiedot autoista eivät ole harrastajan tasolla, mutta toisaalta myös paikaksi, jossa harrastajat voivat jakaa mielipiteitään automalleista.

Olemme rakentaneet palvelun rungon, mutta nyt tarvitsemme tärkeintä sisältöä eli kokemuksia eri automalleista. Mikäli haluat olla rakentamassa uutta palvelua, käy arvioimassa autosi ja perehtymässä palveluun!

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta sivustosta, ja päivitämme sitä tarpeen mukaan. Koska rakentamamme tietokanta on varsin suuri, on erittäin mahdollista, että sinne on lipsahtanut myös virheitä. Koska emme itse kovinkaan tehokkaasti niitä kykene löytämään, toivoisimme, että ilmoittaisitte niistä.

Ps. Palvelu on ilmainen käyttäjälle ja sellaisena aiomme sen pitää.
 
Liittynyt
9 Kesäkuu 2009
Tykkäykset
0
#2
Vs: Uusi palvelu autoilijoille

Kiitos palautteesta ja jo tehdyistä arvioista.

Nyt alkoi koeajot.comin käyttäjäkilpailu: seuraavan kuuden viikon aikana arvomme 6 kappaletta äärimmäisen korkealaatuisia Meguiar's Essential Car Care Kitejä. Autonhoitosarjaan sisältyy pesugeeli, pikapuhdistusaine, renkaanpuhdistusaine, vanteen pesuaine, puhdistusvaha, vahanlevitystyyny ja pesusieni.

Arvontaan osallistuaksesi käy kertomassa autojen käyttökokemuksistasi osoitteessa koeajot.com. Onnea arvontaan!
 
Ylös Bottom