1993 2.5td pajeron tankin anturi?

pena

pajero 2.5tdic 1993
Liittynyt
20 Marraskuu 2009
Sijainti
hämeenlinna
mistä mahtais saada tankin lähdön antureineen ja paljonko maksaa? Kotipaikkakunnalla ei ole timanttitiskiä! Polttoainemittari seikkailee kun mikäkin ja rupee potuttaan!
 
Vs: 1993 2.5td pajeron tankin anturi?

Tuosta vikakohteestakaan ei voi olla ihan 100% varmaa - vikaa voi olla myös siellä mittaripuolella ::). Takavetovolvot ovat tästä se klassillinen esimerkki ;D. Noin yleensä voisi arvioida, että anturiviat ovat loppujen lopuksi aika harvinaisia - vika on yleensä muualla. Vikaa voi olla myös johdotuksessa. Yleensä tämä selviää yleismittaria apuna käyttäen. Mitataan aluksi anturin vastus muutamassa tankin täytön eri vaiheessa. Ehkä jostain korjausoppasta voisi löytyä vastusarvoja? Tietysti vikaa voi lähestyä vaihtamalla osa kerrallaankin ;).
 
Vs: 1993 2.5td pajeron tankin anturi?

Meil on 96 2.8 tdic ja teki samaa,haukkas lähtöputkesta ilmaa,sen vaihdoin ja taas toimii...
 
Vs: 1993 2.5td pajeron tankin anturi?

Ihan haettiin mitsu tiskiltä ja maksoi n 65-70e.
 
Vs: 1993 2.5td pajeron tankin anturi?

Mulla kans tuo polttoaine mittari näyttää väärin. Kun laittaa tankin ihan täyteen niin näyttää puolta tankkia ja kun ajelee vaikka 400km niin näyttää aika loppua jo ja tankillisella kuitenkin olen 600km ajellut. Missähän vois olla vika?? Anturissa vai mittaristossa? Tuohon anturiin ilmeisesti pääsee käsiksi jostain taka osasta? Kyseessä siis 2.5tdic gen2 pitkä pajero. Onko nuissa malleissa muuten polttoaine valoa olemassa? Jos on niin paljonko on jäljellä kun valo syttyy?
 
Vs: 1993 2.5td pajeron tankin anturi?

on niissä toi varotusvalo ja oliko se 11 litraa on jäljellä kun syttyy! itellä vielä mittari seikkailee miten sattuu kun ei saanut aikaseksi! aika hyvin pystyy trippimittarin mukaan ajeleen kun vaan tietää kulutuksen ja onneks on toi valo sit loppupeliin olemassa! ja peräkontissa on luukku mistä pääsee käsiks noihin tankin lähtöihin!
 
Takaisin
Ylös Bottom