-92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

patukka

New Member
Liittynyt
2 Marraskuu 2012
Eli liitteenä kuva laatikon kyljestä apparinpuolelta.. huomasin tuossa noiden kahdeksalla pultilla kiinniolevan lätkän alla öljytippoja. Tarkemmin katsottuna siltäkohdalta koko kylki laatikosta märkä. Eli ilmeisesti öljy on tullut laatikon päältä josta vivut tulee kapinettiin. Siispä mikä sieltä on voinut antaa periksi niin että vuotaa öljyä? ja purattaako taas laatikon kokonaan irti? :seina
 

Liitetiedostot

  • jjjj.jpg
    jjjj.jpg
    206.2 KB · Lukukerrat 381
Vs: -92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

Onhan siellä laatikon päällä ne kumit, joiden läpi kepit menee laatikkoon sisään. Luultavasti niistä toinen riekaleina, mutta eiköhän sen pysty vaihtamaan kabiinin kautta, ts. ei tarvii laatikkon tiputtaa sen takia. Sitä kautta niiden kunnon ainakin pystynee tarkistamaan.

Samalla näkee onko ne pultit kiinni, vika voi olla niissäkin. Omasta ykköskorisesta oli pultit melkein irti...
 
Vs: -92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

Näköjään yläkautta pääsee käsiksi. keppien juuressa olevat kumit topolina ja ei täyttävarmuutta onko vuotanut tuon laipan välistä myös mistä kepit menee.tamgearssilta uudet kumit ja varuilta laippaan uudet tiivisteliimat loppuviikosta. ja taas mennään.. :driver
 
Vs: -92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

No eipä noita keppien suojakumia saakkaan tamgearssilta eikä paikalliselta mitsulta. Loppu kummassakin. Saittuisiko kenellä olemaan ylimääräisiä?? ???
 
Vs: -92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

No mitäs jos tilaat ne kumet sinne mitsulle ??? Mulla meni 2vko ja kortsut oli kourassa eikä maksanu ku jonku parikymppiä.

Ja niiden kumien asennus tapahtuu voitelemalla ja vetämällä ne vaan raa´alla voimalla kepin paksunnoksen yli. Jos siis tässä on semmonen kumivaimennettu alapäästä paksu kepakko, en nyt muista onko kakkoskoppasessa sellanen.
 
Vs: -92 2.5 pajeron laatikon öljyvuoto?

Joo mitsulta tilattu. Tosin toimituksesta ei ollut vielä tietoa.täytyy kuitenkin purkaa enemmän sillä keppien juuresta vuotanut siitä laipasta.
 
Takaisin
Ylös Bottom