3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

oskupe

New Member
Liittynyt
22 Joulukuu 2010
Sijainti
jyväskylä
Pajerossa ihan vast ikään ilmenny vika kun kovilla pakkasilla lähtee ajamaan ni aluksi tuntuu vetoja olevan mutta kun painaa kaasua reilummin tuntuu että puutuu ja moottorin vika valo syttyy joka kuitenkin sammuu kun auton käynnistää uudelleen. Auto on automaatti laatikolla ja kiihdytys on todella hidas D asennolla koska laatikko vaihtaa suhteellisen nopeasti isompaan eikä anna niin paljoa kierroksia vaikka kaasu olisi pohjassa. Johtuuko vika alipainepuolesta vaiko polttoainevika? (Jäätää?)
 
Vs: 3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

Alipaineletku on luultavasti pullahtanu irti, teki mulla ihan saman homman viime talvena lapin reissulla, avaat konepellin ni siin kuskin puolelta löydät sen siitä öljytikun vierestä, semmonen pieni muutaman millin halkasijaltaan oleva letkunpätkä
 
Vs: 3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

Mulla on vähän samaa vikaa. Ollu jo vuojen, tosin se valo syttyy vaan täyskaasukiihdytyksessä.
Käytin tuota sitten testerissä ja siinä luki, jotta overboost. Eli ahtaapi liikaa. Johtuneeko sitten siitä, kun tuo on joskus maaliman aikaan lastutettu?
 
Vs: 3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

Kiitti vinkeistä!

Purin samaan syssyyn egr venttiilin ja sen imusarjaan ulottuva putki oli aika lailla tukossa ja venttiilin lautanen hieman jumissa.

Toistaiseksi toimii vielä :) Mietin sitäkin vielä että voiko vaikuttaa automaattilaatikon tai perän öljyt jos näillä pakkasilla niin tahmeana että ahistasivat niin paljon että lyö vikakoodin päälle?

Aikaisemmin kun moottorin vikavalo sytty luin vikakoodin niin herjas oikeeta taka absin anturia mutta käynnistyksen jälkee valo sammui, tuskin vaikuttaa edelliseen vikaan mitenkään ?
 
Vs: 3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

Sellainen asia tuli huomattua oljyntaso valosta kun se aikaisemmin palo hetken aikaa muutaman kilometrin ajettua, vaihdoin anturin pelasi mielestäni hetken aikaa mutta taas kylmillä keleillä parin ajokilometrin jälkeen palaa joitaikin sekunteja. Onko muilla ollu samanlaisia ongelmia? Onko mitään sen vakavampaa? Vaikuttaako mitä öljyä käytän, nyt sisällä mobil-1 5W-50 onko käypänen öljy 3.2 koneeseen ?
 
Vs: 3.2 DI-D -00 Miksi tehot tippuu ja vedot häviää kylmällä ?

Se valo elää useimmiten omaa elämäänsä, palaa hetken ja sammuu, kuuluu kuvioon tuossa mallissa, ei huolta ellei pala pitempään.
 
Takaisin
Ylös Bottom