Hakutulokset

 1. markok

  Outlander Turbon kulutus

  Vs: Outlander Turbon kulutus Niin onkin jos vauhti ei nouse 75 kovemmaksi, mutta kun nostaa vauhdin normi moottoritie nopeuteen niin... :(
 2. markok

  Timanttitiskin varaosissa pikkasen ilmaa (?)

  Vs: Timanttitiskin varaosissa pikkasen ilmaa (?) Hei oikeesti! Vertaatko maidon katetta jakohihnan katteeseen? Erikoistavaroilla joihin jakohihnakin kuuluu on aina kovempi kate. Kyllä Prismoista löytyy kasapäin tuotteita joissa kate on +30%.
 3. markok

  Timanttitiskin varaosissa pikkasen ilmaa (?)

  Vs: Timanttitiskin varaosissa pikkasen ilmaa (?) Noi kate % on ihan normaaleja kun mikään liikeyritys ei pitkään pysty toimimaan alle 30% katteen joten normaali kate on tuotteille 30-50%. Noissa orkkis osissa hinnat vaan pomppaa kun portaita on euroopan varasto, maahantuoja ja myyja jokainen...
 4. markok

  2007 Outlanderiin kuinka suuret renkaat/vanteet sopivat alle?

  Vs: 2007 Outlanderiin kuinka suuret renkaat/vanteet sopivat alle?
 5. markok

  PK-Seudun kahvittelut (Parittomat viikot Ma.Klo 19.00 Teboil Koivuhaka)

  Vs: PK-Seudun kahvittelut (Parittomat viikot Ma.Klo 19.00 Teboil Koivuhaka) Pakko kun ei oo kuin yks auto. :P
 6. markok

  PK-Seudun kahvittelut (Parittomat viikot Ma.Klo 19.00 Teboil Koivuhaka)

  Vs: PK-Seudun kahvittelut (Parittomat viikot Ma.Klo 19.00 Teboil Koivuhaka) Hmm. Tänään saattais ehtiä vaikka paikan päälle.
 7. markok

  Kyselyä evojen bensankulutuksesta ja vakkarista.

  Vs: Kyselyä evojen bensankulutuksesta ja vakkarista. Outlander turbo Espoo-Tre eli oikeestaan pelkkää matka-ajoa 4hlö. kyydissä. Ajotietokoneen mukaan 10.8l/100km. Motari kokonaan oikeestaan vakionopeussäätimen voimin 120km/h.
 8. markok

  Lancer Evojen huollot ja hinnat

  Vs: Lancer Evojen huollot ja hinnat =pihi :P
 9. markok

  Merkittävä oikeuspäätös parkkisakoista

  Vs: Merkittävä oikeuspäätös parkkisakoista :D Jestas mikä titteli kaverilla "Park Patrolin Avainasiakaspäällikkö" Vieköhän se top 10 asiakkaat parikertaa vuodessa vaikka Leville? :D
 10. markok

  Gran turismo keskustelua

  Vs: Gran turismo keskustelua Jaahas! Kai se täytyy tää paskapeli laittaa tilaukseen. Expertiltä pakettina melko edukkaasti.
 11. markok

  Xenonvalojuttu iltalehdessä (Pajero-mies Jarnon kommentit)

  Vs: Xenonvalojuttu iltalehdessä (Pajero-mies Jarnon kommentit) Melkoinen propaganda kirjoitus ::)
 12. markok

  miten estää pintavesijohtojen jäätyminen tallissa?

  Vs: miten estää pintavesijohtojen jäätyminen tallissa? Eipä tuo kiertokaan ilmainen ole. Kustannustehokkain taitaa olla lämmityskaapeli putken alapintaan ja eriste ympärille. Ulkolämpötilan mukaan termari ohjaamaan lämmitys päälle -10asteen kohdilla.
 13. markok

  Vinkkejä Digiboksin ostoon

  Vs: Vinkkejä Digiboksin ostoon Meillä on toiminut Procaster moitteetta jokusen vuoden ei tarvii edes boottailla. Elisan viihde paketti on toisessa telkassa ja se joko toimii tai sitten ei, takuu siinä on ikuinen. :D
 14. markok

  webasto/eberi

  Vs: webasto/eberi Tohon laitteeseen on kyllä ehdoton lisävaruste kaukokäynnistin. Jos ja kun joskus tollanen tulee uudestaan hankittua niin sillä auton sisään asennettavalla ajastimella ei tee oikein mitään kun on toi kaukokäynnistin.
 15. markok

  CT9A RHD <-> LHD tuulilasi

  Vs: CT9A RHD <-> LHD tuulilasi Offi jatkuu: tai sen, että Nissanilla voi roikkuu perässä kun lasi ei kuitenkaan halkee. ;)
 16. markok

  Infoa Evo 9:n vakio vanteiden muttereista -> mistä mustat mutterit

  Vs: Infoa Evo 9:n vakio vanteiden muttereista -> mistä mustat mutterit Jotenkin musta toi 5€/kpl ei kuulosta edes pahalle.
 17. markok

  Vetokoukku Evoon

  Vs: Vetokoukku Evoon Eikö nykyään otteeseen tule automaattisesti vetopainot jos koukku on sallittu? Evon 6 tai 7LHD olis kyseessä, onko kellään otteessa vetopainoja merkittynä tai onko se koukku yleensä laillinen?
 18. markok

  Jälkiasennus xenon-valot

  Vs: Jälkiasennus xenon-valot Ratkaisu varmaan jo löytynyt? Dremelillä tai viilalla pari vetoa tosta umpiosta niin johan mahtuu.
 19. markok

  Keskinopeusvalvonta

  Vs: Keskinopeusvalvonta Eikö meillä kaikilla ole sellaiset. Musta valkoinen, suorakaiteen muotoinen, edessä kirjaimia - jälkeen numeroita?
 20. markok

  Keskinopeusvalvonta

  Vs: Keskinopeusvalvonta Miten löydät nettiautosta samanlaisen auton kilven kuin sulla jo on?
Ylös Bottom