Vara-avaimen teettäminen PK-seudulla

Liittynyt
3 Tammikuu 2006
Tykkäykset
0
#1
Kävi niin hassusti että joku piripää teki inventaarion autooni pari yötä sitten ja onnistui viemään mukanaan kaverin auton vara-avaimen sekä jotain muuta pientä. Kaveri oli matkoilla ja kävin siirtelemässä hänen autoaan aurauksien alta pois, ja laiskana pidin avainta omassa autossa mikä osoittautui virheeksi. Luonnollisesti kaverini oli tulossa hakemaan avainta puolilta päivin ja just edellisenä yönä Mitsun lumo oli ollut jollekulle liikaa. Nyt pitäisi teettää uusi avain kun jäljellä on enää yksi kappale ja sehän hukkuu aivan näinä päivinä.

Löysin netistä Mikkelissä toimivan avainliikkeen: http://www.autonvara-avain.fi/3 joka siis tekee uuden avaimen, koodaa sen ja auton ja jopa poistaa auton muistista vanhat avaimet. Hintakaan ei ole mahdoton, mutta matkaa tulee rapiat parisataa suuntaan, joten jos lähempää löytyisi vastaava palvelu niin olisin kiitollinen tiedosta. Auto-Avain Agricolankadulla tekee avaimen muttei pysty koodaamaan auton boksia, joka pitäisi sitten käydä tekemässä merkkiliikkeessä. Ai juu, ko. auton merkkihuolto puhui kuukausien odottelusta kun avaimet pitäisi muka tilata teutonien mailta eli tämä ei ole vaihtoehto, eikä rahaakaan ole vielä niin paljoa että moiseen lähtisin - tosin illalla on tulossa, rivi on ns. varma.

Vinkit, arvelut ja varmat tiedot otetaan mielihyvin vastaan. Kiitos ja kumarrus jo etukäteen.
-J-
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
192
#2
Vs: Vara-avaimen teettäminen PK-seudulla

Eikö oo hieman huono idea teettää autoon uusi avain jos jollain tuntemattomalla henkilöllä on myöskin avain siihen autoon?
 

evo6

evo6 -> subaru -> Toyota ja vieläpä iso sellainen
Liittynyt
2 Kesäkuu 2009
Tykkäykset
0
Sijainti
Vantaa
#3
Vs: Vara-avaimen teettäminen PK-seudulla

Itselläkin tämä kaukosäätimellisen vara-avaimen teettäminen on ollut suunnitelmissa jo parisen vuotta mutta on edelleen työnalla ja varmaan siihen saakka kun sitä vara-avainta oikeasti tarvitsee ja silloinhan se on jo liian myöhäistä :seina
 
Ylös Bottom