Hakutulokset

 1. E

  evo 5 vesipumppu

  Vs: evo 5 vesipumppu Eli löytyykö motonetista jonkun muun mallin nimellä? Vai löytyykö jokaiselta timanttitiskiltä hyllystä suoraan evon oma?
 2. E

  evo 5 vesipumppu

  käykö minkään muun mallin vesipumppu vitoseen? esim. galantin.
 3. E

  Evojen osien osanumeroita

  Vs: Evojen osien osanumeroita oisko kenelläkään mitään tietoa käykö minkään muun mallin vesipumppu evo vitoseen? olis vähän kiire.
 4. E

  Evo vitoseen 280 kmh mittari

  Mistä saan evo 5 rs (japsi) vähintään 280 kmh mittarin. Pitääkö vaihtaa koko mittaristo vai riittääkö, että vaihtaa pohjan ja jonkin näköisen adapterin. Omassa autossa sekoilee mittaristo ihan huolella. Kävin Ahvenistolla ajamassa ja mittari rupes jossain välissä sekoilemaan ja on sen jälkeen...
 5. E

  Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja

  Vs: Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja Oli sitten kärähtänyt toi mitsun oma potikka :seina. Kävin ostamassa motonetistä sen hellan säätimen ja toimii :peukku. Kiitos kaikille.
 6. E

  Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja

  Vs: Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja Ok kytkin ne noin, mutta en saa niitä vieläkään toimimaan. Erikseen toimii jotenkin, mutta yhdessä ei ollenkaan. ???
 7. E

  Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja

  Vs: Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja Pitäis saada sen säätömoottorin päästä joku dokumentti. Siis liittimien järjestys. Mikä on mikäkin.
 8. E

  Evo 5 + Power FC mutta mikä MAF?

  Vs: Evo 5 + Power FC mutta mikä MAF? Tuolla myydään Power-FC: tä mapilla. Saa myös pelkkiä mappeja. http://www.fqperformance.com/shop/product_info.php?cPath=22_143_181_528&products_id=1320&osCsid=f8624a5340972f6999c8e9337c72dc98
 9. E

  Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja

  Vs: Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja Ok. Oiskohan kenelläkään sitten jotain valmista johdotus/kytkentäkaaviota mitsun omalle neliportaiselle korkeudensäätö nupille ja nille moottoreille. Tai esim. Näkyykö autodatasta tai jostain nettisaitilta.
 10. E

  Ajovalojen korkeudensäädölle johtosarja

  Eli ilmeisesti vaan rs evoissa ei ole johtosarjaa korkeudensäädölle. Vai??? Mistä muut on sellaisen kehittänyt? Alkaa olla katsastus aika lähellä ja pitäis jotain keksiä.
Ylös Bottom