3000GT -95 sisätilan valoista

Liittynyt
8 Syyskuu 2015
Tykkäykset
0
#1
Moro!

Juu, eli sisätilan valot katossa, ja ainakin ne ovissa olevat valot lakkasi toimimasta. Mistäkähän lähtisi vikaa etsimään? Sulakkeet tarkistin ainakin tiedossa olevista paikoista, eli kuskin jalkatilasta ja konepellin alla olevasta laatikosta, eikä rikkinäisiä löytynyt. En ole ihan varma milloin ne on mennyt pimeiksi, mutta voisiko liittyä asentamaani alkuperäiseen radio/kasetti soittimeen? Siinä kun oli edellisen omistajan toimesta alkuperäiset liittimet pilputtu. Kiitos jo etukäteen tietäjille.
 
Liittynyt
8 Syyskuu 2015
Tykkäykset
0
#2
Vs: 3000GT -95 sisätilan valoista

Näyttäisi siltä että sisätilan sulakerasiaan sulakkeelle nr.19 tulee virta, mutta se ei lähde rasiasta pihalle.... Onkohan tämä tyyppivika, kun kahdessa rasiassa näyttäisi olevan sama vika?? Onko malli experteillä kokemusta? Myöskään OBD pistokkeeseen ei tule virtaa.
 
Liittynyt
8 Syyskuu 2015
Tykkäykset
0
#3
Vs: 3000GT -95 sisätilan valoista

Joopa joo, tämä probleema selvis. Sulakerasian sisällä oli kaiketi kontakti häiriö, ja lisäksi sulakkeelta 19 menee 4 piuhaa konetilan rasiassa olevaan keltaiseen "tappokatkaisijaan", niistä oli yks johto poikki. Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä :seina
 
Ylös Bottom