2.4 gdi tasapainoakselin holkki

spacewaakkoni

New Member
Liittynyt
15 Huhtikuu 2019
Morjes.. Nyt tarviis hyviä neuvoja. Spacewagon 2.4 gdi sylki öljyt tasapainoakselin stefan välistä. Syksyllä vaihdoin siihen viimeksi stefan ja samalla katoin että se holkki siinä oli aika kulunu. Nyt työntää taas öljyy välistä nii ilmeisesti se holkkikin pitäis uusia.. Eli mistä moisen osan mahtais löytää vai pitääkö rakentaa itse?
IMG_20181019_111303.jpg
 
Käännä ympäri se. Mittaa varoiksi tönärillä mutta vahva muistikuva että samoin päin täysin samanlainen.
 
Joo sillon syksyllä rempatessa käänsin ympäri. Vaan ei näköjään pitäny. Liekö tuo ihan normaalia että kuluu tuolleen vai kannattaako koko tp-akseli purkaa ja tutkii.. Nyt on kolmesti purettu jakopää puolen vuoden sisään nii haluis sen kerralla kuntoon..
 
IMG_20190416_184031.jpg

Lähteekös tuo tp-akselin "sisäseinämä" ulosvetäjällä vai onko siinä joku kikka.. On tuokin aika kulunu.. Stefa oli muuttunu sisäosasta epäkeskoks eli tuo holkki tod näk pyörii akselin mukana.. Korjatkaa jos tiiätte paremmin..
 
Jaahans uutta vikaa pukkaa.. Jarruremontti tehty ja kuskinpuolen vetari vaihdettu. Sen jälkeen ei enää jaksa vetää lämpimällä koneella. Kylmänä kiihtyy ihan hyvin mut lämmetessä alkaa harata vastaan. 2-3 vaihteilla jumittaa hetken kun antaa kaasua mut lähtee kuitenkin vetämään. 5 ei jaksa kiihtyä juuri yhtään. Ei vetele mihinkään suuntaan eikä kone töki vapaalla. Kytkin pohjassa rullaa nätisti. Onko vaihdelaatikko ainut vaihtoehto vai keksiikö joku vielä jonkun muun vaihtoehdon. Ei kovin helppo oo löytää manuaalilaatikkoo tuohon..
 
Takaisin
Ylös Bottom