Yleinen -keskustelualueen käyttö

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
227
#1
Alueen nimestä huolimatta "Yleiseen keskusteluun" EI kasata mitä tahansa, vaan ainoastaan ne aiheet ja keskustelut, jotka eivät sovi esim. "Tekniikka"- tai "Osto- ja myynti"-alueiden alle.

*"Yleinen keskustelu" ei ole Mitsubishi-aiheisten tekniikkakysymysten, eikä aiheiden paikka, sitä varten on tekniikka-alue.
*Tekniikkaan liittyvien Mitsubishi-kysymysten paikka ei ole myöskään "Yleinen keskustelu"-alueen alla oleva "Tyhmiä kysymyksiä"- ketju
*Eikä sitä ei ole myöskään "Yleinen keskustelu"-alueen alla oleva "Offtopic"-ketju
*Eikä sitä ole myöskään "Yleinen keskustelu"-alueen alla oleva "Uusi foorumilla"-ketju
*Eikä sitä ei ole myöskään "Yleinen keskustelu"-alueen alla oleva "Mikä mieltänne painaa"-ketju, jos sinne jäädään kyselemäään ja jauhamaan ongelman korjauksista. Mainita voi, mutta siihen se sitten jää. Ratkaisut etsitään muiden aiheiden alla.

Edellämainituista ketjuista löytyvät Mitsu-aiheiset tekniikkakyselyt tullaan poistamaan varoituksetta. Vastauksineen.

Eli: Mitsu-aiheiset (ja myös geneeriset) autotekniikka-aiheet muualle kuin "Yleiseen keskusteluun", sopivasti otsikoituna. Siitä yksinkertaisesta syystä, että joku muukin voi olla kiinnostunut samasta aiheesta/ongelmasta (ja ratkaisusta), mutta otsikoimatonta keskustelua 200:n sivun sillisalaatti-ketjuista ei löydä kukaan.

Samalla on syytä myös muistuttaa muista kirjoittelun säännöistä:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=59344.0
 
Ylös Bottom