Hakutulokset

 1. Hande

  Evo X vanteet

  Meinasi käydä köpelösti... Evo X orggisvanteista 3 neljästä puolia poikki :( Mitkäs vanteet pitäisi kymppiin laittaa? Meinasin 19" kun renkaat ovat jo aivan samanhintaisia oli 18" tai 19"
 2. Hande

  Evo X hydraulipumppun korjaus ja uudelleen rikki

  Tietysti kävi niin, että aiemmin korjatussa hydraulipumpussa on jälleen vikaa :( Korjauksen tehneestä firmasta kerrottiin, että ko. sähkömoottorit olivat huonoja ja niitä asennettiin vain hetkisen aikaa :rolleyes: Onko kokemuksia, mikä / kuka tekee korjauksen joka kestää pidempään kuin pari vuotta ?
 3. Hande

  Evo X ilmastoinnin kompura

  Nythän se otti ja hajosi, eli ilmastoinnin kompura pitää niin pahaa ääntä ettei uskalla pitää päällä. Mutta mistä uusi ? Mitatulla menisi Japanin tilaukseen eli toimitusaika vähintään epävarma. Saksasta löytyis 853049N mutta ei missään hyllyssä. Orggis varaosanumero on 7813A322
 4. Hande

  Evo X renkaat

  Michelin PS4S ja Contin Sportcontact 6 ei näytä tulevan markkinoille 245/40-18 koossa ollenkaan :confused: Mikä olisi valintasi niiden sijaan ? Michelin PSS on nyt, mutta en oo ihan tyytyväinen. ohjaustunto on huippua ja pito kuivalla, mutta vähänkin jos tulee vettä niin käytös muuttuu vähän...
 5. Hande

  Esteriöljy 0W30

  Motonet kuulemma lopetti Redline 0W30 öljyn maahantuonnin :( Onko mitään esteripohjaista 0W30 öljyä Suomessa saatavana ?
 6. Hande

  Jarrupalat

  Juu, katukäyttöön, ehkä sellaseen vaativahkoon :rolleyes: Tykkäsin keltaisen jarrutuntumasta, mutta riskiä pinnan irtoamisesta en enää halua ottaa...
 7. Hande

  Jarrupalat

  Mitkäs jarrupalat on nykyisin muotia ? :) EBC keltaiset menossa vaihtoon loppuun palvelleina. Lopussa alkoi irtoilla isoja paloja, jonka vuoksi muuten hyvän tuntuiset palat ei pääse jatkoon.
 8. Hande

  Evo X takavetarit

  Onko kellään mennyt takavetareita vaihtoon ? Onko korjattavissa vai ainoa vaihtoehto uusi timanttitiskiltö ? Peruuttaessa kääntäessä veto päällä tulee sellasta ”maksimista” niinkuin olisi vetonivel menossa :seina
 9. Hande

  Evo X takajarrulevyt

  Vs: Evo X takajarrulevyt Helpoin ratkaisu on joskus se vaikein ;D Kiitokset Mtec levyt on kohtuuhintaisia ja varmaankin kadulla aivan ok. Yhtä tavaraa ei vaan löydy mistään, eli takajarrupalojen asennussarjaa ::)
 10. Hande

  Evo X takajarrulevyt

  Mistähän löytäisi kymppiin tarvikelevyt ? Timanttitiskillä hinta on aika kova ::) Motonetistä ei löydy, ei Mamasanilta tms.
 11. Hande

  Evo 10 etujarrupalojen asennussarja

  Moro ! Mistähän mahtaisi moinen löytyä, siis E10 etupalojen asennussarja ??? Timanttitiskillä ei ollut hyllyssä ::)
 12. Hande

  Evo X hukkaa vedon

  Vs: Evo X hukkaa vedon Simonsays:n pajalla tänään todettua: katalysaattorin sisuskalut ovat vaihtaneet paikkaansa. Uusi sijainti on takimmaisen äänenvaimentimen sisällä, kohdassa jossa 3" putki haarautuu kahdeksi 2.5" putkeksi :seina Noh eiköhän se siitä :driver Kiitokset kaikille auttaneille :)
 13. Hande

  Evo X hukkaa vedon

  Vs: Evo X hukkaa vedon Jep, hiukan lisää tutkittu autoa ja... selvästi pakoputkessa jokin ahdistaa kun vähän saa kenkää ja lämpöä ::) Heti kun moottori on lämmin, toimii ok, ahtopaineet ok jne. Mutta vähän kun saa lämpöä enemmän, alkaa pakopuoli ahdistaa ja ahtopaine pudota. 100 cell katti ja...
 14. Hande

  Evo X hukkaa vedon

  Vs: Evo X hukkaa vedon Kiitos ajatuksista, enpä tiennyt että coolerikin voi jäätyä Turbon putket on tutkittu ja ne on kaikki ok. Mistä fuel cut johtuu ?
 15. Hande

  Evo X hukkaa vedon

  Outo juttu tapahtui tänään... Moottorin lämmettyä hyvin jne, ekassa täyskaasukiihdytyksessä kuului pakoputkesta "poks" ja veto kierroksilla loppui siihen. Alhaalla vääntää sen mitä edelleen eli kehittää hieman painetta kyllä, mutta kun kierrokset nousee 4000+ niin kuin ei olis ahtopainetta juuri...
 16. Hande

  Evo x kestävyys

  Vs: Evo x kestävyys Mulla meni pumppu just yli 100tkm kohdalla vaikka oli suojattu hyvin alustamassalla. Ilmeisesti ajelu -20 ja kovemmassa pakkasessa ja siitä johtuen jäykemmät öljyt teki tehtävänsä, vaikka joku päivitys awc boksiin tuli juuri tuota estämään... Pumppu käyttää sekä acd että...
 17. Hande

  service reguired

  Vs: service reguired Äksästä hajosi pumppu vähän aikaa sitten; kysyin takuukorjauksesta maahantuojalta mutta tämä on kuulemma vain pohjois-amerikan jatkettu takuujuttu.
 18. Hande

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Kymppiähän toi mun edellinen viesti koskee... siirtäkää oikeaan paikkaan jos on tarpeen :)
 19. Hande

  ACD-ongelmia ja niiden korjauksia

  Vs: ACD-ongelmia ja niiden korjauksia Onko näistä vielä kokemuksia ? Tekevätkö myös pumpun "peruskorjausta" ? Kovilla pakkasilla tuli kymppiin vikakoodi C161E eli taitaa olla pumpun huollon aika ::)
 20. Hande

  Lancer Evojen huollot ja hinnat

  Vs: Lancer Evojen huollot ja hinnat Sinne vaan :driver
Ylös Bottom