3-Gen pajeroon kattotelineet / Kaiteet?

Major

New Member
Liittynyt
17 Syyskuu 2010
Saako V60 pitkään pajeroon kattotelineitä jos ei ole kattokaiteita?
Tai saako kattokaiteita jälkiasennettuna?

Tai löytyykö muita raktaisuja kattokuorman kuljettamiseksi?
(sukset/suksiboksi jne.)
 
Vs: 3-Gen pajeroon kattotelineet / Kaiteet?

Tietämättä asiaa tarkasti, väitän että varmasti saa. :)

Suomalaisilla foorumeilla on näemmä vähän juttua aiheesta, ne jotka ovat tarvinneet eivät ole sitä ilmeisesti jakaneet. Mutta maailmalta kun katsoo foorumeita, niin aiheita löytyy paljon, mitä ja millaisia kannattaa ehkä katsoa.

Esimerkiksi tässä on muutama juttu, jossa Gen3/Gen4 Pajeroon on laitettu kattoteline, vaikkei alkuperäisiä kaiteita ole:
http://140.99.20.180/forum/showthread.php?t=7295
http://www2.pajeroclub.com.au/forum/showthread.php?t=9964&page=2

Tuolla on kuviakin, mutta osaan niistä pitää rekisteröityä foorumille ja kirjautua sisään jotta ne näkyvät. ;) Sinne kehtaa hyvin tehdä tunnukset, siellä on sama tyyli kuin tälläkin foorumilla, ei tarvitse olla clubin jäsen tms. Joten sinne kehtaa hyvinkin soluttautua, muutama Suomalainen foorumilainen siellä näemmä on. Onhan tuo vähän kaukaista hakea vastausta tuolta, mutta sieltä voi kuitenkin saada ideaa miten muualla on noita toteutettu. Samoja Thulen valmistamia osia tuollakin monet näyttävät käyttävän mitä täälläkin näkee.

Kannattaa ehkä kysyä alaa tuntevista liikkeistä?
 
Vs: 3-Gen pajeroon kattotelineet / Kaiteet?

Kiitos linkeistä.

Merkkiliikkeestä asia selvisi jo, kattokaiteettomaankin saa tellingit ja hinta oil 153 egee, Hollannasta pitäisi tilata...
 
Takaisin
Ylös Bottom