Colt 2011 moottorin lämpeäminen ja airbag valo

vilkii

New Member
Liittynyt
16 Syyskuu 2021
Moro.

Tässä tullut itsellä vuoden 2011 Coltissa vastaan onkelma. Kojetauluun syttyy silloin tällöin palamaan moottorin lämpenemisen valo. Valo syttyy kun auto seisoo tyhjäkäynnillä tarpeeksi kauan, tai ajelen ykkös vaihteella melkeempä pelkää kytkintä käyttäen. Valo alkaa aluksi vilkkua ja sitten syttyy kokonaan. Kun alkaa ajamaan hieman kovempaa se katoaa eikä tule enää takaisin, paitsi yllä mainituissa tapauksissa. Onko ideoita kuinka alkaa tätä selvittämään?

Toinen vastaan tullut ongelma on airbagin valo. Se on syttynyt palamaan, jos tähän on ehdotuksia niitäkin otetaan vastaan.
 

Juipe

New Member
Liittynyt
13 Helmikuu 2021
Sijainti
Etelä-Pohjanmaa
Lähteekö syylärin flekti päälle? Vaikuttaisi että ei lähde jos noissa tilanteissa ylikuumenee.

Bägin valo kannattaa käydä vain nollaamassa ja katsomassa tuleeko uudestaan, voi esim. penkissä oleva liitin tms. olla vähän löysällä ja sytyttää. Myös huono akku voi aiheuttaa tuon valon syttymisen jos jännite käy alhaalla.
 

Maxx

Member
Club Member
Hallitus
Moderaattori
Liittynyt
12 Maaliskuu 2006
Sijainti
Kangasala
Lämpenemiseen veikkaisin että siellä on jäähdytysjärjestelmässä jotain vialla, jos lämmät nousee paikallaan ollessa muttei liikkeessä. Voisi olla tarkistuksen paikka ainaskin syylärille, onko tukossa, onko vesipumpussa kaikki siivet tallella, yms.
Airbagin valosta kannattaa tosiaan vikakoodit lukea mutta myös tutkituttaa minkä takia se koodi tulee.
 

3xx

Member
Liittynyt
30 Joulukuu 2021
Syyläri voi olla myös niin likainen ( siis ulkoapäin ) ettei toimi jäähdytys.
 
Ylös Bottom