evo3

jarno

siinä on 4 pyörää,., mitä sitten
Liittynyt
19 Syyskuu 2006
Sijainti
Lappeenranta
TEST+ (EVO3) ON NYT NELJÄ KERTAA EDELTÄJÄÄNSÄ VAHVEMPI!Markkinoiden kehittynein testosteronibuusteri, joka nostaa testosteritasoa tehokkaasti. Tämä lisää tiukkaa lihasmassaa ja vähentää rasvakudoksen muodostumista massakaudella.

Lisäksi TEST+ kykenee lisäämään ravintoaineiden (hiilihydraatit, proteiinit) hyväksikäyttöä lihasta kasvattaessa sekä estää niitä muuttumasta rasvaksi. TEST+ vähentää lihasta purkavia aineita verestä, jolloin keho on anabolisessa tilassa nopeammin.

Typen säilyminen on erittäin tärkeää lihaskasvun kannalta -> se mahdollistaa voimakkaamman proteiinisynteesin.

Test+ (evo3) lisää voimaa ja energisyyttä (parempi ATP -tuotanto), parantaa rasvanpolttokykyä sekä nostaa seksuaalista suorituskykyä.Vaikuttavan aineen (Eurycoma Longifolia) huomattava lisäys sekä Theobromiini kasviuute mahdollistavat kehon kokonaistestosteronin nousun ja ennen kaikkea voimakkaan vapaan testosteronin nousun. Tämä käynnistää nopeamman lihaskasvun ja voimistumisen.

Leader Sports Nutritionin TEST+ on ehdottomasti voimakkain laillinen anabolinen testosteronibuusteri. TEST+ sisältää kaikki vahvimmat testosteronituotantoa nostavat aineosat.

Toisin kuin aikaisemmat laboratorioissa valmistetut Andro –valmisteet, TEST+ on 100% luonnontuote. Mikä todella erottaa TEST+:an muista on EURYCOMA LONGIFOLIA. Se on Malesialainen kasvi, jota on käytetty vuosisatoja nostamaan seksuaalista suorituskykyä niin nuorilla kuin vanhoillakin miehillä. EURYCOMA LONGIFOLIA erottuu muista kansanlääketieteen tuntemista yrteistä, koska sen testosteronia nostava vaikutus on todettu lukuisissa lääketieteellisissä kokeissa.

TEST+:an sisältämien aineosien mahdollistamaa testosteronitason nousua pidetään yhä tärkeämpänä tekijänä lihasvoimaa ja –kokoa tavoiteltaessa. Jo pienikin nousu testosteronin määrässä parantaa harjoittelusta saatuja tuloksia. Kohonnut testosteronitaso nopeuttaa aminohappojen kulkeutumista ”nälkäisiin” lihaksiin stimuloimaan proteiinisynteesiä ja vauhdittamaan lihaskasvua. Lisäksi, pienikin testosteronitason nousu vaikuttaa positiivisesti typpitasapainoon.

no niin
http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.jrfitness.net/WebRoot/JRFitness/Shops/JRFitness/Products/3010/test%2B_new.jpg&imgrefurl=http://www.jrfitness.net/epages/JRFitness.axl/%3FObjectPath%3D/Shops/JRFitness/Products/3010&h=1843&w=1287&sz=846&hl=fi&start=3&tbnid=JS_o933576FegM:&tbnh=150&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Devo3%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:fi:eek:fficial%26sa%3DG
Aiwan uskomaton EVO3 :peukku
 
Ylös Bottom