Hakutulokset

 1. B

  -97 pajero parkit kadoksissa kylmänä

  Eli tuommonen -97 pätkäpajero, kylmänä on kaikki parkit ja mittarinvalot kadoksissa. Hetken kun ajelee ni ne syttyy itsestään. Autossa ei oo ajovaloautomatiikkaa. Onkohan tuommoseen mitään vakiopaikkaa mitä tutkia?
 2. B

  Voi poistaa

  Tahtovat kysellä rekkaria tai valmistenumeroa noissa. Mulla ku ei oo kun tuo pelkkä turbo tuommosesta autosta, mutta pitää kysellä jos ei muuta.
 3. B

  Voi poistaa

  eli TC05-10A turboon käypänen öljyputki. yv:llä yhteyttä
 4. B

  Pajeron ohjaus

  Hammastankoahan tuossa ei oo mutta simpukka ja siitä lähtevä kääntövarsi. Isän pajerosta oli joskus tuo kääntövarren mutteri melkeen irti. Sitte tietysti kaikki muut ohjausvarret. Nii ja tietysti ite rattiakseli.
 5. B

  Pajero 2,5 tdi venttilivälykset

  0.3 laitoin ite kylmänä. Toimii.
 6. B

  kilometrimäärät autossasi?

  Onhan tuollakin näköjään ajettu, 460 000 nyt mittarissa :D
 7. B

  kilometrimäärät autossasi?

  virhe
 8. B

  Pajero 2,5 tdi vm 92 pumpun ennakko

  Koneeseen päin kääntämällä ennakko lisääntyy muttei tuotakaan ihan korvakuulolta kannata säätää. Säätämiseen taitaa täältäkin löytyä ohjeita hakemalla.
 9. B

  Pajero 2,5 tdi takatukivarren puslat

  Vs: Pajero 2,5 tdi takatukivarren puslat Tukivarsi irti vaan. On joku tainnu vetää aksilaakin taaksepäin niin paljo mutta ite oon ottanu varren irti.
 10. B

  Ebay napalukot

  Vs: Ebay napalukot https://www.milneroffroad.com/
 11. B

  Ebay napalukot

  Vs: Ebay napalukot aika saman näköset ku milnerin lukot. ja aika lähee tais olla samaa hintaakin. Nuo ainaki on kestäny.
 12. B

  Bensa Pajero käy laihalla/päästöt sekaisin

  Vs: Bensa Pajero käy laihalla/päästöt sekaisin Vähämmänhän tuossa e5(98) etanolia on ku e10(95)...
 13. B

  Pajero 2,5tdi-92 renkaat tuumaa isommiksi

  Vs: Pajero 2,5tdi-92 renkaat tuumaa isommiksi http://personal.inet.fi/cool/nettijussi/stro.htm tuosta näkee ainakin joittenkin renkaitten halkaisijan.
 14. B

  Pajeron "kahina" ?

  Vs: Pajeron "kahina" ? jos ei tietoa oo ni öljyt kannattaa tarkistaa, omassa ykköskopassa loppui kahina lähes kokonaan kun vaihto jakolaatikkoon öljyt veden tilalle. ;D
 15. B

  Paheron -88 2.5 td laturin alipainehärpätin (öljynkierto)

  Vs: Paheron -88 2.5 td laturin alipainehärpätin (öljynkierto) Tais joku paluulinja valua sieltä kautta vaan ja voitelee alipainepumppua samalla. Pumppu taas tekee alipainetta jarrutehostimelle.
 16. B

  Jarrut takapainoiset

  Vs: Jarrut takapainoiset Kyllähän ne ihan iholla saa olla. Vaikea sen kummempia mittoja sanoa, kiristää ensin niin että rumpu lakkaa pyörimästä ja löysää sen verran että pyörii kevyesti pienen kahinan kanssa.
 17. B

  Jarrut takapainoiset

  Vs: Jarrut takapainoiset Onko siellä ne kengät kaukana rummusta, säädä ne niinku kirjotin tuolla ylhäällä.
 18. B

  Jarrut takapainoiset

  Vs: Jarrut takapainoiset Siitä tapista säädetään kengät lähelle rumpua, ei vaijerista. Jarrukilven takana taitaa olla kumitulpalla peitetty reikä mistä tuota säätöä saa pyöritettyä. Kannattaa välillä nyppiä käsijarrua jotta kengät hakee paikkansa. Sitä en tiiä vaikuttaako tämä jarrujen...
 19. B

  Pajeron vaihdelaatikosta puuttuu pala?

  Vs: Pajeron vaihdelaatikosta puuttuu pala? Kytkin siellä voi ottaa itteensä jos sinne lentää tavaraa paljo, eipä siellä muuta semmosta oo.
 20. B

  Pajeron vaihdelaatikosta puuttuu pala?

  Vs: Pajeron vaihdelaatikosta puuttuu pala? Taitaa olla vaan tuo suojapelti vääränlainen. Vaihettu iso laatikko pikkulaatikon tilalle?
Ylös Bottom