Evo8 Moottorin sulake palaa satunnaisesti

Zer0

EVO VIII
Liittynyt
30 Marraskuu 2012
Sijainti
Kangasala
Tuli tommonen kasi evo hommattua hetki sitten ja polttaa satunnaisesti 20A sulakkeen konehuoneen sulakerasiasta. Kun sulake palaa niin moottori vain yksinkertaisesti sammuu, starttaa kyllä mutta ei lähde käyntiin. Vikakoodia tapahtuma ei vikamuistiin ollut jättänyt. Ohjekirja sanoo sulakkeelle nimeksi: moottori. Kaksi kertaa sulake paloi lähes peräjälkeen moottoritiellä tasaisessa ajossa n.100km/h vauhdissa 5 vaihteella kierrokset n.2800-3000rpm. Kolmannen kerran sulake poksahti kun pienen pyörittelyn jälkeen lähdin ajamaan normaalisti tietä pitkin noin 500m pääsin ja moottori sammui. Kun sulakkeen vaihtaa auto toimii taas moitteettomasti. Itse mietin että voisiko johtosarja olla hankautunut/sulanut jossain päin konehuonetta että, jokin johto lyö maihin. Olisikohan kenelläkään samantapisia kokemuksia tai vinkkejä miten tätä vikaa lähtisi paikantamaan ja korjaamaan?
 
Vs: Evo8 Moottorin sulake palaa satunnaisesti

Mulla teki etäisesti vastaavaa, kun pari maata oli irronnu...
 
Vs: Evo8 Moottorin sulake palaa satunnaisesti

Laturin piuha lyö maihin, muutama tommone tapaus on.

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=34712.0

vaihtoehto 2:
onko bensapumppu vaihdettu? Veikkaan tietäväni mikä vialla jos on vaihdettu ja on teetätetty eräässä firmassa pumpun vaihto....
 
Vs: Evo8 Moottorin sulake palaa satunnaisesti

Maadoitukset katsottu, mikään ei ollut irti tai löysällä. Laturilta lähtevät johdot tarkistettu, katoaa aika nopeasti isompaan johtonippuun mikä on suojattu muoviputkella. Ainakin päällisin puolin johdot kunnossa joka puolelta konehuonetta. Bensapumppuun ei ole koskettu.

Voiko olla mahdollista että, jokin liitin saa vettä ja menee oikosulkuun?
 
Vs: Evo8 Moottorin sulake palaa satunnaisesti

Eikös noissa evo 7-9 ollut pelkääjän/kuskin jalkatilassa lattialla jotain johtoja? Muistan lukeneeni acd ongelma threadeista niistä ja miten johdot ottivat maihin koska vesi valunut sisään. Myös toisen etupään sisälokarin takana on joku isompi johtonivaska joka on herkkä ottamaan lämää?
 
Takaisin
Ylös Bottom