Asiakas on kuningas-vai onko?

Janttura

New Member
Liittynyt
17 Kesäkuu 2006
Repeilin ihan täysin lukiessa asiakkaiden käyttäytymista... ;D ;D

Todetkaa vaikka itse:

http://www.aasiakas.net/
 

Hyeena

Galant Sigma 2000 GLX -80
Liittynyt
15 Toukokuu 2003
Sijainti
Kaarina
Vs: Asiakas on kuningas-vai onko?

Sellaista se on, vaikkakin valilla nuo tarinat ovat kuin suoria kopioita notalwaysrightista, vaikkakin on tietysti taysin mahdollista etta lahes samat tapahtumat tapahtuvat eriaikoina eri paikoissa..

Kommentoinnista huomaa valilla kuinka jotkut ottavat itseensa sen etta aspakin on ihminen eika robotti joka pystyy olemaan huomioimatta _kaiken_ sen paskan mita paalle heitetaan (ja sittenkin loytyy se joka taman jalkeen viela valittaa etta se robotti oli paskanen..).
Tulee mieleen vanha kunnon helldesk, joka julkisesta muuttui pienen piirin suljetuksi kun joku isokenkainen idiootti tunnisti itsensa netista..
 

MakeM

Active Member
Liittynyt
2 Elokuu 2008
Sijainti
Espoo
Vs: Asiakas on kuningas-vai onko?

Hauskaa juttua kyllä. Ei sikäli, tuli pari luettua missä aspa oli vähintään yhtä typerä kuin asiakas.
 

Gallu

Galantista tullee hauska anagrammi...
Liittynyt
20 Marraskuu 2005
Sijainti
Lieto
Vs: Asiakas on kuningas-vai onko?

Hyeena sanoi
Sellaista se on, vaikkakin valilla nuo tarinat ovat kuin suoria kopioita notalwaysrightista, vaikkakin on tietysti taysin mahdollista etta lahes samat tapahtumat tapahtuvat eriaikoina eri paikoissa..
Voihan tietysti joku aina kopsiakin toisten juttuja, mutta kyllä sellaisia avohoitotapauksia on tullut vastaan niin korjaamolla kuin talohuollossa ollessa ettei nuo jutut kovin ihmetytä. Aina pahimmista sanotaan että "No nyt olen kaiken nähnyt" niin välillä tuntuu että paremminkin niin päin että "Jos en ole ihan kaikkea nähnyt niin enempää en halua nähdäkään".

Parhaiten muistuu mieleen korjaamolta kun vein auton avaimet ja työmääräyksen takaisin ja selviteltiin lyhyesti mitä huomautettavaa huollossa oli löytynyt jne. rutiinit. Samaan aikaan jonottamaan tulee joku varaosia hakeva tyyppi. No, tämä huoltoneuvoja kehottaa istumaan alas tai vaikka hakemaan kahvia sillä aikaa kun hetken kestää kun hän joutuu soittamaan vielä asiakkaalle että huolto on valmis. No, tästähän äijä ottaa ensimmäiset pultit: "SAATA*A TÄÄL KOMENNELLAAN KU ARMEIJAS JUMALAUTA MUA EI KOMENNELLA" Koko myymälän puoli kääntyy katsomaan. Olin jo hakemassa lokerosta uutta työmääräystä. No, asiakas tyyntyi kuitenkin ja sitten saatiin selville mitä hän halusi. Vanhaan sunnyyn se oli jotain. Meillä oli joitakin tarvikeosiakin hyllyssä vanhempiin malleihin, joten myyjä tarjosi myös niitä edullisempana vaihtoehtona. Siitä aasi sai uuden raivarin aiheen. "JUMALAUTA JOTAINS AATANAN TARVIKEPASKAA TYRKYTETÄÄN EIKS TÄÄ OO MERKKILIIKE PERKELE ALKUPERÄISOSIA PITÄIS SAADA HELVETTI SENTÄÄN." Tämän jälkeen kyseinen avohoitopotilas poistettiin myymälästä henkilökunnan voimin.

Talkkarina taas törmäsi samanlaisiin raivopäihin joita valitettavasti ei voinut poistaa paikalta. Kerrankin eräs äijä tuli huutamaan kurkku suorana että mitä kaikkea joku TV-asentaja/antennikorjaaja oli muninut. Kyseinen asukas oli arvatenkin TV ja antennitekniikan professori jutuista påätellen. Hauskaa oli se ettei mulle ollut kukaan kertonut minkään antennitohtorin käynnistä joten vaikutusmahdollisuudet asian suhteen oli aika heikot. Vartin päästä se rauhoittui sen verran että sain soitettua pomolle niin että oli mahdollisuuksia kuulla jotain puhelimesta. Selvisi sekin asia lopulta. Nopeammin asiat vain hoituisivat raivoamatta.

Sitten on nämä sekakäyttäjät vielä oma ryhmänsä. Kaikki kelpaa millä voi saada kuupan himmenemään. Yhdessä talossa tällainen tapaus haettiin aina säännöllisesti poliisin suojiin. Parhaimmillaan jopa 4 kertaa viikossa. Oli sen verran tuttu tapaus poliiseillekin että paikalle tuli aina heti 2 partiota. Ja seuraavana päivänä hyypiö taas tallustelee tyytyväisenä apteekin kautta viinakauppaan.

Sitten oli eräs vanha ämmä joka syytti yhtä meidän talkkaria siitä että häneen asuntoonsa tunkeudutaan ja hänen pikkuhousunsa pöllitään ja tullaan yöllä hiippailemaan hänen makuuhuoneeseen. On laitettu varmuusketjut ja turvalukot ja inttäminen ja sättiminen jatkuu. Ja yleisavaimilla tullaan aina sisälle. Ihan kuin niihin turvalukkoihin olisi yleisavaimia. Hirvittää ajatella kuinka käy jos joku tuollainen väkivaltainen sekakäyttäjä alkaa keksiä päässään tuollaisia tarinoita.

Hupaisia tapauksia oli parissa talossa vanhat mummut jotka aamulla 7 aikaan tulivat odottamaan saunalappuja jotta ehtivät varata itselleen parhaat vuorot. Sitten siivojalle tuli eräs eukko valittamaan kuinka huonosti ovien lasit on pesty, kun ihan selvästi likaisia ovat. No, siivooja näytti miten se lasi pestään ja tämän jälkeen aasilla välähti. "JAA, se lika on siellä välissä" :nykii Varsinainen älypää, kaksoislasit ovissa.

Että kaikenlaisia. ;D Pitäis varmaan nämäkin tarinat lähettää tuonne. Onneksi on pitkällä pinnalla ja kierolla huumorilla varustettu tyhjä pääkoppa. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja säästetään ne naurut kahvitauolle. Mutta en yhtään ihmettele jos jollakin napsahtaa tämmöisten kanssa.
 
Ylös Bottom