Jäsenen JKI69 uusimmat tuotokset

 1. JKI69

  evo 3 alustaa.

  Vs: evo 3 alustaa. Eli olisi pikainen tarve evo3 etu iskareille. ei ole väliä mallilla. saa tarjota koko settiäkin mutta edullisuus on tässä plussaa. käytetty mutta ehjä käy myös. Hankala tapaus Evo3:n etuiskarit.. Itse metsästin vuosi sitten samaa tavaraa monta kuukautta sieltä täältä ja...
 2. JKI69

  Evolution 3 etuiskarit

  Moi! Oisko kenelläkään ideaa Evo 3 normi etuiskareiden hankintaan? Ei tunnu Suomesta löytyvän keneltäkään... Ideoista iiiiiiisoooo KIITOS! T. JiiKoo/Ylämaa (Edit 28.08.2016 klo 20:15: sana "etuiskarit" lisätty aiheeseen saadakseen parempaa kuvaa siitä mistä on kyse :peukku // [elle])
 3. JKI69

  Evo 3 etuiskunvaimentimet

  Sattuisko kenelläkään olemaan hyväkuntoisia "normi" etuiskareita Eemeli 3:een hyllyn perukoilla ostettaviksi? Tuntuu olevan kiven takana vähän siellä sun täällä... Tai edes "ideoita"..
 4. JKI69

  Olitko se sinä?

  Vs: Olitko se sinä? Valkonen evo 3 (?) lappeenrannan maasotakoulun ja veksin välillä parkissa, kukaan täältä ? Juu minunhan se.. Harvakseltaan täällä.. Onkos kysyjän se tuoreempi hEvonen siinä soittokunnan viereisellä parkkiksella...?
 5. JKI69

  Nettiautosta bongattuja

  Vs: Nettiautosta bongattuja Kiitos tuosta tiedosta! En ole ostamassa kunhan vain kaverin kanssa hintaa ihmeteltiin.. Omassa hevosessa vasta 85t mittarissa eli vielä monta kilometriä toivottavasti edessä...
 6. JKI69

  Nettiautosta bongattuja

  Vs: Nettiautosta bongattuja Onkos kellään tästä härpättimestä tietoa?? Hinta vaikuttaa jotenkin "liian edulliselta".. ja vielä liikkeessä kaupan.. http://www.autokaupat.net/uusi/vaihtoauto.php?/sedan/MITSUBISHI/Lancer/manuaali/neliveto/bensiini/Vauhti-Vaunu%2C+Lappeenranta/&view=2199278
 7. JKI69

  Iskunvaimennin EVO3

  Vs: Iskunvaimennin EVO3 Deltassa piipahdin ja viikon toimitusajalla 117€/kpl.. Ei paha joten enpä jaksanut alkaa muualla pyöriäkkään... Täytyy sanoa että hinta oli positiivinen yllätys! Jopa myyjällekin...
 8. JKI69

  Iskunvaimennin EVO3

  Moro! Eemeli3 huutaa takaiskareita ihan normikäyttöön ja ajoon.. Mistäköhän kannattatais kysellä?? Ideoita ja KIITOS jo etukäteen!
 9. JKI69

  Olitko se sinä?

  Vs: Olitko se sinä? Eemeli3 Ristiinan Nesteellä tänään n.15.30... Laittelit ilmaa pyöriin.. t. Sotaväen mies joka katseli autoa ei Sinua..
 10. JKI69

  Olitko se sinä?

  Vs: Olitko se sinä? Kenenkäs punainen (H)evonen (8-9) seisoskelee Maasotakoulun parkkiksella Leirinkentällä.. Komia peli! Täytyi käydä ihastelemassa!!!
 11. JKI69

  Evo 3 sytytysjohtosarja

  Vs: Evo 3 sytytysjohtosarja Edelleenkään en muista mihin malliin ko johdot oli mutta ainakin evo 3:ssa pelittää.. Merkki on High Volt ja malli 599 659 hintaan 40€ ja myyntipaikkana Fixus
 12. JKI69

  Evo 3 sytytysjohtosarja

  Vs: Evo 3 sytytysjohtosarja Nyt tuli blackout.. Vai puhuko myyjä evo 4:sta.. Kone oli kuitenkin 4G63 eli sen mukaan ynnäiltiin asiaa... Ja myös tilattiin joten ylihuomenna olen viisaampi... Laittelen fxia sitten kuin käyn hakemassa ja sovittelussa..
 13. JKI69

  Evo 3 sytytysjohtosarja

  Morjens! Tyhmää kysymystä pukkaa.. eli voiko laittaa Evo3:seen samanvuotisen gti:n tulpanjohdot (..DOHC...).... Fixuksen myyjä löysi moiset...
 14. JKI69

  Evo 3 pakoputkisto

  Vs: Evo 3 pakoputkisto Evo 3:sia on tietääkseni Suomenmaassa aikas monta ja ei ole tullut muita kommentteja jota suuresti ihmettelen ja kaipaan! Kiitokset edelliselle mutta olisi tarkoitus "tuoreenpaa" putkea tarjota alle..
 15. JKI69

  Evo 3 pakoputkisto

  Apuva, ideoita ja tietoa kyselen.. Alkaa näyttää siltä että kohta kosahtaa perämutka ennen peräpönttöä (oli jo aika ruvella) joten mistä kannattaa etsiä peräpätkiä E3:een.. Kiitos jo etukäteen!
Ylös Bottom