4G63 8v moottori + sähköt (Galant GLSi)

T. Kiili

Mr. Cyborg
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
28 Helmikuu 2004
Sijainti
kotka
Suunnitelmien muuttumisen johdosta myyntiin joutaa tommonen moottori. Avattu ja uusittu kaikki tiivisteet, poistettu tasapainoakselit, tarkistettu rengasvälykset, kanteen vaihdettu uudet ohjurikumit sekä tarkastettu ettei venttiilit vuoda. Alunperin kotoisin 89vm glsi galantista, ajettu rapiat 350tkm, moottorista löytyy myös öljysuihkut. Hyvä alakerta aihio vaikka turbotteluun. Kaasuläppäkotelo puuttuu sekä vesipumppu tiputtaa. En uusinut remontin ohessa ja näin se kostautui. Moottorin johtosarja kuuluu kauppaan sekä ohjainlaite mikä luultavasti on sökö koska temppuilee ja sammuilee sen kanssa. Olen ajellut nelivetolancerin vakioboksilla tuota mitä tarvinut siirrellä.

Ettei jää epäselvää, pakettiin kuuluu siis = Moottori, imusarja ilman kaasuläppäkoteloa, pakosarja + etuputki, moottorin sähköt (b pumpun releestä en mene takuuseen) ja ECU. Eli moottorin kannakkeet, laturi ja ohjaustehostin eivät kuulu kauppaan.

On vielä kiinni nelivetolancerissa mutta irtoaa joutuisasti jos moista tarvitset.

Hinta 180e ja tuote löytyy kotkasta. Matkahuolto kuskaa ostajan piikkiin tai saat myös noutaa.

Jos rahat on jostain syystä loppu, vaihdokaupassa menee esimerkiksi aluvanteet 4x100 jaolla (vain 15"), Evo3 turbo / pakosarja / vakio elbow tai jotain mielenkiintoista seuraaviin autoihin: 2g eclipse, ca colt.
 

T. Kiili

Mr. Cyborg
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
28 Helmikuu 2004
Sijainti
kotka
Vs: 4G63 8v moottori + sähköt (Galant GLSi)

Vielä löytyis moottori. ostakee.
 
Ylös Bottom