Hakutulokset

 1. Pluto

  V-band vs. laippaliitos putkistossa.

  Vs: V-band vs. laippaliitos putkistossa. Miks ei ihan tommonen puristeliitos? Noista vaihtoehdoista mielestäni paras koska saa liikuteltua jopa hieman. Ite tein Evo 3:n putkistoon tollaset jatkot. Hyvin piti ja pysyi paikallaan.
 2. Pluto

  LHD Konversiosta herännyttä keskustelua

  Vs: LHD Konversiosta herännyttä keskustelua Tuota... mitä muuta sillä sitten haetaan/pitäisi hakea?
 3. Pluto

  LHD Konversio

  Vs: LHD Konversio Huomaa taas sun multitalenttiuden. Itselläni oli kyllä ihan lhd evo 3:ssa ihan se alkuperäinen automaatti-ilmastointi. Eli sitä ei tarvitse vaihtaa mistään toisesta autosta. Miksi et tällaistakaan tiennyt? Ja voithan sinä ostaa varaosa-autoksi vaikka nettiauton kalleimman...
 4. Pluto

  LHD Konversio

  Vs: LHD Konversio 400€ suomiautosta saa lähes kaikki osat ja loput osat myy niin jää voitolle.. ja kuten sanoin periaatteessa rahat menee uusiin vaihto-osiin. Olisiko se parempi konversio jos sen teettää josain lafkassa ja maksaa sinne työstä 3000€? Osat he hankkii kuitenkin samoin kuin...
 5. Pluto

  LHD Konversio

  Vs: LHD Konversio Ihme selittelyjä porukalta joka ei ole konversiota tehnyt. Itse olen evo III:n vaihtanut ja voin sanoo että paljon mukavampi ajaa ja tekisin uudelleenkin jos sellaisen auton haluaisin. Tämä oli jo tiedossa että jos hankin kolmosen vaihdan ohjauksen. Hintaa konversiolle tuli...
 6. Pluto

  Kokemuksia ilmalämpöpumpuista?

  Vs: Kokemuksia ilmalämpöpumpuista? Tuota kotinäyttöä en oikein ymmärrä.. tai oikestaan kuka hölmö sellaisen hankkii? Pistääkö ne sen keittiön pöydälle ja sitten aletaan yksitellen vetää töpseleitä irti ja sammutetaan valot, jonkajälkeen koko perhe kerääntyy näytön viereen ja isä toteaa "Nyt...
 7. Pluto

  verkon tekeminen omakotitaloon antenni kaapelin kautta?

  Vs: verkon tekeminen omakotitaloon antenni kaapelin kautta? hdmi- pistorasia seinään ja kattoon, ei kyllä taida olla mitään sopivaa "normaaleihin" asennuskalusteisiin, eli joko irrallinen muista kalusteista tai sitten itse modaa tyhjään peitelevyyn.
 8. Pluto

  Öljyvuoto lancer -91 glxi

  Vs: Öljyvuoto lancer -91 glxi Omassa vanhassa samaisessa talviautossani kampiakselin stefa oli ihan koppuraksi heittäytynyt. Vuosi sieltä oikeen lorona kun käynnisti.
 9. Pluto

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? Illalla tuli vaihdettua katsastusputkisto paikoilleen evoon.
 10. Pluto

  Evo IV rek.ote "hukassa" yms.

  Vs: Evon omistajan ongelmia Japanin export certificaten saa japanista tilattua uudenkin. Näin omassakin autossa piti tehdä.
 11. Pluto

  Evo3, anti-lag käyttöön??

  Vs: Evo3, anti-lag käyttöön?? Näin on, yleensä tähän käytetään tyhjäkäyntimoottoria/läppää, koska sen saa sähköisesti auki. Ei tarvi itse painaa kaasua.
 12. Pluto

  Evo3, anti-lag käyttöön??

  Vs: Evo3, anti-lag käyttöön?? Mistä sen tiedät ettei toi vaihdossa toimi? Paikallaanhan tuo auto videossa oli... Itsellänikin oli vain nappulasta laitettu toimimaan, niin saa paukuteltua paikallaankin, jotkut pistää kytkimeen anturin. Toiset tekee ohjelmallisesti ecuun katsomaan kaasuläpän...
 13. Pluto

  Evo3, anti-lag käyttöön??

  Vs: Evo3, anti-lag käyttöön?? Kyllä tuossa filmissä ihan samat ainekset kyllä oli kuin paukussa eli antilagissa, eli sytkää myöhäselle ja soppaa pikkusen enemmän jolloin ahdin alkaa heräämän. Itselläni bemariin Autroniciin tein ja hienosti toimi. Ei sillä kyllä mitään tehnyt kun suti vaan...
 14. Pluto

  Mitsubishi Lancer 1.6 vikatikkiostos

  Vs: Mitsubishi Lancer 1.6 vikatikkiostos Katoin kans et onks joku maksamas noinpaljon pelkästä laatikosta :seina Tuohan on enemmän kuin koko ruosteisen/huonokuntoisen auton arvo..
 15. Pluto

  Mitsu-aiheinen kuvapeli - Keskustelu

  Vs: Mitsu-aiheinen kuvapeli - Keskustelu Aijai.. myrsky on kyllä vasta yli 21m/s ja siinäkin oli että toi on jonkin ajan keskinopeus, ei puska. Ehkä toi 19m/s sit hyväksytään kuiteski.
 16. Pluto

  Auton myynnin/oston ABC

  Vs: Auton myynnin/oston ABC Meinaat että jos autolehden setä sanoo et on hyvä ajoasento, niin se on kaikille 150-210cm henkilöille hyvä? Ja jos auto on vaikka meluisa lehden mukaan niin ainakin omastamielestäni kaikki uudet normiautot on hiljasia kun on evolla ajanut.
 17. Pluto

  Auton myynnin/oston ABC

  Vs: Auton myynnin/oston ABC Itseäni ihmetyttää nämä nykyiset myyntiteksit että "öljyt vaihdettu 5-10tkm välein". Auto on ollut myyjällä vuoden tai puolitoista ja auto tuotu vaikka japanista. Mistä se tietää miten joku nipponi on niitä öljyjä 15 edellistä vuotta vaihdellut, kun kummiskaan...
 18. Pluto

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? ..ja kaikki tämä vaiva jotta? Miks niissä ei voi olla sähköä kokoajan? Menee vuodessa 5€:n edestä herätevirtoihin sähköä?
 19. Pluto

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? Evo simahti kotipihalle. Syynä sulanut bensapumpun liitin. Johdot kolvaamalla pumppuun ja menoks. Muuten olis mennyt hienosti, mutta olin just tankannut tankin ihan täyteen ni piti imee jokunen litra pois.
 20. Pluto

  Mitäs mieltä kumpi on syyllinen tälläsessä kolarissa?

  Vs: Mitäs mieltä kumpi on syyllinen tälläsessä kolarissa? Jos kerran tulit niin hiljaa, varovaisesti ja harkiten, miks et itse huomannut autoa ja antanut sille tilaa niinkuin sinun olisi pitänyt tehdä?
Ylös Bottom